LCHF dag 6

Fy fan vad irriterad jag har varit idag. Har grinat och varit påväg att hugga en penna i låret alternativt slå mig själv. Sket i det. Tänkte mördartankar och testade mig själv för att se hur långt min kropp pallade stå ut istället. Den pallade uppenbarligen hela dagen, som ni kan se. Kroppen skriker efter socker. Abbsar sönder. Vågen visar 59,7 kilo och sist jag vägde så var på mellanstadiet. Yes, jag har varit en riktig liten fetknopp. Fläskkotlett ala Magnus.

Frukost: Gefleortens yoghurt naturell.
Lunch: Fjärilskotlett med gräddsås och champinjoner.
Kvällsmat: Hamburgare (bara köttet) chorizo, tsatziki och majonäs. Fy satan så gött gösse!

Såg svinalängorna på bio med mamma ikväll. Riktigt bra film. Och riktigt jävla sugen på popcorn var jag. Men jag sög på min loka och glodde runt på alla präktiga as som satt med sina gottepåsar och snacks. Far och flyg! Far åt pipsvängen låter också rätt kul.

Imorgon är vi inne på en vecka med LCHF. Duktiga vi! Har jag väl bestämt mig för något så blir det så. Kunde jag sluta med subutexhelvetet och benzot så kan jag sluta med socker också. Ut ur min kropp! Alla kolydrater, tillsatsämnen, fruktos. Fyfan. Godnatt! Imorgonbitti blir det frissan för min del.

Duktiga flickor:)


Mikey

Jag har svårt att förstå att du bara är borta.
Alla minnen med dig har flashat omkring i mitt huvud varje dag sedan jag fick reda på att du är borta. Hela högstadietiden spenderades med dig, Linn, Ale och resten av gänget. För att inte glömma den där jävla epan som du körde som ett svin i. Jag det som en hatkärlek. Varje gång jag åker hem till mamma och pappa och passerar järbovägen påminns jag om den gången vi nästan krockade. Det måste ha varit 1 decimeter ifrån att vi smällde in i den bilen vi mötte i omkörningen. Alla skrek. Men vi klarade oss; dunkade musik tills det slog lock i öronen.
Minns min första fylla med dig, minns sena nätter, badstränder, basvibrationer i ryggen mot baksätet, dagar hemma hos dig, hos Linn, minns tonläget när du sa "mm" åt något jag berättade, som att du verkligen brydde dig. Minns alla vattenflaskor. Minns när du jagade killen som mobbade mig i högstadiet. Minns dina kramar och fina ord den natten när du skjutsade hem mig till mamma och pappa efter att jag blivit misshandlad av 3 pundare, minns att jag pissade på mig. Minns att jag skämdes.
Minns vilken snäll och fin människa du var. 

Vila i frid nu Mikael "Mikey" Andersson. Nu får du träffa din pappa igen <3

LCHF dag 5

Dagen idag kan sammanfattas med ett enda ord; abstinens. Sockerabstinens. Svettningar, irritation, sötsug utan dess like, hjärtklappning...osv osv osv

Frukost: Falukorv, stekt ägg.
Lunch: Coleslaw, bratwurzt, blomkol.
Kvällsmat: Köttfärssoppa med paprika, lök, kryddor som chili och curry och saaalt (mums)
Efterätt blev det för mig, vispad grädde och guud så sött och gott det var. Sen smakade jag en vindruva och någon liten annanasklyfta. Jag dog i mun. Aldrig någonsin uppskattat den söta smöken så mycket som jag gjorde idag. Mumsmumsmumsmums.

LCHF dag 4

Har inte glömt att uppdatera om LCHF, har bara inte haft tid. Halva dagen har gått till att redigera bilderna från igår. Min hjärna är slut och jag sa till Tommi att det känns som att hela världen är död och allt och alla sover. Så känner jag när jag har gjort något kreativt och riktigt intensivt. Att jag sitter inuti en liten bubbla eller en boll, ja en boll! Så det blir svart. Bubblor är ju genomskinliga menar jag. Nu blev det annat babbel som jag inte hade räknat med men jag är rätt oberäknelig och det tycker jag är kul! Vidare till LCHF dag 4

Frukost: 2 finn crisp med mycket ost och skinka.
Lunch: Sofia bjöd på mat och det blev en kycklingssallad med avocado och fetaost bland annat.
Kvällsmat: äggröra med falukorv

Efter redigering


Min gamla fina vän.

Inatt gråter jag mig till sömns.
Vila i frid Mikey <3

11 timmar senare

Har varit enormt pigg hela dagen. Thank you LCHF.
Det blev 11 timmars plåtning på studion.

En liten tjyvkik:
(den ska givetvis redigeras sedan, så ignorera sladdar osv, det ska bli svart bakgrund)




LCHF dag 3

Frukost: Finncrisp med mycket ost och skinka
Lunch: Coleslawsallad och colbaszkorv
Middag: Kasslergratäng med blomkål, broccoli & coleslawsallad.
Efterrätt. Kokostoppar med 85% chocklad i + vispad grädde och hallon på sidan OM MAN VILL;P

Citronvatten eller loka som dricka:)

Har varit pigg hela dagen. Nu mot kvällningen så kommer hjärtklappningen och yrselkänslorna, men det är nog för att det var ett tag sedan jag åt. Det kommer så fort jag får i mig något:)
Eftersom Mathilda och Fredriks kommer hit och ska bli bjudna på mat så klämmer jag i mig citronvatten tills vidare:)

(bilder kommer sen så jag kan fresta er ordentligt)

Är det någon mer där ute som kör LCHF? Tips på recept i så fall?

Bajsis

Imorgon har jag fotojobb från 12 - 21. Jag bajsar på mig.
På riktigt alltså.

Angående skit, kroppen och så där så väger jag 60,2 nu. Så lite har jag nog aldrig vägt. Eller jo, men det var längesedan. 

Tack och hej.

(Vi har förresten fyndat en as frän telefon idag för 20 spänn på loppis)
En sån här



Nu kommer det låta så där härligt "RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR" när det ringer. Som i filmen Barnen på luna, när dom är i den där sommarstugan och det ringer på övervårningen. Bästa ljudet.

VÄRSTA LJUDET är däremot stolpskotten som går med broddar under skorna inomhus! (Hemskaste är mot sten) FY FAN FÖR ER. Ni borde kanske inte dö, det vore att överdriva, men ni borde VETA HUT I ALLA FALL!

Snälla nån!

Noah

mitt hjärta





(Fotograf: Jag, VEM ANNARS? Jag är ju bäst.)

;)

(märk ironin)

LCHF dag 2

Frukost: Finncrisp, 1 kokt ägg och ost som pålägg, citronvatten.
Lunch: Wokkött, sås av öttskyn, grädde och champinjoner, broccoli och blomkål.


Efterrätt: Vispar grädde (utan socker så klart) och hallon.
Middag: Coleslawsallad (vitkål, rödlök, majonäs, salt och creme fresh), pannbiff



Så här blev bröder som Tommi bakade



Igår hade jag mycket hjärtklappning och blodtrycksfall. Tok svettades, hade huvudvärk och var allmänt ur fokus.
Idag är det andra bullar, mår riktigt bra. Känner inte av någonting. Har märkt att det är bra att dricka mycket vatten och äta salt.

LCHF dag 1

Jag ska göra ett försök och uppdatera om hur det går med LCHF.

Frukost: 1 stekt ägg, finncrisp och ost (finncrisp är okej att äta så länge man inte gör det överdrivet mycket, och har mycket pålägg på)
Lunch: Blomkål, sallad, fjärilskotlett, sås av köttskyn med grädde och färska champinjoner.



Middag: Resten från lunchen.

Tommi gör förresten LCHF bröd nu, så här ser det receptet ut:

3 ägg
100 g philadelphiaost
en nypa salt
½ msk fiberhusk (kan uteslutas)
½ tsk bakpulver (kan uteslutas)

  • Dela äggen så du får gulor i en bunke och vitorna i en annan. Vispa vitorna till ett hårt skum tillsammans med saltet. Du ska kunna vända bunken upp och ner utan att det lossnar. Vispa sedan gulorna och osten till en jämn smet och tillsätt fiberhusk och bakpulver om du vill, detta gör oopsien mer brödliknande. Vänd sedan ner vitorna i äggulesmeten försiktigt för att bevara luften i vitorna. Klicka ut 6 stora eller 8 mindre oopsies på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 150 grader i cirka 25 minuter tills de har fått fin färg.
  • De kan ätas som smörgås eller användas som korv- eller hamburgerbröd. Variera dem gärna med att strö över lite olika sorters frö innan gräddning, t.ex. vallmo-, sesam- eller solrosfrön.
  • Du kan även göra en enda stor oopsie som du sedan använder som rulltårtsbotten. Lägg bara på ett rejält lager med grädde och valfri bärsort.

Jag vet inte om jag inbillar mig, men jag har lätt hjärtklappning, är väldigt trött och har huvudvärk. Vilket är några av symptomerna när man slutar med socker osv. Kan man verkligen redan känna av sockerutsättningen? Ja antagligen, har man ätit det varje dag i hela sitt liv så är det klart att det känns.

Igår på tåget på väg hem från min älskade syster läste jag första kapitlet i boken "Matrevolutionen". Jag uppmanar ALLA som läser min blogg till att läsa det. Ni kommer bli äcklad och inse vad det är för skit (GIFT!) vi trycker i oss.

Klicka:
http://www.kostdoktorn.se/wp-content/2010/12/Matrevolutionen_kapitel1.pdf

"När du äter bröd bakat på vitt mjöl, det vill säga ren stärkelse, bryts det snabbt ner till druvsocker i magen och tas upp i blodet så att blodsockret stiger. Din kropp är inte utvecklad för att hantera mängder av ren stärkelse. Vet du hur mycket blodsocker allt ditt blod innehåller just nu totalt sett? Runt fem gram. En tesked druvsocker. Det är allt, upplöst i dina runt fem liter blod, om du är frisk. Men det kan ändras. Blodsockret hålls normalt inom fasta gränser. Det stiger aldrig mycket efter att vi ätit, högst runt 50 procent hos friska. Högre blodsocker kan nämligen skada blodkärlen. Hur hanteras det kraftiga upptag av blodsocker du kan få av stärkelse? Hur lyckas kroppen hålla normalt blodsocker ändå? Genom att blodsockret tas upp och används av kroppens celler. Då behövs en hormonell signal av ett hormon som har en central roll i vår kropp och för vår historia. Det hormonet heter insulin. Insulinet är avgörande för den reglering av blodsockret som utvecklats under miljoner år, innan vi åt ren stärkelse. Äter du en stor tallrik pasta, ris eller potatis kan över hundra gram druvsocker forsa ut i ditt blod. Ditt blod som bara ska innehålla fem gram åt gången. Resultatet? Insulinet skjuter i höjden, kanske till onormala höjder, för att hålla blodsockret någorlunda stabilt ändå. Ju mer stärkelse du äter desto högre blir ditt insulin. Insulin är också kroppens fettlagrande hormon. Av det skälet och många fler kan det vara skadligt med mer insulin än normalt. Bland befolkningar som inte åt den nya maten var insulinet betydligt lägre än vad som är normalt idag."


plankis




Idag stod jag i plankan i 2 minuter. Kanske inte så långt för er, men för mig är det väldigt bra.
På torsdag är det sista passet för nivå 3 i pole dance, vi kommer redan då att få prova på nivå 4 uppvärmning. Ska bli spännande att se vad jag har att vänta mig på dom nya passen:)


lets do this



När jag kommer hem så ska jag och Tommi köra igång stenhårt på LCHF. Dvs, bara fett. Inga kolhydrater.
Kommer gå cold turkey och må dåligt som ett svin i någon vecka pga sockerutsättningen men sen kommer vi må bra. Tommi har redan skrivit matlista så imorgon blir det att storhandla en massa fett.
Åt helvete med sockerkickar och tillsatsämnen.

NU KÖR VI.


konferensresan

Tack Gud, jesus, alla lärjungar och övriga påhittade sagofigurer för att konferensresan finns. Alltså, jävlar i min själ vilket roligt program det är. Vi snackar alltså ufokommitéer, "utbrända" personliga assistenter, halvdöda botoxidioter med ett barbieplyte från toys r us (som dessutom har ett företag som går ut på att ordna glöggfest på 1 timme?) och för att inte tala om "extreme light" lirarna´som skulle ordna en unik speeddating men som slutade med all fokus på blind date. Frågorna är många:

1. Vart och hur har det här absurda gänget träffat varandra från början?
2. Är Tony sinnessjuk på riktigt?
3. Är den yngsta av gänget och den småseriösa brillsnoken far och son?
4. Vart kommer kärringen som ser ut att ha varit med om en tragedi ifrån?
5.a Umgås dom på fritiden?
5.b Isåfall, vad GÖR DOM DÅ?
6. Är det deras föräldrar som har gjort dom så där vanskapta?
7. Hur kan man avsluta en speed-dating med fyrverkeri?
8. Hur kan man ens tänka tanken att människorna på speed-datingen skulle vilja dansa ballongdansen?
9.a. Vem har gått med på att låta dom bli ett företag?
9.b Motiveringen till det?
10. Är dom medvetna om hur simpelt och tattigt "real blind speed date" låter?

Om någon skulle sitta på ett svar, maila mig gärna på [email protected]
Jag vill veta ALLT.

urblekt



Tackade nej till uppvisningen, det känns otroligt skönt. Nu kan jag fokusera helt på mitt fotojobb i helgen och all redigering av bilder som kommer att behövas göra nästa vecka. Skulle liksom inte få plats med en pole dance koreografi i skallen känner jag. Jag gillade verkligen det där Mad House temat så det var synd att jag inte är med pga det. Men jag hoppas att vår lärare väljer ett minst lika bra tema nästa gång, för då jävlar blir det klackarna i stången;)

Jag saknar min älskling, min bästis, mitt allt; Tommi. Jag älskar dig!



knepigt sörrö




typ som hit-girl




Jag brukar fantisera om att vara en superhjälte ibland, ni vet; spöa skiten ur alla meningslösa människor, alla dryga jävlar. Springa på väggar och göra bakåtvolter (det ligger etta på min top 10 lista i balla grejer att göra som superhjälte) kasta knivar rätt i plyte från 20 meters avstånd, byta hylsor till pistolerna i luften (tvåa på top 10 listan) osv..Det här är en hemlig dröm som jag har, helt enkelt. Helst av allt skulle jag vilja vara Hit-Girl.

Nästan så att jag går ner på knä och friar med en gång




Dunderklumpismen

Jag skulle lätt kunna byta liv med "en dum en" från Dunderklumpen. Vilken stjärta! Vilken elit!


Fast jag vill ju inte bli utan dig Tommi så du får också konvertera till ett härlig äventyrsliv till skogs med Dunderklumpen och c/o.

Du skulle kunna vara Lejonel tillexempel, även kallad prickbyxe!


fruktslaffs

Fan vad jag hatar folk som äter frukt "för att det är nyttigt"
Riktig jävla fail på er! Visste ni att det är 20 sockerbitar i en banan? I EN?
Och jag har inte ens berättat hur mycket det är i resten..

Slaffsa i er ba:)

Karl Alfred? Inte det? Nähe..





LILLBULAN haha! Fy farao, eller; FAR ÄNDA IN I BALJAN, som Stina på saltkråkan säger åt södermans tattiga korpjävul som han av någon anledning håller inomhus? Vadfa-aan?

Jaha, idag har vi varit till Nacka forum och shoppat............liteväl mycket på make up store. Jag har för första gången i mitt liv köpt ett läppstift, ja ni såg rätt; FÖR FÖRSTA GÅNGEN! Det är såå fint och passar mig utmärkt. En väldigt matt ton. Köpte nytt löspuder också, även det i matt.  Jag är rätt matt nu kan man säga! JANNÄ!

Det är riktigt skönt att vara här och hälsa på. Lilla Noah förgyller verkligen ens vardag:)

Stången Pål är på sin plats, pladask i pappas datarum. Vi har inte bekantat oss så värst mycket än men det kommer, det kommer! Har inte haft tid att åka dit.
HÖR UPP (hahaha älskar det uttrycket) Jag har beslutsångest över om jag ska vara med på pole dance uppvisningen den 5:e feb. Ska jag? Det är "mad house" tema med lite galenskap och dårhus. Sofia har även fixat med rökmaskiner så det kan ju vara läckört och galen är jag bra på att vara. Men jag vet inte om det hela tar mer energi än vad det ger mig? Jag ältar ju allt och är så nervös innan. Kanske inte är värt det? Men det vore riktigt kul att visa upp scorpio och massa andra nya trick, dans på stol osv.

Frresten, kolla vilken ansiktsform jag hade förut i slutet på viva los pundos tien! Hörde jag svullo?



Nu ligger jag här som ett slakt och vet inte riktigt vad jag ska göra, kolla på någon film eller läsa moore.



Dom här två bilderna känns så 'är det här verkligen samma person?'
Som svar på det; ja och nej.
HEJ!
(åh vilket käckt avslut, va!)

....käckt? det är bara Viveka Andebratt från Mia och Klara som kan använda det ordet med stil.

Hullerombuller

Hej lilla bloggen. Kom hem från dansen för en stund sedan. Riktigt trött i armarna, har stått i plankan riktigt länge idag och även gjort armhävningar utan dess like. Det vi fick lära oss i dag var att klättra upp för stången och göra det så vi roterar runt samtidigt. Viss teknik. Viss armstyrka. Vissa blåmärken på föttera. Alltså grabbar och fruntimmer, ni fattar nog inte hur jävla krävande den här dansen är:) Sjukt.

Imorgon åker jag hem till allra käraste syster och blir kvar där tills på tis. Tar med mig datorn såklart.

Annars är det lugnt med mig. Mår faktiskt riktigt bra känner jag, förutom att jag sover som en kratta. Inatt (imorse) somnade jag 06.00. Tittade på svt play appen och på boktjuven. Riktigt bra serie:) Men jag är ju som en annan dam i sina bästa år och är torsk på svenska långtråkiga serier och korsord. Amen!

Det har runnit ur mitt öra i flera dagar nu och människor med storhetsvansinne får jag flipp på, bara dra! Åt helvete kanske?

Dags för 24 säsong 4. Godnatt. Och puss till mama'jane och co. (nivet)

Från gamla bloggen

"jag gick till badhuset och simmade en kilometer idag, trodde att utmattning skulle fungera mot ångest. men icke. den där känslan i bröstet blir jag aldrig av med. och det är i dessa stunder man någonstans skulle vilja sitta framåtlutad i soffan med uppkavlade ärmar och trixa fram en liten lina med hjälp av ett rakblad mot en sub-åtta på en slitztidning som underlägg, eller ha några blanka stora vita vackra stessar i handen och svälja alla på en enda gång sen gå omkring och flina alldeles fånigt i väntan på ruset och också under ruset, eller varför inte ta en 2c-b tripp till afrika (förstaklass) och se stjärnfall och de vackraste färgerna i världen från min balkong och sedan gå in och ta bort jordbävningar med mr mussle (hur det nu stavas). eller rulla helt perfekta spliffar och göra filter av DITT VISITKORT för att sedan sitta bäng som ett as i min soffa och prata om sparkåkning ochfjällpappor och komma på helt sjuka låtar och texter och sparka takten till Eye of the tiger! eller vaarför inte ratta fram en lina tjack och sedan parkera på det exakta stället och sedan dra in pulvret med all kraft man har så att det hamnar i halsen och smakar helvete och sedan blunda och låta sina händer följa med i born slippys melodier i luften så man nästan kan ana mönster och rytmer. sedan prata hela natten om exakt vad som helst och helt maniskt slicka på kritidkortet och klippa och sugröret för att slicka där också. för vadå INGET FÅR GÅ TILL SPILLO"

Dagbok

Från mammas dagbok:

"Tisdag 29 Jan 2008
S ringer på em och säger att hon har en katt. Ringer 2 ggr till, tycker hon låter lite konstig. Åker ner efter jobbet och det syns direkt. Påstår att hon ej kunnat sova pga ont i magen. Tagit Rohypnol. Hon sluddrar, är hängig och stel i ansiktet. Ledsen och gråter för Eddie har varit där. Jag förklarar för S vad som nu gäller, ska hon fortsätta droga låser jag dörren och hon får klara sig själv. Gråter och säger att jag inte kan göra så. Men det kan jag, det är hennes sista möjlighet att bli fri."

Läs som om du skrivit den själv


Gamlabloggen

Nu har jag ordnat så att min gamla blogg är uppe igen (från min drogtid och drogfria tid, 2006-2010) Dock enbart för inbjudna läsare. Om ni vill läsa den så måste ni ha ett google konto. Så skicka den e-postadressen till mig i en kommentar eller via mail om ni vill läsa:)

www.spolatillbakatidenpaj.blogspot.com


vikt

Men Pål din jävel, kom idag!!

Nu väger jag 60,5. I slutet på september vägde jag 65. Undrar om det beror på dansen eller något annat. Jag är nöjd i alla fall, men mindre nöjd med att jag håller på att svimma hela tiden.


Sömnen..

Fan. Sov som en kratta inatt och jag kommer väl göra det nu i natt också. Kan inte somna, världens käkspänningar som vanligt och orolig i kroppen.


Skyddsänglar

Det där ljudet förföljer mig. Igår kväll när jag skulle sova så lät det här inne i sovrummet istället. Senare idag när jag satt i soffan nere lät det även där. Palla? När jag gick upp och skulle lägga mig nyss så var en skåpslucka öppen här inne.

Tror att det är någon som vill säga mig något.
Minns ni tidssiffrorna jag berättade om förut för någon månad sedan? Det håller fortfarande på och har gjort det VARJE dag. Sammalika hela tiden. Har läst något om att det kan vara skyddsänglar. Jag är öppen för allt möjligt så varför skulle det inte kunna vara det? Vill veta hur man får kontakt med dom.. Har inte tålamod med att meditera. Ska nog börja pendla igen. När jag googlade på det här så var det någon som skrev att man kunde få kontakt med dom genom pendeln. Ska ge det ett försök. Min pendel har trots allt legat still i ett år.


magnusfredag

Idag har jag:

Vaknat av att Kråkan satt och glodde på mig
Ätit världens godaste morotsbröd
Åkt hem till Sandviken och städat lägenheten och bytt gardiner med mitt boendestöd
Tittat på let's dance med Mathilda och Fredrik
...och Molle har legat och sovit på mina never stop så påsen är helt slät och hård, finns inga runda godisar kvar utan allt har smällt. Tack grisekattze!

Nu ska jag titta på Intervention, fy så bra! Har måånga avsnitt nu och mer kommer det bli. Tips till er där ute som gillar att se drogdokumentärer och elände.

Förresten. Jag somnade bra igår, sov riktigt djupt. Vaknade inte en enda gång faktiskt. Men innan jag somnade igår så var det ett typ droppknarrande ljud från rummet bredvid som kom var 20:e sekund. Gick in och skulle lyssna men då slutade det. När jag la mig igen så började det om. Kul kärring och jävlas. KÖKET ÄR NERE NU, FATTA! (Vi tror att det är en tant som spökar här uppe och att hon är letar efter köket som fanns här en gång i tiden, det känns så i alla fall.)


Som att aldrig slappna av



Fy i helvete vad dåligt jag sov i natt. "Somnade" runt 05-06 tiden och vaknade tusen gånger. Hade käkspänningar hela dagen igår. Mot kvällen blev det bara värre och huvudet började spänna sig på samma sätt. Hur jag än låg med huvudet så kunde jag inte slappna av. Känns ungefär som att man håller upp huvudet lite grann när man ligger ner, att man inte kan lägga hela sin huvudtyngd på kudden. Prova! Det är allt annat än skönt. Hela skallen blir så spänd och ansträngd. Har dessutom lyckats slarva bort min imovaneask med två kartor i och psyk vill inte skriva ut nytt recept förens den 30:e då tabletterna egentligen ska ta slut. Heja Magnus.

Sammanlagt sov jag i ca 3 timmar. Blev ingen dans för mig ikväll. Orkade verkligen inte. Så trött i huvudet så jag kände att jag bara ville åka hem till katterna. Jag är ju i mamma och pappas hus nu eftersom dom är hos syrran och blir kvar tills på söndag. Jag blir här tills dess. Har legat nere på soffan och tryckt hela kvällen och gruvat mig för att gå upp till spöksovrummet i mörkret. Drog ut på det hur länge som helst. Sen lessnade jag och ville bara lägga mig så jag tog datorn och iphonen i högsta hugg och dundrade upp. Fan ta dig kärring som bökar omkring här uppe! Du ska fan inte få skrämma mig mer! KOM AN OM DU VÅGAR!

Jag har hur många filmer som helst på datorn att titta på. Dom 7 sista avsnitten på 24 säsong 3, De lagliga dödsdrogerna, Life During Wartime (gud vad jag ser fram emot den,, verkar vara en riktig Magnusfilm), Stone, För Kärleken, Snattare tagen på bar gärning (haha), You Dont Know Jack och Winters Bone. Det är bara och börja plöja!

Mathilda & Friåps; vill ni komma till solkyssta järvinen imorgon och se på Let´s Dance?

Hoppas för guds skull att jag får sova ordentligt inatt. Har bäddat ner mig som en annan tant och nu är det hög tid för popcornsvull och filmtittning.

(Tror bestämt att Pål kommer imorgon)

Kul att jag har lite nya läsare också, välkomna till min lilla bubbla.


Pole and fitness

Nu ligger en av mina bilder uppe på hemsidan:)
Kika in! http://www.poleandfitnesstudio.se


åh!

Jag blev så lycklig, kom precis på att jag hade läst på svenska akademiens hemsida igår kväll att dom kommer börja lira igen. Så jag gick in på sidan för att läsa om det igen; JAG HADE DRÖMT ALLTIHOP. Vilket skit!

Min fina SA tatuering


PÅL!

TJOHO. Snart är Pål här!! Beställde hem honom alldeles precis och en tjej var nyss och köpte min gamla.
Hoppas han kommer innan helgen!!

(Eftersom ingen förutom Mathilda har skrivit namnförslag så blev hon vinnaren med namnet Pål. BÄSTA!)


En massa bAbbel?

Klockan är kvart över tre och jag kan inte sova. Käkspänningarna är så energikrävande att jag inte kan tänka på något annat. Skulle vilja testa någon muskelavslappning men det enda som finns för det är väl benzo?

Nu har jag kommit in i en period när det måste hända saker. Det känns som att jag ruttnar bort mina kreativa förmågor så nu har jag fått för mig att jag vill köpa grejer till en hemmafotostudio. Jag känner att det är sånt här jag vill hålla på med så varför inte börja här? Ni läsare, har ni förslag på något bra startkit med paraply, blixtar, soft box eller liknande? Skulle vilja ha sån vit bakgrund i papp också. Alltså jag pallar inte sitta här hemm och bara glo. Nu får det hända något. En ny hprfärgning, nyppade ögonbryn och sen kommer jag vara mer levande än någonsin. Hoppas i alla fall.

nu börjar det svida i ögonen så det är kanske dags att sova nu. Ska krypa tätt intilm Tommi men jag är rädd att jag väcker honom då. Att väcka någon är det värsta jag vet. Känns som att jag ska få fan för det och att personen blir rasande.

I helgen ska jag passa katterna. Ska nog ta med mig så jag kan måla där. Det var lä gesedan nu.

Hejdå och vidare in i imovanesömnen...

Min nya x-pole

Det verkar som att min stång kommer bli såld imorgon så nu blir det klackarna i taket för snart kommer mi x-pole xpert. och du min sköna stång, dig ska jag döpa till något vackert. Något solkysst (HAHAAHHAHA)

NAMNFÖRSLAG PÅ MIN NYA DANSSTÅNG ÄR OBLIGATORISKT OM MAN LÄSER DENNA BLOGG (lite hård får man faktiskt vara ibland) SÅ KOM IGEN, ÖS PÅ BA. BERTA RUT CLEOPATRA ERNST LILLY what ever. Skriv bara:D



Roligaste evah!



Tittar ni inte på detta gråtskrattsroliga klippet så hotar jag nästan med stryk.

Jag menar; kolla in hans slängiga hår, den decimeter långa utväxten, klädseln, den stela rörelsen, den konstanta blicken i kameran och det underbart roliga uttalet. Han är den med unika karaktär jag vet! Och att han vill tappa minnet och bli uppfostrad av JUUÖÖR tar ju det hela till klimax. BÄST

"Tänk att få va med i ett sånt LODJURSGÄNG alltså, jag får rysningar"HAHAHAHa


Var tvungen att lägga upp en till: 
GLOOOO NUU, GLÅÅMA

 

Fantastiskt roligt

Fick detta mycket underhållande mail

Hejsan!Har du ett jobb där man står bakom en kassa/disk ibland?Lönen är 4000 kr/arbetspass.

Jag är i min bästa ålder,kille,bosatt i stockholm och gillar trampling.Har ett speciellt intresse.Jag gillar bli stådd på och använd som golv.Det är min hobby och intresse.Jag har i flera år blivit trampad i massvis olika kombinationer. Jag letar efter någon som kan ställa upp på att trampa.Det känns mysigt och massage att bli klämd och pressad.Kommer bl a från thaimassage.
Ut i övrigt har jag vardaglighet präglat av svenssonliv (jobb/vänner/bil/hus etc etc ).

Önskan:

Bli stådd/gådd/använd på i flera timmar.

Problem:

Om hela din aktivitet var kretsat kring att trampa på mig i flera timmar skulle du i början känna nyfikenhet hur det fungerar osv. Men efter ett tag skulle du kanske tappa tålamodet och verkligen känna att du inte orkar nå mer fast du får betalt för varje minut. Jag skulle inte alls tycka om att du kände dig så. När jag ligger därnere vill jag att du känner dig bekväm och glad.

Lösningen till problemet:

Samtidigt som du står på mig är du upptagen med någonting annat då går tiden fortare. Jag ligger bakom en disk, stilla och tyst. När du behöver betjäna kund eller arbeta bakom disken blir du "tvungen" att ställa dig på mig för jag är ju där.Dvs samtidigt som du jobbar står du på mig.Omständighet att nämna är: Disken skymmer sikten,kunden ser/vet inte mig för
de blir nog överraskade ifall det kommer till deras vetskap.Tanken är att i princip bara du ska veta jag
ligger där.Tanken är att du ska vara upptagen av jobbet att du glömmer mig liggandes därnere.Jag är lite som en "stock" man står på när man jobbar.
Jag har legat en gång förut och då låg jag i åtta timmar och kunde klara av hela passet.Jag gick upp endast en gång
emellan.Om jag får vara "golv" under ett arbetspass eller liknande gör du dig förtjänt 4000 kronor.

Problem:

Det finns risk att du "stör" dig på mig i och med att du ser mig och/eller att jag ser dig,du kanske känner dig obekväm.

Lösningen till problem:

Vi gör mig till osynlig och vi gör så jag inte kan se dig.Hur?Jag rullar mig in i en matta och blir lite som en stock.Jag är en kort man och därmed tar jag liten plats också.Ser man en matta hela dagen blir det "objekt tänkande" och arbetet går lättare att utföra.

Problem: Du känner du ska skada mig eller kan göra det.

Lösningen till problem:

Jag har hållt på med tramp aktivitet i flera år på massvis olika sätt,exempevis 5 stycken på mig samtidigt.Gör det ont säger jag till.En sak som skyddar/lindrar mig mycket är mattan som jag är inlindad i,den skyddar mer än väl och trycket sprider sig över stor del tack vare den är lite spänd.

Övrigt:

Princip jag följer:Så länge denna aktivitet inte stör eller hindrar affärsverksamheten går det bra.I den stunden det inte verkar funka är det oacceptabelt, då får man avbryta.Arvode för den tid det funkade kommer betalas.
De finns tider och tillfällen när du behöver göra arbete som är inte bakom disken.Du har självklart tillåtelse att lämna mig och utföra såna sysslor.Det finns inte krav att du måste stå på mig,men du kanske blir tvungen om du ska kunna utföra arbetet bakom disken :).Andra sidoaktiviteter såsom lunch/raster är inräknade.Om disken ensamt inte kan skymma sikten kan man exempelvis lösa det genom att lägga till saker som skymmer sikten.

Vad finns det att förlora på detta?

PUPPAN SOM INTE VET ETT DUGG

Hur mötet med psyk gick?
Låt mig säga så här; kärringen vi träffade visste ingenting om varför vi var där. Hon sa att hon "kände sig lite inhoppad och förvirrad". Det var fan 1-2 veckor sedan hon ringde och bokade tiden med mig och under den tiden kunde hon väl ha  tagit reda på ORDENTLIGT vad vårt möte handlade om. Det är ju fan hennes jobb?
Jag berättade att jag hade ringt hab förra veckan, och att dom sa att det inte finns några KBT terapeuter där. Men hon vi träffade idag ville ringa och dubbelkolla i alla fall så att det jag sa stämde. Sedan sa hon "ja här på mottagningen är det ju i alla fall ganska lång kö för att få KBT" URSÄKTA DAMEN: men jag har fan stått i kö i ett år och påbörjat behandlingen och sedan blivit av med den. Ska jag stå i kö igen? Det fanns ju inga resurser nyss?
Hur fan tänker människoaset? Är hon en nykläckt fågelunge? Är hon en vidrig snigel? Nej; hon VET BARA INGENTING. Förstår inte varför vi skulle dit. Det enda vi kom fram till var att vi bokade in en ny tid om två veckor. Hon skulle ta reda på mer tills dess. Slöa jävla puppa!

Jag ska smutskasta Sandvikens vuxenpsykiatri. Jag ska skicka insändare.
Som Håkan Bråkan säger: Det här ska han få fa-aan för. tadethurnivill!

FATTAR NI HUR SKRATTRETANDE DET HÄR ÄR?


Köp min stång!



Jag ska köpa en bredare och roterande stång så är det någon av mina läsare som är sugen på att köpa min?;)
Annonsen hittar ni här:
http://www.blocket.se/gavleborg/Portabel_X_Pole_Dansstang_31545873.htm?ca=5&w=1


Behandling?

Fråga: "Fick du någon behandling?"

Svar: Jag har gått igenom två behandlingar under mitt missbruk. Den första var en avgiftning på Self Help kliniken (år 2007, jag hade dock inte viljan att sluta eftersom jag tog ett återfall en vecka efter min hemkomst) Min andra behandling var en tolvstegsbehandling, 3 månader efter att jag blev drogfri. Jag har i tidigare inlägg sagt mitt vad gäller 12steg. Jag har både bra och dåliga erfarenheter från det. Den främsta anledningen till att jag är väldigt skeptisk är att man skyller sina handlingar på vad dom kallar "sjukdom"; Enligt metoden är beroendet en sjukdom som man inte kan styra över. Dessutom är det så mycket kristet inblandat och man blir så hjärntvättad att man tillslut inte ser sig själv som en individ med egna beslut eftersom allt "läggs i händerna på Gud". Det är "Guden", den högre makten som ska hjälpa dig att bli drogfri. (Du får inte se dig själv som Gud eftersom dom får det att framstå som att du inte har förmågan att klara av det själv). Man förväntades även att gå på alla NA/AA möten i veckan "Det är så lätt att du tappar det annars Sophie". Skulle aldrig fall mig in att bli en NA-raket som inte gör något annat än att rabbla textritualer och be Sinnesrobönen i ring med 20 andra hjärntvättade robotar. (Okej, ni kanske tycker att jag är lite hård nu. Men i så fall så vill jag att ni tar er en funderare på om ni verkligen tycker att ett nytt drogfritt liv ska gå ut på att springa på möten varje dag och jobba i stegen tills man ruttnar? Fokusera på vettigare saker istället och gör saker som är roliga och som utvecklar dig som människa!)
Jag vet att 12steg har hjälp många. Det tänker jag inte neka till. För vissa fungerar det, för andra inte. Jag förstår att dom som har gått så långt in i missbruket att dom inte har någonting kvar förutom sig själva tar till tron på Gud som sista lösning. Klarar du av att vara drogfri på det sättet så fine.
...Som tur var hade jag 3 månaders drogfrihet bakom mig och med det även ett skarpare tänk. Jag körde mitt eget race på behandlingen och gjorde stegen på mitt egna sätt. Ingen lyckades manipulera mig.


Läs mer om mina tolvstegserfarenheter här:

http://sophiepropp.blogg.se/2010/september/utkast-sept-7-2010.html

Här är ett inlägg om hur allt var:

http://sophiepropp.blogg.se/2010/july/utkast-juli-7-2010.html


(Skulle kunna skriva ett längre inlägg men jag är för trött. Har så fruktansvärt ont i käkarna. Spänner dom hela dagarna ut, vilket så klart även resulterar i grym huvudvärk)



Ska se på 127 hours nu. Imorgon ska jag och mamma träffa en kurator på psykmottagningen kl 15.00. Hon skulle hjälpa mig att fortsätta min KBT behandling på habiliteringen i gävle. Ska fråga hur fan människan har tänkt sig det då dom inte har KBT terapi där eftersom jag redan har pratat med dom i veckan. Jag ska kräva att få gå privat på deras bekostnad för det kan ju för fan inte vara helt rätt att avbryta en behandling när dom hade lovat att jag skulle få fullfölja den? Psyk är säkert så jävla vana med att alla patienter finner sig i såna besked, att dom vet att patienterna inte orkar tjafsa om det. Men nu har dom fan jiddrat med fel familj. Vi är vana att bråka om vår rätt och vi ger oss INTE. GLÖM DÄ!

Godnatt.

Scorpio igen

Kat: Återigen, jag är inte så speciellt vältränad!:) Man behöver inte vara speciellt vältränad för att göra detta trick, det handlar mer om att stå ut med smärta och finna rätt teknik:) Men tack, om det nu är så att jag ser så vältränad ut! Jag tar det som en fet komplimang:) <3






Scorpio


nattskruvade bilder






















>

Hur det började och varför

Fråga: Hur började din skit, och varför?

Svar: Jag har alltid varit en adrenalinsökare, en person som vill åt allt på en gång. Jag har velat vara i alla sinnesstämmningar, hitta spänning, exprimentera och känna att jag lever på gränsen. Jag har alltid tyckt om det förbjudna, det som sker i bakgrunden. Jag ska inte sticka under stolen med att jag inte tyckte att det var häftigt med droger; det tyckte jag. I högstadiet tyckte jag att det var as häftigt! Att komma längre och längre in i drogkretsar var ett rent äventyr. Jag älskade känslan av att ta drogerna och jag älskade känslan av att vara annorlunda. Dock visste jag inte konsekvenserna av det hela.
På högstadiet hängde jag med "fel" kompisar. Vi skolkade, boffade tändargas på skolgården, bytte efedrinpiller till varandra i korridoren och började tids nog att röka hasch. Första gången jag rökte en spliff gick jag i sjuan.
Jag tyckte om att ramla ner i ett obegränsat känsloläge, jag kände att jag passade in. Egentligen var jag så osäker och så rädd för alla människor. Visste inte hur jag skulle bete mig i sociala situationer; 'vad ska jag säga när han sa så? Hur menar dom med det? Vill hon att jag ska gå? Var det ett skämt?' Osv. Jag kände mig som en alien. När drogerna kom in i bilden var det som att dom hjälpte mig att bli en människa. Jag och polarna blev ett fullständigt pussel istället för ett med borttappade bitar. Vi hamnade på samma nivå, vi fick en gemenskap, vi kände samma känslor och när vi log åt varandra i klassrummet kom den häftiga känslan om att det bara var vi som visste att leendet handlade om droger.
Jag fick svår social fobi i 8:an och kunde inte vistas i affärer ensam. Mamma fick gå max en meter ifrån mig, gick hon längre fick jag panik. Jag kunde inte köpa godis i skolkafeterian. Jag kunde inte knappt stå i matsalskön. Jag trodde att alla skulle skratta åt mig. (Vilket många egentligen gjorde då jag blev mobbad i högstadiet, det gick dock över, kanske var det pga mitt nya kompisgäng) Den sociala fobin gjorde att jag ville droga mig mer.

Allt eskalerade när jag, tro det eller ej, pga tandläkaren. (1:an på+ gymnasiet)
Jag har vansinnig skräck för tandläkare och jag fick problem med en tand som var tvungen att rotfyllas. Jag var så rädd att jag fick stesolid som lugnande innan behandlingen, 40 mg(!!) Det är mycket för en person med noll tolerans. Mamma fick nästan bära hem mig efter besöket. Kände mig så jävla skön i kroppen, ingenting spelade någon roll, skulle ha kunnat klätt av mig naken och sjunga nationalsången på stan; allt kändes så jävla bra!
Det visade sig att tanden inte blev klar efter första gången och det hela slutade med att jag fick gå 5 ggr till en gång i veckan och vid varje tillfälle fick jag 40 mg stess. När allt var över med tandläkaren var min kropp inställd på dom där pillrena. Fick reda på att det gick att köpa på gatan av polare och så drog karusellen igång.
Benzo, kokain, amfetamin, morfin, heroin, subutex...

Fråga: Hur kom de sig att du kom till en vändpunkt?

Svar: Den sista veckan som aktiv i drogmissbruket var helt förjävlig. Jag blev inlagd på sjukhus pga smärtor i magen och allt var upp och ner. Snöade fast i en kvart på stan och fick hem Kråkan därifrån (Hon var min första vändpunkt, jag kände att jag inte kunde svika henne, jag kände mig behövd och jag kände att jag betydde något) Jag höll på att ta tramadolöverdos hemma och var så väck av rohypnol att jag krälade på golvet en dag när mamma ringde på dörren. Jag grät och hon sa "du får inte komma hem till oss förens du är ren" Och det tog mer än någonting annat. Det gjorde så jävla ont även fast jag var helt bedövad. Jag var så rädd. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan mina föräldrar. Dom har varit mitt allt; DET var min andra vändpunkt.
Min tredje och sista vändpunkt var den 5 februari 2008. Dagen då jag blev drogfri. Två polare hade gjort ett väpnat rån och jag blev av vissa orsaker inblandad i detta. Då kände jag att det fick vara nog. Det hade gått för långt. Jag ville inte vara kvar i skiten längre. Det mamma sagt hade etsat sig fast i huvudet på mig, jag fixade inte att vara väck inför Kråkans stora vackra ögon, jag vågade inte flyta bort från verkligheten i och med rånet, rättegången osv. Jag förstod hur illa jag gjort alla i min närhet, min familj, mina drogfria gamla vänner och MIG själv.

Jag och dom två kompisarna rökte roppar under min köksfläkt den 5:e feb och sedan dess har jag varit drogfri.

The end

Jag lovar lovar er att undergången är på G! År 2012 är det SOPRENT, vi är STENDÖ.

8000 duvor föll från skyn, 2 miljoner fiskar spolades upp på land.
Djur känner ju på sig saker, eller?

Scorpio

Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna hänga på en stångjävel med ett ben och släppta händer, men ikväll mina vänner så gjorde jag det! Flera gånger! Mina lår ser ut som jagvetintevad. Men fan vad kul det är när jag lär mig ett nytt trick!:)

Så här ser tricket som vi gjorde ut (så där snygg såg nog dock inte jag ut)




Till www.tjockkatt.webblogg.se : En BRA och säker stång kostar från 2000 kr och uppåt. Köp INTE något billigt skit från tradera. Skiten håller inte. Kolla in www.poledance.nu Där är min ifrån. Ett tips är att börja med en statisk stång, med andra ord en stång som inte snurrar. Köper du en som snurrar så lär du dig inte tekniken. Du följer bara med i svängarna om man säger så:P




Gråtdrömmar

Vad kan det vara? Fjärde femte natten i rad som jag och Tommi vaknar av att jag gråter i sömnen. Jävla mardrömmar! Men den här natten slår fan rekordet. Det började med att jag och Tommi höll på att glida isär och göra slut, detta symboliserades genom att vi var två jävla grävskopor i ett trång litet utrymme med sand som fylldes och blev så mycket att vi inte kunde gräva längre. Sedan var jag mamma och Tommi på psykakuten och jag blev inlagd på ett ställe som såg ut som längst ner på ett fartyg. Inga fönster och bara jävla armerjärn eller vad det heter. Hade dom två äckligaste tjejerna jag någonsin sett i samma rum som mig. Mardrömmarna slutade med att jag var en liten fetknoppskille som gått vilse. Jag höll på att bli brutalt uppäten av björnar med ungar, pingviner (!!) leoparder och en galen elefant högg igenom sina betar i bilen jag gömde mig i och välte den åt alla möjliga håll. Kom in i något båtskjul tillslut och tände eld på skiten och stack därifrån.

Hur undviker jag återfall?

Eftersom jag är så satans envis så är mitt enda riktiga svar att ge fan i att ta drogen. Det finns inget annat sätt att undvika ett återfall. Däremot finns det självklart saker som underlättar.
Det jag har lärt mig med åren är att man kan fokusera på andra saker när tankar på droger kommer. Klipp av den där längtan DIREKT genom att distrahera dig själv. Lös korsord, ut och spring, baka, stretcha, skriv av dig all frustration! Eller gör som jag; rid igenom stormen. Suget går över! Det är så du måste tänka när du är mitt i. DET GÅR ÖVER! Och när det väl har gått över så vet du att du kan ta dig igenom ett sug, du gjorde det ju nyss så varför skulle du inte kunna göra det igen? Visa att du är en stark person, med viljan kan man göra vad fan man vill. Det är du som bestämmer över dina val. Tänk på alla konsekvenser som blir av ett återfall. Är det verkligen värt det? Är det värt all ångest? All skada mot kroppen? Mot andra? Mot dig själv? Har du genomlidit ett drogsug så kan du genomlida 2,3,4,5,6,7,8.. 100! Med tiden blir det inte lika intensivt. För mig känns det som "jävlar nu vill jag ha sub igen! men det är bara att vänta tills det går över". Det sitter i ryggmärgen.
Om du har dina drogkontakter kvar; klipp banden. Det är oftast genom sina gamla vänner som man trillar dit igen. Grupptrycket är en motherfucker. Radera alla mobilnummer. Jag vet hur lätt det är att skriva sms och fråga om diverse saker, trots att man har intalat sig själv att hålla sig borta från skiten. Rätt som det är blir konversationen på allvar och alla tankar på drogfrihet är puts väck. Tillslut är polarna där igen och du är tillbaka på noll.

Så, bevisa att du är stark nog att stå emot. Jag ser det hela som en tävling, och jag tävlar mot mig själv.
Det finns inget annat väl än att vinna.



Ståpåhänder


Aporna?

Vi tittar på en dokumentär om apor. Förträffliga djur om ni frågar mig. Fast dom japanska stackarna som tvingas leva i vinter och djävulskap måste det ha blivit något knas i muteringen eller vad det heter.

Ja vilket jävla onödigt inlägg va? Men jag kan trösta er med att dom är japanaporna har stora 45 gradiga vattenhål att götta sig i. En apfamilj åt gången annars går det åt helvete. Typ östermalm vs rosengård.

Käft nu magnus

Siffrorsiffrorsiffror

Tamigfan att klockjäveln och tvillingsiffrorna förföljer mig än. Ni fattar inte alltså. Det här är SJUKT! Så jävla sjukt.

01.01
02.02
03.03
04.04
05.05
06.06
07.07
08.08
09.09
10.10
11.11
12.12
13.13
14.14
15.15
16.16
17.17
18.18
19.19
20.20
21.21
22.22
23.23
00.00

fuck you! eller så är det bra?
antingen eller




Liteolika

Hej!

Tack för alla värmande kommentarer! Jag blir så glad :)

Jag fick frågan "hur undviker du återfall?" Jag lovar att svara på den imorgon. Har ni fler frågor kring droger, eller vad som helst så tveka inte att skriva. Det finns ju dessutom en frågeruta på sidan av bloggen som är väldigt smart:)
Ingen har skrivit något där hittils, så... vem blir den första?;) Pass på!

Jag har gått ner 3 kilo i vikt. Vet inte om det beror på dansen, mediciner eller kost. Känns bra i alla fall.

Har varit hos mamma och pappa idag, blev bjudna på mat. Sedan gick jag och Tommi upp till stången och han knäppte bilder på mig, så ni får glåma på det tills vidare!









Förresten, Kat. Tack för det du skrev imorse. Det gick rakt in i hjärtat. Du skrev även på bilddagboken att jag såg sjukt vältränad ut. Så är INTE fallet. Verkligen inte:) På bilderna ser det nog värre ut än vad det är:) Har världens uslaste (snyggt ord?) magmuskler. osv..


Hur pallar man?

Jag har fått frågan om jag har något tips för att klara av att vara drogfri.
Det jag kan säga om det är att allt är upp till dig själv. Har du viljan så har du drogfriheten. Det är trots allt DU som väljer att ta den där drogen, det är inte drogerna som automatiskt kommer till dig. Du väljer det. Alltså kan du även välja att låta bli. Självklart är det jobbigt och ibland outhärdligt. Det vore konstigt om det gick smärtfritt.
Jag har några små tips som har hjälpt mig, men DU måste bygga upp och forma allt efter det som passar just dig. Alla är vi olika. 
Saker som hjälpte mig:
*Jag klippte banden helt med mina drog"vänner"
*Jag skaffade en katt och kände genom det ett ansvar, kände mig behövd, kom in i rutiner.
*Jag vågade sakta men säkert prata om det som hände inuti. Vågade berätta för människor och ventilera när det kändes jobbigt. Om du tiger som muren och vägrar öppna upp dig kan det bli svårt. Att prata ut hjälpte mig otroligt mycket.
* Jag hittade en hobby. (Gör det du verkligen vill göra! Vill du börja dansa; gör det! Du är en människa som har lika mycket rätt i att ta plats som alla andra. Våga ta för dig!) Jag började sjunga i en kör i början av min drogfrihet för att komma bort från drogtankar osv. Jag kom ut i verkligheten. Nu det senaste året började jag på pole dance och det är verkligen min grej.
*Jag vågade lita på människor
*Jag vågade visa mig svag
* Jag gick tillbaka till mina drogfria vänner, hittade nya vänner. Jag fann stöd i min familj.
*Jag blev tillfreds med mig själv.

Men det viktigaste av allt; jag bestämde mig.

<3

Nivå 4

Vet att jag är dålig på att uppdatera, men det här med att blogga kommer och går, precis som med allt annat.

Jag känner att jag mår bra nu, därför vägrar jag gräva djupare i mitt mående för jag är rädd att falla ner igen så jag kör på genom att fokusera på allt annat; 24, Skins, böcker, tidningar, pole dance, trx.. Vägrar titta tillbaka. Nu kör jag om mig själv!
Sover och äter dock väldigt dåligt.

Igår var jag i dansstudion och körde 60 minuters pass ´chair dance´. Gud så jävla snabbt det gick! Det var ju i takt också, något jag inte alls är van med. Jag är urusel på sånt, speciellt när det går snabbt. Men jag hängde på så gott det gick. Skaka på rumpan, sitta och göra v-split på stol, ligga och göra v-split och saxa på stol, så på stol och snurra runt med rullande höfter osv osv i världens tempo.
På torsdag ska vi lära oss att hänga upp och ner och släppa händerna och ett ben! Vi ska alltså hänga med ett jävla ben! Jag åker hem till mamma imorgon och smygtränar.
Har anmält mig till nivå 4 nu, har fått reda på att det finns 8 nivåer (=underbart)


Några till








Pole

Har suttit och förberett mig inför mitt fotojobb på dansstudion den 29:e. Testat lite olika redigeringar som dom som fotar sig får välja. Den här bland annat:



Gott nytt år!

Hur mår ni alla idag? Bakis och jävlig?

Själv var jag nykter igår, hade köpt 2 flarror med mousserande och x-cider. Slutade med att jag tog en klunk ur cidern och hällde sedan ut resten. Tog några klunkar mousserande vid tolvslaget sen höll jag mig till hallonsaft och loka resten av kvällen:) Jag klarar mig bra utan alkohol. Vill inte vakna upp och mår som en jävla råtta dagen efter.

Jag hade det jätte trevligt igår. Mia och Roger kom hit och vi åt trerätters. Jag och Tommi gjorde förrätt och efterrätt (räkcocktail och hallonpannacotta) Mia och Roger gjorde varmrätten (pasta, någon slags gratäng med fläskfilé champinjoner ost osv + sallad till det) Supergott allting! Vi spelade poker, ubongo och med andra ord och hade en lugn och skön kväll. Här ifrån vårat hus såg man hur mycker fyrverkerier som helst, vi bor ju trot allt i ett villaområde och rätt högt upp så man ser över många hustak. Det var jätte många som skickade iväg såna där thailändska lampor i luften. Tänk om alla kunde skicka upp såna istället? Tänk vad fint! Massor av såna i olika färger. Bara fördelar; ingen behöver göra illa sig (okej kanske om man är klantig men man smäller i alla fall inte bort händerna) hundarna slipper vara rädda osv osv. TÄNK DE DÄ!
(lägger upp bilder från nyår och jul senare)

Jag fick köpa Rogers trx (jag säger träningsmojeng) så nu blir det åka av för Magnus kropp. Det är världens smartaste pryl som man fäster i dörren och sedan är det bara att börja styrketräna. Man kan hålla i den i händerna eller fösta i fötterna. Perfekt för mig och min pole dance. Det finns mång bra övningar där man tränar på balansen samtidigt. Så mitt nyårslöfte är att få bättre styrka i kroppen, framförallt i magen.

Så här ser en sån ut förresten:



Om två månader har jag varit drogfri i 3 år! Fy fan vad tiden går. Förra året glömde jag bort min tvåårsdag, hur nu det gick till. Minns när jag firade ett år, då firade jag och några vänner det hemma hos mig genom att fika och mysa. Fick det här av Jenny och Kristian (fan vad jag saknar er jag måste skärpa mig nu)





RSS 2.0