finfamiljen

Några bilder som vi tog på Mathilda Fredrik och Elma.












Pappersspindlar

Jag måste ha gjort illa mig när jag gjorde forearm stand för jag har svinont under skulderbladet. När jag vrider kroppen på ett visst sätt så hugger det till.

Sov riktigt dåligt i natt igen. Vaknat till och från. Drömt jobbiga drömmar som vanligt, vita pappersspindlar, eltandborstar, missat tåg, pappa slog mig, campat med dryga grannar, handlat på coop inför sista april och jag fick aldrig ihop vad fan jag skulle handla, niklas i ett annat ansikte (den jäveln). Ja listan kan göras lång. Tommi väckte mig vid 08 imorse med sång och frukost på sängen. Jordgubbar, honungsmelon och yoghurt. Älskade du! Sången var bäst. Ja må du leva melodin fast med annan text.

Inväntar talang just nu. Ska ta mig an resistance på ps3. Har ju spelat ut fear 2. Nu vill jag ha 3:an som släpps den 27:e maj! Har jag sagt att jag fyller år 31:a maj? ;)

Nytt "trick"

eller vad man ska kalla det:) tittade bara på på dansen igår för att jag inte mådde bra. Då fick dom lära sig ett nytt trick. Testade det idag och satte det på en gång. Vi utgick från cross knee release, men sedan blir det väl att bara dra sig upp:P









fick grymt ont i svanken så jag måste väl försöka få till en rakare rygg.

Svårt att göra reklam

Den enda nackdelen med att jag har tagit bort min facebook är att det blir svårt att "marknadsföra" mina målningar och foton. Resten skiter jag i. Funderar starkt på att hitta någon som kan göra en ORDENTLIG hemsida åt mig för min konst. Vet ni någon så kan ni väl säga till? Vill inte ha någon halvduktig gymnasienybörjarhtmlkodare. Jag vill ha en RIKTIGT snygg, stilren och egen hemsida.

Kroppstankar

Har funderat lite idag. Varför är det okej att säga att någon har blivit väldigt smal när det inte är okej att säga att någon har blivit väldigt fet?

www.proppbloppis.blogspot.com

Håll utkik där för farao.

http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com
http://www.proppbloppis.blogspot.com

Mathildafoton











Visst har jag en snygg kusin?
Jag borde nästan kunna starta sånt där "modell för en dag" grejs här hemma;)


Bloppis

Jag har antagligen vaknat varj kvart under hela natten. Sovit sjukt oroligt. Nu har jag ont i kroppen.

Idag kommer mitt boendestöd. Vi ska putsa alla fönster. Tänkte ordna en bloppis och en egen blogg för det sen. Alltså sälja en massa skit via blogg. Så snälla hjälp mig och köp allt kraffs jag har samlat på mig. Det känns enklare att sälja via blogg än på tradera.

Kattkärlek

Fick råångest idag. Bara small till på eftermiddagen. Kändes som att jag skulle strypas. Visste inte riktigt vad det berodde på. Grät floder framför fear 2 och sedan kom Tommi ut från duschen och pressade ur mig allt jag gick och tänkte på. Små små saker gör mig så fruktansvärt stressad. Kändes bättre när jag fick prata av mig och få hjälp med att ta uti med tankarna. Jobbigaste just nu är att det är ett helvete att äta. När jag inte har någon aptit kan jag inte laga mat. Blir otroligt nere och irriterad. Vräkte i mig lunch hemma med Mathilda och det var första gången på ganska länge som jag njöt.

Tidigare idag var jag och Mathilda på sminkkurs. För 470 kr fick vi en varsin timmes kurs + make up. Dessutom fick vi välja sminkprodukter för det priset. Vi blev riktigt nöjda båda två. Äntligen har jag hittat en foundation som passar min ljusa hy. Efter det åkte vi hem till mig och jag fotade Mathilda. Fixade en ny header till henne av en av bilderna jag knäppte också. Www.martamathilda.blogg.se Såg att jag missat lite på kanterna, ska måla det vitt imorgon för just nu är jag hos mamma. Behövde lite kattkärlek.

Just det. Har tagit bort mig från facebook också.

Provsvar

Läkaren ringde imorse. Provsvaren var normala. Hon skulle skicka en remiss till Gävle och där ska jag få göra en svalgröntgen, kommer få dricka kontrast igen. Fy fan vad det är vidrigt, smakar laktris och något annat skit. Jag hatar laktris. Hoppas att jag inte behöver dricka 1½ liter som jag tvingades göra sist. (Då skulle dom iofs titta mitt tarmsystem när jag låg inlagd för magen 2008) Och nu ska dom bara se hur jag sväljer, så hoppas att det bara blir någon klunk.




tjeeenare mannen

Jag är så LEDSEN att Roddan åkte ur big brother. Vad fan det var ju han som gjorde att det blev lite liv i rutan! Jag lovar att det är tvgubbarna som har fifflat med rösterna.

Igår rev jag som sagt av 3 timmars pole dance pass. Styrkepasset som vi började med var sjukt hård. Eftersom passet bara skulle hålla på en timme så körde vi 20 mins uppvärmning, en väldigt intensiv sådan. Vi tränade trick och på slutet av lektionen gick jag och några tjejer upp och improviserade. Var helt slut redan efter det första passet, men då var det bara att bita ihop och köra fys i 45 min igen.
Klarade shoulder mounten igen. Dock bara en gång, sen tröttnade mina arm och magmuskler. Nya tag på torsdag.
Skulle egentligen träna hos Jessica idag. Men jag känner att det är bäst med några dagars vila.

Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga just nu. I övrigt så mår jag bra. Förutom att jag har svårt för att äta igen, alltså verkligen SVÅRT. Dessutom är jag fruktansvärt trött på min beniga rygg och mina beniga höfter. Fan jag kan ju inte ens ha på mig jeans utan att få blämärken eller skavsår. Jag kan VERKLIGEN INTE luta mig tillbaks mot en stol som inte är "öppen" i ryggen, och jag har absolut absolut inte göra sit ups utan underlag. Det gör så jävla ont!


Elektronisk stress

Gud ibland vill jag riva ut alla förbannade sladdar och elektriska djävulskap ut från lägenheten och ut på gatan och FAN om inte sopbilen kör över och krasar sönder skräpet. Jag pratar om datorer, tv, mobiltelefoner m.m. Alla jävla ljud JÄMT JÄMT JÄMT. Konstant ljud. Tvpip, elflimmerljud, reklamer från helvetet och PLICK på dom obligatoriska juppinallarna. Tv reklamerna på tv 11 håller på att bryta ner mig totalt. Jag är rädd att jag kommer hamna i en liten galen psykos om tv bolaget inte tar bort skygglapparna och INSER att dom repeterar EXAKT samma reklamer om och om igen. Vi kan väl börja med den som pirrar mest i framstjärten av irritation: Skilda världar. Dom kommande citaten är värre än råttgift i öronen "Men pappa, han har gjort henne med b,baarn!" "Kan nån hjäääälpa mig!!" "Sandra Bovalius, det får inte vara sant" Herregud min hjärna dör mer och mer för varje gång jag hör det. Snart är det ingenting kvar där uppe. Sen har vi reklamen med Glee. Mot slutet när "hey soul sister" kommer och killen i kavaj på scenen dyker upp och slår med handen tusen gånger och ser så förbannat självgod och anströngd ut får mig att gråta av pinsamhet. Den stora klungan av hurtiga stolta körgrabbar i bakgrunden gör det hela till en grad av vansinne. Jag kan fortsätta om ni vill men det vill ni inte.

Nu är det ju inte världens enklaste sak att bara dumpa tv, mobilen, daton.. Det är min högsta dröm att kunna finna ro och lära känna mig själv utan alla dessa prylar. Jag blir stressad av såna saker. Önskar att jag var liten igen. När mamma var dagmamma och vi var hemma och lekte på lekrummet, eller i trädgården med zigge eller badade i malmjärn. Sen flyttade vi till skitjärbo och där föddes väl mitt internetbehov. Internet har betytt mycket för mig under min uppväxt. Jag har haft mitt sociala nätvärk genom det eftersom jag i perioder har varit så folkskygg och isolerad. Det har varit en trygghet att gömma mig bakom. Kunna få ur sig känslor till människor utan press och ögonkontakt. Internet har varit bra för mig. Men nu några år senare har det fan blivit ett rent kaos av facebook, bikddagboken, msn allt! Alla ska berätta vad dom gör, berätta vad dom får, vem som älskar vem och vem som är så underbar för att den gjorde si eller så. Fan. Jag vill inte vara med längre!


Karusell

Ligger i sängen och löser korsord. Tommi tittar på UFC. Jag börjar få världens huvudvärk (migrän?). Så det är bara att hoppas på att jag somnar snart så jag slipper eländet. Har haft lite ångest idag. Vet inte varför. Varit parkerad framför fear 2 i någon timme på dagen och förresten så bet jag mig i handen för att jag blev så förbannad. Tappade känslens på långfingret så jag kom väl åt någon nerv med mina huggtänder ;P Känseln är tillbaks men märkerna är kvar. Åkte hem till mamma och pappa sedan för att hinna umgås med syster innan dom åker hem. Mysigaste Noah. Åh vad jag älskar honom. Önskar att jag kunde ha honom och fickan och bar plocka upp han närsomhelst, när saknaden är som värst.

Något jag INTE tycker om är att Kråkan har börjat gått ut över stora vägen över till ängarna. Jag har ett vittne som har sett den lilla snorkråka göra detta sattyg. Fan också. Siv blev död på den vägen. Av någon jävla jävel till jävelskap. Kråkan gör fan inte om det då blir matte ledsen :( Du får inte dö än fattar du väl mitt hjärta.

Jag har hunnit med att träna på stången idag också. Fixade shoulder mounten IGEN. Gud så lycklig man kan bli!!! Min stång är egentligen rätt kort för det tricket för det blir lite läskigt när man ska få dit fötterna och glida ner. Nu har jag klarat den!! Redan efter 2 pass i nivå 5. Jag trodde ju att jag skulle klara det på den 8 lektionen MINST. Nu gäller det att försöka gå upp i den så sakta som möjligt. Snyggt och grasiöst ska det va såklart ;)

Imorgon blir det 3 timmars pole träning på studion. Jag går ju annars på torsdagar men imorgon är det en timmes gratis pass för alla nivåer och efter det passet ska jag hoppa in på nivå 2 passet. Missade första lektion fem så då tar jag chansen att tar igen det hos tvåorna. Jag tränar ju givetvis på mina trick osv.

Nu är det mycket i mitt huvud. Inte bara värk utan ord och frågor också. Som jag sa till Tommi tidigare "Tommi.... Hur går det egentligen till när en katt blir överkörd?"

Justine McLucas

Här har ni tjejen som jag ska ha privatlektion med;)




Shoulder mount!!

Passade på att hänga lite idag när vi käkade påskmat hos mamma och pappa. Och vet ni vad? *trummvirvel* Jag klarade shoulder mounten för första gången idag!!! Men bara en enda gång. Men FATTA! Jag är så nöjd så nöjd så nöjd!!!!






Noah

Har knäppt bilder på Noah Petra och Anders:)
















Privatlektion med miss pole 2009

Justine Mclucas kommer till Sverige i juli. Sofia (min danslärare) har lyckats fått henne till vår studio och göra grupp workshops. Justine sålde även ut EN privatlektion på en timme. Gissa vem som knep den lektionen? Jo MAGNUS! Så den 2:a juli får jag en hel timme med ett världsproffs i pole dance. Om jag är nervös? Haha. Inga kommentarer.

Äckligt bra!!!!!

Åh vad jag älskar när man kommer över något nytt underbart i musikväg!!


Jordenrunt resa

Har tagit en lergigan. Det lär jag väl få ångra imorgon med tanke på hur jag svarar på denna medicin dagen efter; död, trött och orkeslös. Myrkryp också om jag har otur. Jag känner mig så hispig och uppvarvad inombords. Tänker varje gång jag tar lergigan att; den här gången kommer det gå bra. Jag kommer inte bli trött imorgon. Och varje gång har jag fel. Har jag fel även nu ska jag aldrig mer ta lergigan. Jag lovar mig själv. Men när man känner sig så här och inte kan varva ner och verkligen vill sova så glömmer man, iaf jag hur drygt det är dagen efter. Har inga imovane heller. Annars hade jag givetvis tagit det. Fördelen med dom är att jag inte blir dagenefterdåsig. Blir helt normal liksom. Snart kommer nog kroppen bli tung som bly. Kommer nog få den där speciella smaken i munnen som jag alltid får av lergigan/zyprexa. Tröttsmak i munnen.

Min hjärna har gått på högvarv idag. Speciellt nu unde kvällen. Det är som att det pågår en jordenrunt resa där inne. Babbelbabbelbabbel. Om allt och inget. Hjärtklappningar. Rysningar. Yrsel. Huvudvärk. Blodtrycksfall. Längesedan jag var så här. Hoppas inte att jag är på väg in i något svart hål igen. Det vill jag verkligen inte.

Algoritmer

Har sovit som en kratta inatt. Vaknat stup i kvarten och varit orolig i hela kroppen. Myrkryp och stress i bröstet. Somnade 03 någon gång och vaknade när Tommi gick upp 06. Somnade om en timme vid 08, men jag låg som på nålar även då och drömde om jobbiga saker. Skulle ha KBT kl 11.00 men jag ringde och avbokade. Varit i min lilla bubbla idag och spelat tv-spel och redigerat bilder. Har inte orkat gjort något speciellt. Skulle egentligen städa och dona, men motivationen var någon helt annanstans. Hoppas jag får sova bättre inatt.

Helgen har varit bra. Tommi var med grabbarna ute i jäderfors i fredags och jag var hos finkusin med lilla Elma, Sandra och Sophie. Mysigy att träffas allihop. Vi spelade Uno, åt vindruvot och kex och pratade. På lördagen började jag min rubikskub karriär. Lånade hem kuben från Mathilda och sa att jag fan skulle lösa den. Sagt och gjort. Satte mig in riktigt ordentligt hur kuben egentligen fungerar. Satt halva dagen med youtube och nördsidor med olika algoritmer för att kunna lösa kuben. Algoritmer är olika drag som man måste kunna för olika situationer. Försöker lära mig alla utantill. Några sitter men några är så långa att det kommer ta tid. På söndagen klarade jag kuben för första gången. Blev riktigt nöjd och stolt över mig själv. Känner mig så aspie när jag blir så här insnöad i något. Men jag älskart! Exempel på en algoritm: ö,h,ö',v',ö,h',ö',v Fattar ni något? Nej jag tänkte väl det :) Kvällen till ära ska jag plugga in den så jag kan den helt utantill. På kvällen igår grillade vi här hemma. Fy fan i helvete vad jävla gott det var! *valfritt grovt uttryck här*

I helgen kommer allra käraste syster. Längtar!

och den här är OREDIGERAD

jag älskar mina blixtar


YO


BLIXTEN!!

Alltså puss på mina nya studioblixtar. Ursäkta dock ett flottigt svin med onoppade ögonbryn.
Serri! Kolla ljuset!? På den sista bilden skakade jags om fan på huvudet och ändå blev det så bra:)





















Elmafotografering











Addicted to pole




Sköldkörtel

Det gick väl bra hos doktorn. Antingen så har jag något motoriskt fel i tungan som gör att tungan åker upp och pressar maten upp i näsan ist för ned, eller så har det något samband med min sköldkörtel. Läkaren sa att den var ovanligt stor och jag berättade att jag brukar svullna och ömma där. Så jag fick ta blodprov så vi får väl se om det är något tjaffs med den. Det skulle ju ge svar på många av mina problem; huvudvärk, trötthet, värk i kroppen, viktnedgång. Osv. Det är symptomerna för sköldkörtelproblem. Man har för lite av något hormon eller vad det var. Ska bli remitterad till öron/näsa/hals om det inte har blivit bättre med sväljandet inom 3 veckor. Vilket det inte kommer bli.

Har sån gräslig huvudvärk nu att jag inte kan röra mig. Så trött på det här. Har huvudvärk/migrän oftare än jagvetintevad.

Har massa saker att berätta men jag orkar inte. Åh ge mig en imovane? Två? Tre? Sova bort skiten.

Clip-on set

Säljer ett helt nytt clip-on set i 8 delar, 50 cm. 199 kr + frakt. Någon som är intresserad?




Peruken

Vaknade 05 imorse av världens tandvärk. Saken är den att jag inte ens har ett hål i den tanden jag har ont i. Vad fan är felet? VAD FALLS. Haha USH HEMSKA ORD.

15.20 bir det doktorn som sagt. Hoppas jag blir remiterad till öron/näsa/hals så dom kan gå till botten med vad det är för fel på mitt sväljande. Min egna bedömmning är att jag har för litet gomsegel. Dom kanske kan kapa av min örsnibb och sätta dit ist så det blir lite större:P

När jag vaknade imorse var kudden även helt lila.

Pappas reaktion på håret igår : "Men gud! Har du peruk?!"

Pizzaslaffs

I helgen när vi var på väg hem från morbror Lasse så sa jag åt Mathilda att stanna hos mamma och pappa eftersom jag minsann hade en halv pizza kvar där som jag promt skulle ha med mig hem.
I bilen kunde vi inte hålla oss, så jag och Fredrik högg in.
Fredrik: "Lite bea på det här så!"
Jag: "Men det har jag!"



Gud så nöjd vi var.

Imorgon ska jag till doktorn. Mer om det sedan.

Fear 2

GUD jag kan knappt bärga mig, snart är fear 2 nerladdat!  1 timme kvar sen jävlar blir det bajs i brallan.


Shit..

"Nivå 5: BREAK UP SONG. Ni dansar nu efter temat känslor, så ta med en låt som du alltid minns efter din första "break up" kanske? Kläder och skor ska också med tjejer!"

Den enda jag kan komma på är den här.



Jag DÖR om vi ska gå upp och dansa en och en. Tror det kommer i nivå 6 iofs. Men nu i nivå 5 blir det i alla fall improvisation igen.

Vad fan ska jag ha på mig? Haha. Dör.

.............................


Iofs. Om jag spinner vidare på "break up" så behöver inte det betyda att man har gjort slut med en kille, det kan även vara med en vän, ju. Så jag tror jag har bestämt mig för den här låten, som gick runt när jag och L gled ifrån varandra.



ELLER den här, som också gick runt då..



Vilken tycker ni? Kent? Röyksopp? Top Dogz?

"Nu köttar vi på"

..sa min frisör som jag har haft sen jag var 13 år. Och så här blev det!






chair dance



Från igår på media markt. Här kör min danslärare och en från min grupp chair dance. Har två filmklipp från gårdagens uppvisning också. Ska maila och fråga om jag får lägga upp det på youtube:) Sen får ni se!

Där bakom ser ni x-stagen som studion tar med sig på olika events. Den sitter ju inte fast i något tak så det kändes lite vingligt när jag körde, men det gick bra :)

Eller ja, här har ni en bättre bild till och med



Media Markt

Slutade med att jag också visade upp lite trick på media markt :) Kulkul!

framsteg



Ni minns den va, för en vecka sedan. Det går sakta men säkert framåt









Och den? Nu är benen mer rak:)















(Synd att foten inte blev rak!)




Typ kraschlanda

Hej mina läsare som jag har kvar!

Har tappat några så det skulle vara kul om ni som fortfarande läser kunde skriva + vem ni är.

Fan. Hur ska jag göra med den där hårfärgningen då? Tror ni att jag är för dratisk om jag färgar det svart men lämnar vitt?
Eller ljusbrunt med ljusa slingor. Men ni hör ju. Låter as tråkigt. Ååh jag vill göra något coolt! Men vill även lämna lite av det vita jag redan har. Förslag? Eller kniper ni som vanligt när jag frågar om förslag :)

Justdet. Det var min gamla tjejkompis som jag bdrättade om tidigare. Skrev brev till hennes häkte här om dagen.

Nu ska jag typ kraschlanda.

Efterlyser

Någon tjej som kan tänka sig att stå modell här hemma när jag har fått min studioblixt?
Gärna med långt hår. Det ska vara rätt trashigt. Tänk nyvaken med gårdagenssmink och en cigg i mungipan. Eller i underkläder med röda läppar och en spritflaska i handen. Något liknande.
Vet ni någon som vill så skriv en kommentar för tusan!

Pole art klipp

Helvete. Nu blåser fönstrena sönder här hemma när som helst låter det som. HJÄLP. Så innan jag dör vill jag visa ett klipp med ett par från Pole Art som jag var på i Sthlm förra året. Riktigt duktiga:)


Händer och fötter

Vad som händer just nu:

*Mina sprillans nya däck har blivit snodda

*På fredag ska jag vara kattzevakt i spökhuset och sova över, dvs: TRÄNA POLE I LUGN OCH RO OCH MYSA MED HÅRBOLLAR.

*På lördag ställer pole and fitness ut vid ingången på media markt. Mellan 10 - 17 får man prova på pole dance och det kommer även bli uppvisningar. Självklart ska jag dit. Ni med!

*Det blir ingen dansuppvisning eftersom det var för några som anmälde sig

*Big brotherSimons allvarliga diskussion med Martin och Sara var i världsklass. "Lyssna här" "Om jag säger så här i stället" tusen gånger om, bäst!

*Gurkans snusränder när han vaknar får mig att vilja spy och asgarva samtidigt.

*Igår var jag hos tandläkaren. Jag skrek och grinade när tanten tog bort tandsten "aj aj..aj AAAJ! Det gör ont! SLUTA FÖR FAN DET GÖR ONT! " Hon slutade ju inte när jag sa till så jag var tvungen att vråla. Jag hade ett hål och så ska jag byta lagning på en tand. Så den 9:e maj blir det kalas med midazolam och borrning. Mamma får skjutsa hem mig. Jag längtar inte. Jag hatar tandläkare. Det sa jag till tanten idag också.

*Jag tror att det är tack vare LCHF som mina små magrutor börjar krypa fram. TACK LCHF för att du är världens bästa kost. Du förbränner fett på min kropp som jag inte behöver samt vätska. Och du gör mitt humör mer balanserat.

Sen tror jag inte att det var något mer. Förutom att det gallopperade ett jävla rådjur här utanför på gatan i förrgår. Sjukt otippat. Kom dundrandes som en häst på vägen.

(Dessutom blev det något fel på blogg.se när jag skulle publicera detta inlägg så allt försvann första gången. Så det här är andra gången jag skriver skiten. Jag har rätt bra minne alltså)


Elma och böcker

När man inte har annat för sig så kan man tex sortera böckerna i färgordning.



Fina familjen Brodmar/Lindberg var hem till oss igår och åt tacos och myste framför tv´n med Elma hjärtat.




pöss



Magen ser bara så där snygg ut ibland. Kul att det syns att jag har tränat IBLAND i alla fall:)


GSP

Har suttit och mölat i photoshop ett tag. Det här blir nästa målarprojekt.


Affärn

Hejhej. Hallå dagboken.

Nu har jag läst ut 'aldrig fucka upp'. Började med den i onsdags. Lär säga att den var riktigt bra. Gillade karaktären Niklas som fan. I 'snabba cash' var såklart favoriterna Mrado och Jorge. Mrado mest. Juggebossn.
Snart klar med hela korsordet också. Den här gången ska jag vinna. Det säger jag jämt. Men nu jävlar:( Blir så aspieinsnöad på böcker och korsord. Finns inget annat liksom.

Har sån sjuk huvudvärk nu och mamma har jätte ont i sidan av magen/ryggen. Det bara small till när vi åt Jag hoppas att det inte är någon fara. Hon har ju aldrig ont, fina mamma. HypokondrikerSophie vaknar och tänker cancer, spräcka tarmar etc. Ush.

Idag har vi hela familjen varit till ett ställe, en affär som jag älskade mer än någon annan affär jag varit in i. Den var fullproppad med häftiga och speciella saker. Det låg ute på landet typ i ett stort gamalt hus. Undervåning och bottemvåning. Indisktinspirerade saker, coola saker i mina favoritfärger; rosa, grönt, lila osv. Det var allt från lampor, stora buddhagubbar, doftljus, tavlor med sjukt fina motiv och med ramar av vitt gammeldags stuk, fågelburar (såna där vackra från förr), koppar till lantligt inspererade saker som du skulle älska Mathilda. Exakt din och min stil över hela rubbet. Fan. När jag gick där så slog det mig att det är nog något sånt jag vill jobba med. Något jävligt annorlunda butik med presentsaker och prylar. Allt möjligt roligt i roliga färger. Så udda som det bara kan bli. Bara proppa in allt. Fina färger på väggarna. Min grej skulle vara indiskt kontrat med mycket färger och andra prydnadssaker osv. Skulle kunna sälja mina tavlor där inne. Göra något coolt med mitt fotograferande. Trycka upp på stora canvas osvosv. Nu brinner Magnus huvud. Gud vad jag vill. Jag fick butikägarens visitkort så jag ska kolla lite på hemsidan. Undrar vart hon beställer hem allt fantastiskt ifrån? Sägdäsägdä

sista kvällen hos syster. Det känns sorgligt. Har haft det så mysigt här. Noah är så go. Kan peka vart kaffebryggaren är, vart lampan är och vagnen. Han ärpå god väg att säga tack tack och pappa. Tråkigt att åk hem men vi ses i påsk igen <3

Innan och efter




RSS 2.0