GUD

Har ni saknat mig?

Jag har haft fullt upp hela helgen och kommer ha fullt upp hela veckan framöver också.

Det slutade förresten inte med 3 dagar utan dusch; det blev FYRA jävla dagar! Jag hade as stripigt hår och armhålorna luktade råtta. Men så kan det bli ibland, man uppskattar i alla fall att vara ren och att duscha genom att göra så:P

I helgen har jag tjänat 1300 kronor på att sälja gamla skitprylar på loppis! Jag är helt klart as nöjd.
Det hände en ganska rolig grej, eller.. en ganska skitrolig grej enligt mig och min kära kusin. Jag skulle sälja min VHS för 10 spänn, upptäckte att det inte fanns någon scart till, men det sket man väl i och lät den stå kvar. Sedan upptäckte jag att jag inte hade någon dosa till? Började bli lite tveksam om jag skulle sälja den och bestämde mig för att SLÄNGA SKITEN när jag såg att jag inte ens hade någon strömkabel i. Haha, fyfan vilket pucko man är. 

Fyndade en cykel till Tommi, tre änglar till mamma och en as fin spegel till mig själv och nya lägenheten. Allt detta för 130 kronor!

I fredags var jag på grillfest med klassen hos Bella. Det var jätte trevligt. Fick äntligen se antologin också.





Liten del av Nicas fina slutord i antologin:



Jag är solbränd som ett as, det svider och jag fryser och jag är röd som en tomat (fast bara på min högra kroppshalva) Och imorgon fyller jag 22 år. Min finaste kusin ska baka en tårta åt mig. Har mitt i allt rassel och loppisprylar haft Jim och Malin på besök i helgen.

Jag är så slut och full av intryck i mitt stackars ADD huvud nu att jag överväger att börja gråta. Det susar ta mig fan i öronen. Gick upp 07 igår och stod på loppisen till 15-16. Sammalika idag. JAG HAR ALL RÄTT I ATT VARA TRÖTT. HAR DESSUTOM BÄRT KARTONGER UPP O NER FRÅN SLÄPVAGNEN SOM EN RIKTIG TJACKIS.

Jag tror att jag väger 100 kg nu mer också? Känns ju så.

Cykeln:




Imorgon ska jag upp och noppa/färga ögonbrynen. Sedan kommer mitt boendestöd Sanna hit kl 12, vi ska till HSB och hämta kontrakt och fixa så att allt är klart med papper inför flytten. Efter det bilar vi till Valbo och köper några fina kläder till mig. 

Nu har ni så mycket information om vad som har hänt och vad som ska hända i mitt liv att ni nog vill gå och lägga er.





lortunge

Jag har inte duschat på tre dagar nu. TRE DAR.



Det ni!

Åkesjänta

Nu har jag varit på den sista psykologtiden på aspergerutredningen och nu är det bara att vänta. Psykologen ska prata med kuratorn som har intervjuat mamma och även min läkare och diskutera kring diagnos. Jag har hört mig för och alla tre tycker att det lutar åt Asperger, så vi får väl se vad som händer.

Imorgon kommer Jim och hans flickvän hit, dom blir kvar över helgen. På lördag ska jag och min älskade kusin ha loppis och på måndag fyller jag 22 år.

Jag är väldigt trött. Tommi är på sjukhuset och jag har kört två instanser helt själv. Fått fina saker till min hunter, jag gissar att T kommer bli avundsjuk;P 

Ska snart åka och handla på willys, måste fixa lista för vad vi ska handla..
Orkarinte


FLYTT

Nu rusar allt på med världens fart, precis så som jag vill ha det!

Idag var en riktig vändning. Den 15:e Juni flyttar jag och Tommi till en mycket fin 3;a i barrsätra. Det är ett stort hus med 6 lägenheter i och vi har tillgång till trädgård. Lägenheten är stor, ljus, har öppen spis och KLÄDKAMMARE, balkong i sovrummet osv. Det klickade direkt. Jag är helt slut i huvudet nu, har inte haft tid, ork eller lust att äta på hela dagen och jag kom precis på att våra projekt till skolan ska vara inlämnade senast imorgon 08.30. Jag vet inte hur jag ska göra. Jag kan inte samla tankarna. Har så mycket att tänka på nu.

Men nu vänder vinden mina vänner, nu är det vår tur att flyta.

Imorgon bitti har jag dessutom sista tiden om aspergerutredningen. Kommer vara så tankspridd efter det så jag vet inte hur jag ska göra med skolan.

Det ilar i öronen, trött, förvirrad och allt som hör till. Men jag är glad! Men väldigt.. könstig.


Tony Koma!

Nu är ni så vänliga att spana in denna underbara låt, av min underbara pojkvän!


Noah Asperger Meducin och Mat



Hej!

Det känns som att det har varit så himla mycket på den senaste tiden, därför har jag varit dålig på att uppdatera.

Jag har äntligen fått träffa vår älskade lilla Noah och jag saknar honom redan. Vilken liten guldklimp! Han är den finaste underbaraste lillpojken som finns! Jag längtar ihjäl mig!

Imorse 08 var jag på sjukhuset och lämnade blodprov och pisspriv inför körkortstillståndet, drogtestet var givetvis negativt. Sedan svängde jag upp till vuxenpsyk och träffade en psykolog eftersom min utredning är igång och snart klar dessutom. Jag fick en ny tid på torsdag och det skulle förhoppningsvis vara den sista. Sedan ska dom diskutera kring diagnos osv.

Sen gick jag och Tommi till bibblan, jag lånade fyra böcker om asperger sen gick vi vidare till rusta och köpte färg eftersom vi håller på att måla om hallmöblerna.

Vi har fått en köpare på lägenheten igen. Så nu är det full fart framåt och leta lägenhet som ett as innan det rinner ut i sanden som vanligt.

Jag är så jävla slut i huvudet och kroppen, helt utmattad. Jag har höjt concertadosen med 18 mg idag; ligger på 54 + 36 mg dagligen nu. Det känns BRA att jag har höjt, känner ganska stor skillnad och kommer därför fortsätta med denna dos:) Måste dessutom ringa till thailändska ambasaden någon dag framöver och höra om man får ta med sin concerta till Thailand, 2008 var det förbjudet trots läkarintyg. Skulle det vara så att jag inte får ta med mig concertan till Thailand så vet jag inte om jag vill följa med dit. Så illa är det.

Nu är det dags för mat. Kyckling ris och currysås.

Så här såg det förresten ut en dag förra veckan då jag hade mycket i tankarna:



JÄVLIGT SMART SOPHIE:P

Lägenhet

Fick en till tråkig nyhet idag, på sms. Vi hade äntligen fått en köpare till vår lägenhet som var här förra söndagen och tittade och bestämde sig för att hon ville ha den. Så vi har letat efter en tvåa dygnet runt käns det som. Idag kom min drömlägenhet upp på hemnet, en trea för 115 000 och 3900 i månaden (så jävla bra pris) så vi skulle gå på visning i veckan och försöka få den. Jag fick känna av lyckan i några minuter tills sms:et kom då vår köpare berättade att hon skulle dra sig ur eftersom hon hade hittat annat.

HAPP!

Tillbaks på ruta ett. Härliga tider:) 

Körkortstillståndet

Minns ni det där om körkortstillståndet?
Jag var ju klar med allt, skulle bara boka uppkörning och skrivning. Och när jag skulle göra det så säger trafikskolan att jag inte har något körkortstillstånd? Jag hade alltså kört med körskolan i ETT ÅR utan att veta om att mitt körkortstillstånd hade gått ut, vilket var MITT fel. Jag tycker att det borde vara körskolans uppgift att hålla reda på sånt för det är ju dom som åker dit på det om polisen skulle få reda på det?

I alla fall så skickade vi in alla papper angående tillståndet i FEBRUARI. Intyg om att jag kan köra bil trots diagnos osv. Mamma har ringt dit och tjatat 6-7 gånger eftersom vi inte har fått något tillstånd. Idag fick jag ett brev hem där det stod att jag måste lämna urinprov, blodprov samt få något intyg från någon läkarspecialist inom missbruk?
KUL. Då sket sig körkortet även denna sommaren. Jag blir så irriterad för jag har verkligen skött mig, hållt mig drogfri i snart 2½ år och ändå måste jag älta detta. Det är något jag blir tvungen att räkna med jag VET DET. Hade psyk bara haft mer koll på mig och tagit drogtester lite då och då det senaste året så hade dom kunnat intygat om min drogfrihet för körkortstillståndet? Nåja, nu är det som det är. Men det är frustrerande.



Spärren

Hej bloggen.

Kom inte iväg till skolan idag. Ibland bestämmer jag mig redan dagen innan för att det inte kommer fungera att gå till skolan dagen efter. Det känns FEL det känns JOBBIGT det känns som att HELA VÄRLDEN ska rasera över mig och det värker i kroppen. Bestämde mig alltså redan igår kväll, undermedvetet på något vis. Jag fick självklart brottas med ångesten som sköljde över mig eftersom jag inte gick idag. Bella skickade sms imorse och ringde, jag vågade inte svara. Låg och stirrade i sängen, skamsen och värdelös.

Allt gick över efter att jag fick köpa två nya mattor och en duk. Nu på kvällen har jag Mathilda, Tommi, Jonis och Gittan varit upp till stugan, det var guld värt. På hemvägen åkte vi förbi huset som jag växte upp i, kändes skumt, sorgligt och bra på samma gång.

Tänkte spela på WoW nu, levla min hunter som är 42.





Tjockis?

Kollade lite i min bilddagbok, fann många gamla skitbilder på mig och fy satan vad tjock jag var???















Justdet:

Jag har beställt Småstadsliv 3 filmen idag också, MEN KAN JAG LÅTA BLI? NEJ DET KAN JAG INTE!!!!!!!
Titta nudå för fan, ni kommer aldrig få se någonting bättre JA LÖVAREJA.


WoW, andning och Allas!

Skriver blogg till ljudet av Tommis råslarr i WoW. För er som inte kan WoW språk: Skriver blogg till ljudet av när Tommi matar på med olika attacker på allierande motståndare i World Of Worldcraft (onlinespel) det dundrar, brakar och knivljudslåter (kom inte på något bättre ord)

Jag har världens mensverk och känner för att färga håret (fick en impuls och gick till Maxi och köpte hårfärg så här på kvällskvisten) Men jag väntar nog någon dag.

Har varit hos en sjukgymnast idag, gjort avslappningsövningar och andningsövningar både liggande, stående och sittande. Det visade sig att min mage rör sig tvärt om när jag andas. Den åker in när den ska åka ut osv. Ganska knas.

Tänkte lägga mig och läsa Allas nu. Herregud, kärringjävel jag är!


Tur

Igår när jag tittade på Sober House tänkte jag på vilken tur jag har haft. Jag tänkte tillbaks på januari/februari 2008, när jag var uppe i A´s lägenhet med hela gänget. Tänkte speciellt på en av dom dagarna:

Jag minns en fläkt, ett kök, sprutor, jungfrusilar, Kråkan, hundbajs, metatjack, madrasser med sovande människor under täcken, rök och stall-stank. Jag minns två bomber med Tramadolpulver i, en med 0,3 gram, en med 1,5 gram. Jag var väck på rohypnol och hade blivit lovad att få bomben med nolltrean som skulle ligga på fläkten. Jag gick in i köket, men sen minns jag inget mer, jag minns svagt att jag svalde bomben. Men det var inte nolltrean jag fick i mig, det var den med 1,5 g i. L fick hålla mig vaken hela natten så att jag inte skulle sluta andas i sömnen eller börja krampa, vilket jag tydligen gjorde ganska mycket. Med tanke på den mängd rohypnol och tramadolpulver jag hade i mig så hade jag tur att jag överlevde.

Och jag är glad över det.

Så här såg det ut dom dagarna




Brevvän sökes!

Nu är jag så där supertöntig, jag vet, men jag skulle så hemskt gärna vilja ha en brevvän! Helst någon jag aldrig tidigare har träffat som man kan dela tankar med och lära känna, tänk så mysigt! Det kan även vara någon jag redan känner. Här kommer min brevvänssökarannons:

Hej! Jag är en tjej på 21 år som söker brevvänner i alla åldrar. Jag älskar att skriva, måla, pärla, spela WoW, debatter, photoshop, reggae/hiphop, exotickatter, förändringar, supernintendo och hello kitty. Du får vara tjej, kille, bög, lebb, knarkare, egen företagare, WoW spelare.. det spelar ingen roll! Fatta pennan och skriv! 

Min adress är
Sophie Magnusson
Torggatan 37 a
81139 Sandviken



Mickbabbel

Här kommer först ett klipp där bara jag läser, sedan finns ett längre klipp där alla andra från min klass också läser:)
Varsågoda!




Klartt

Herregud.

Det har varit strålande väder hela dagen, skulle kunna varit ute och glassat i parken, MEN vad har Magnusson gjort? Jo hon har datanördat i photoshop, gjort klart omslaget och 16 bilder till klassens antologi! Det känns SKÖNT och BRA. Jag är nöjd! Riktigt nöjd:)

Såna här bilder kommer det att vara i antologin på varje person i klassen:




Nu kan jag slappna av:)

Bild update

















Min dag

Idag har jag:

Vaknat kl 08
Ätit frukost
Tvättat
Diskat
Städat
Spelat WoW
Lekt med katterna
Ätit lunch
Målat
Duschat
Lyckats göra min första inbakade fläta _någonsin_
Laddat ner massa schyssta appar till min iphone
Lekt med katterna
Ätit kvällsmat
Sett/ser på lyxfällan

Nu släcker jag alla lampor och går upp till sovrummet.
Imorgon kommer mamma och pappa hem! <3

Jag vill

Jag vill komma igång med så mycket:

1. Sätta mig ner och göra en rejäl pärlning så att jag har nya produkter att sälja och visa upp.
2. Fixa till www.proppkonst.se så att jag trivs med sidan. Jag vet inte vad jag ska ha för något på sidan förutom produkter, jag vill så mycket!! Har ni förslag? Förslag på hur sidan kan se ut? Är inte nöjd över hur den är nu!!
3. Få tag på en overhead/billig projektor så att jag kan börja måla tavlor igen och ta beställningar.

Men jag har inte tålamod, jag kommer mig aldrig för att göra dessa saker.


Nytt projekt

Har ett nytt projekt på gång. Håll ögonen öppna för jag ska börja göra smycken i annat material än pärlor. Det kommer bli så jävla coolt och snyggt, mer säger jag inte förens jag har allt material hemma. Ska beställa hem så fort ekonomin tillåter.

Det här ska bli så jävla kul!

En sak till..


Dom här två är mina favoriter just nu:


Trampis

Nu vet jag att Molle är lycklig och mår bra. Han trampade nyss för första gången med tassarna mot min arm och kurrade som en motorbåt samtidigt. Han har aldrig gjort så. Kråkan brukar göra det när hon är extra mysig och blir kliad. Ni vet, så där som katter gör när dom är kattungar och diar.

Det smällde till på nedervåningen. Vill inte vara här själv mer!! Tänker inte lämna detta rumt förens imorgon bitti.


och Molle trampar vidare<3

Ansiktsduscharn



Har ockuperat mamma och pappas underbara hästenssäng nu. Kråkan och Molle ligger bredvid mig och sovmyser. Kommer nog vakna imorgon bitti av att Molle nyser mig i ansiktet som vanligt. Han gör alltid så. Fnyser snor på folk. Rolig katt jag har ändå!

Nu ligger han på rygg med tassarna under hakan, som en liten hund och Kråkan sover.

Försöker tänka bort det oroliga. Dricker pärsoncider, alkoholfri såklart.
Just nu:


Hur luktade det förr i tiden?

Idag har jag undrar över hur det luktade utomhus förr i tiden, typ på medeltiden och så?
Delade min tanke med Tommi och vi kom nog fram till att det måste ha luktat gott. Blommor och frisk natur. Inte som det gör idag; avgaser och cigarettrök.

Jag är tillbaka i mamma och pappas hus och är orolig i kroppen. Orolig i benen, orolig i bröstet och orolig i hjärnan. Är rödflammig över bröstet och magen spänner. Ställde mig på vågen nyss, något jag inte har vågat gjort sen i julas. Jag vägde 64 kg, och det är väl bra. Bra för alla andra. Men jag önskar att jag vägde 60-61 igen. Jag låter nog bortskämd och idiotisk när jag säger att jag känner mig tjock, men jag känner mig det. Jag tycker inte om mina överarmar, min mage och mina lår.
Jobbigast är det när jag provar kjolarna från i sommras, jag kan fortfarande ha dom men dom sitter så himla tight. Det känns inte bra.


FÖRRESTEN!

Filmen från dikt-uppläsningen på 100 års jubileumet kommer upp så fort jag lyckas hitta ett program som kan konvertera MOV fil till AVI format

Antologin

Det brinner lite i knutarna kan man säga. Deadline för antologins omslag är på måndag och jag har inte fått de rätta måtten än, dessutom ska jag försöka hinna photoshopa bilder på alla i klassen tills deadline, fick reda på det idag. Jag hoppas verkligen att jag hinner för det vore snyggt att ha med porträtt, men jag kan inte lova något.
Om jag ska hinna göra omslag och alla bilder så måste jag skippa att jobba med projektet. Brinner upp om jag ska försöka hinna med det också. Ibland måste man prioritera.

Omslaget kommer förresten bli skitsnyggt om ni undrar;)


Fy Stig!!!!!!!!

Imorse vaknade jag av att jag TOK GRÄT. Jag drömde att hela min familj firade jul med Stig (mormors nya "vän") och mormor. Jag tog med mina katter dit och Stig hatade dom och ville inte att dom skulle vara med över jul, så den tjyven lämnade iväg dom til okänd person och dödade Kråkan! Jävla Stickan:(

Nåja, det var bara en dröm. Jag lovar att vara snäll nästa gång jag träffar honom.


Bebis


Godmorgon!

Har bara bebis i tankarna. Jag får kalla honom bebis tills Petra och Anders vet vad dom ska döpa den lille sötnosen till. Det känns så overkligt att min syster har blivit mamma! Att Anders har blivit pappa, att mamma och pappa är mormor och morfar och att jag har blivit moster! Det är nog den mysigaste och konstigaste känslan jag har varit med om. Hörde honom gnöla och knorra i telefonen igår, jag sa till Petra "gud vad söööt han låter" hon svarade "jaaa hörde du?" jag har aldrig hört henne så glad och lycklig. Hon och Anders är verkligen värd det här efter alla år som dom har försökt.

För er som funderar varför bebis har asiatiska drag så kan jag berätta att min syster är adopterad från Syd Korea:)


Moster Sophie




05.05 Blev jag moster till denna vackra lilla sötnosen
Han är 47 cm lång och väger 2635 gram.
VÄLKOMMEN UT!!<3

Knarket var MIN avslappning

Dom säger att jag ska lära mig att slappna av; tandläkare, psykologer och läkare på hälsocentralen. Jag ska träffa en sjukgymnast som ska hjälpa mig med det. Jag undrar bara; hur? Jag vet inte hur man gör! Den enda gången jag slappnar av fullt ut är när jag sover. Jag spänner ALLTID minst en kroppdel, är det inte käken så är det armen, är det inte armen så är det knät, är det inte knät så är det tårna osv.. Spänner till och med magen o dagarna, det gör att jag andas kortare andetag. Kommer på mig själv ibland med att känna hjärtklappning och tryck över magen; inte undra på.. magen är ju inte till för att gå och spänna om dagarna! OM jag nu lyckas smita förbi alla spänningar så återstår huvudet. Alltid huvud...och alla tankar, all impulsivitet, all tanketvätt som går runt runt runt.. Tänker blixtsnabbt, analyserar, förfränger, impulstänker, fantiserar.. Konsant.

Knarket var min avslappning. Fan så skönt det var!
Egentligen vill jag inget annat än att ligga i soffan med subkliande kropp och med den där underbara känslan över hela kroppen, gå och spy lite då och då och nodda bort hela dagarna. Jag blev av med alla myror när jag levde så där. Blev av med myrorna och hjärnbruset av knarket. Jag saknar det! Jag saknar sub! Jag saknar benzo! Jag saknar tjack! Jag saknar morfin! Jag saknar heroin!

Känns bara så svårt att någon ska försöka få mig att slappna av när jag jämför med drogerna som gav med allt det underbara, men också det största helvetet i mitt liv.

Med detta menar jag inte att jag är på väg att ta ett återfall, det finns inte. Det går inte. Det är inte ens en möjlighet för mig. Jag kommer aldrig någonsin att röra en drog igen förutom alkohol (som jag knappt dricker). Gör jag det förlorar jag allt. Men ibland blir jag så jävla frestad och sugen.

Jag ska i alla fall ge sjukgymnasten en chans, en jävligt stor chans. För jag vill så gärna kunna slappna av. Jag ska komma dit med öppet sinne och låta han mixtra med kroppen min.


Läppglanset från eleven.se


Har testat mitt nya läppglans som gör att läpparna svullnar till 20%. Jag hade bara på överläppen och det gav då minsann resultat:) Är nöjd!









Mina måsten i duschen:




Håller jag på att bli en dryg blondin-smink-och-hårbloggare?
Svar: Vet ej.


Vackert

"Mellan hud och hud finns bara ljuset"
Kan vara det finaste citatet jag vet.

Sen då?

Jag känner mig kluven. Igår märkte jag för första gången hur mycket jag kommer sakna Västerberg och skrivarlinjen, lärarna och mina fina klasskompisar. Jag vet inte alls vad jag ska göra i sommar, i höst, i resten av mitt liv. Jag vet att jag inte behöver veta det. Men jag vill ha någon slags koll, och just nu har jag ingen koll alls. Allt jag vet är att jag vill göra något av min kreativa sida, målning, skrivning (skulle så gärna vilja jobba vidare på min diktsamling och kanske skicka in till något förlag) Jag vet bara inte hur jag ska gå till väga för att kunna försörja mig på mina intressen, det kommer ju aldrig gå, eller? Allt tar sin tid det vet jag, men jag hatar den här väntan.. Det värsta ordet jag vet är "vänta".

Jag skulle så gärna vilja gå till macken och hyra en film, men det känns så jävla ansträngande. Önskar att jag bara kunde klä på mig och gå. Bara GÅ utan att må dåligt. Nej, innan jag går så måste jag först och främst klä på mig bekväma kläder som jag trivs i, platta håret, sminka mig (nu har jag redan gjort det visserligen) vänta på rätt tillfälle, sedan är jag redo. Vad fan liksom? Går jag bara rätt ut så sticks det i kroppen, hjärnan skriker NEJ NEJ NEJ och allt blir upp och ner.
Visst är jag sjuk i huvudet? Ja, jag är så jävla sjuk i huvudet.



jävla.

Kreativ

Nu är jag hemma i mamma och pappas hus. Jag fryser och är hungrig trots att jag har ätit en halv pizza och en gorbys pirog. Känns rätt drygt att laga mat så här sent, så jag vräker i mig ostkrokar iställlet (hej jag är världens nyttigaste tjej idag)

Det gick jätte bra att läsa dikten, Tommi filmade allt så imorgon lägger jag upp klippet här på bloggen, spännande va?:)

Jag ska nog gå upp och lägga mig i hästenssängen och smula med ostkrokarna..  är faktiskt skittrött med all rätt!

Imorgon blir det ett djupdyk in i skrivandet och som avrundning tar jag mig an det sista på min Jimi Hendrixtavla: gud så kreativ jag är!

Godnatt kära proppvänner. 

100 års jubileum

Godmorgon!
Ligger i sängen och är ivrig inför vad Jacob ska ha på sig för kläder i straffet då han ska cykla i Sthlms rusningstrafik. Josefin ska bestämma klädsel, kan bli vad som helst.

Idag är det 100års jubileum på min skola, dvs mycket folk och rörelse hela dagen. Ikväll runt 18.30 står jag på scenen och läser Lugnet Inuti för alla. Det blir jag Bella Johanna Annica och Wendela, vi kommer matcha varandra skit bra! Jag är nervös men det kommer bli riktigt roligt.

Omslaget och titeln inför antologin är nu spikad och alla var nöjd över titeln så det känns skönt! Visade ett smakprov på omslaget för Bella och hon sa "woow" så, det här känns bra:)

Ikväll åker jag till mamma och pappas hus, dom är i Cypern och jag ska vara kattvakt, åker hem på måndag.


Antologin knuffas med hjärnan

Huvudet är fullt av tankar, mest om antologin som vår klass håller på att skapa. Jag står för titel och omslag. Känner mig som ett grodyngel i ett hav. Det finns så mycket man kan göra av ett omslag! Jag har en idé och den ska förverkligas innan jag går på nästa, och två titlar snurrar omkring i mitt huvud som jag ska försöka bli sams med. Magkänslan berättar att det här kommer bli bra, så jag känner mig lugn.

Har plockat i hela lägenheten nu på kvällen och lyckats hitta plats för mina målarsaker och väskor som stått framme och sett ut som skit i FEMHUNDRA ÅR SNART! Imorgon ska jag gå ner till förrådet med sakerna som jag var tvungen att ta bort för att sakerna skulle få plats i lådan. Såhäräre, SÅHÄRÄRE O BO TRÅNGT.

Ska äta lunch hos min finfina mormor med min finfina kusin imorgon, sen kommer en mäklare och ska hjälpa oss bli av med den här råtthålan.

Tommi och jag ska fira vår årsdag imorgon med en hembakad tårta med ett ljus på, vi är nog sötast(FEL: vi ÄR sötast)

Hoppas Bear Gryllz förgyller min natt. Godnatt!



Utredning = slutet på maj och klar i juni!

Nu är jag glad! Daniel som hade min ADD-utredning ringde idag och berättade att jag får göra min aspergerutredning i slutet på maj! Anledningen till att jag inte skulle få göra den på ett tag var för att en av psykologerna skulle på mammaledighet. Men eftersom dom visste så mycket om mig och hade mycket material sen ADD-utredningen så skulle dom hinna med att göra asperger-utredningen i slutet på maj, det var så lite som fattades för att få den utredningen klar eftersom dom redan var inne på det spåret tidigare. Mamma har en tid för intervju med Daniel den 17:e maj så då startar hela skiten kan man säga! Undrar om min utskällning till damen som ringde förra veckan hade något med detta att göra? Dom kanske tänkte om.

JAG GILLART; HIPP HIPP HURRA, HURRA, HURRA, HURRAAA!!!


Ändring Sophie Magnusson!!!

Idag är jag arg på mig själv. Jag försökte verkligen att komma upp imorse, men ögonen åkte igen av sig själv och jag var irriterad och dödstrött, så jag sov över. Sov först till 09 någon gång då Bella ringde och frågade vart jag var, sedan somnade jag direkt om och vaknade halv 11. Läraren hade skickat ett sms till mig "Sätt dig på bussen nu tjejen, du kommer få mycket bra idag på textsamtalet" Om någon bara kunde komma och DRA MIG UPP UR SÄNGEN såna här dagar. Bara DRA MIG HELA VÄGEN UPP OCH TILL BADRUMMET och säga till mig på skarpen att man MÅSTE INTE, varje morgon, stå framför spegeln i en halvtimme för att sminka och fixa håret, det är OKEJ att komma osminkad osv. Fan fan fan, jag kom inte förra veckan på textresponsen och inte idag. Jag behövde verkligen komma dit. Kanske ska säga till mitt boendestöd att ringa och väcka mig på mornarna så att jag verkligen kommer upp? Jag kan inte ha det så här. Marita kommer ikväll så jag ska fråga henne om det skulle vara möjligt.

Igår spontanköpte jag http://eleven.se/too-faced-lip-injection-1392.html på tradera. Billigt och bra. Vi får väl se om jag får några negerläppar!

Måste till ungdomsmottagningen idag. Tommi var nämligen smart nog att komma på anledningen till min enorma huvudvärk. Vet ni var det var? MIN P-RING! Jag började med den i vintras och det är sen dess jag har haft huvudvärken. För två veckor sedan slutade jag med den och värken är nu borta. Det stod som biverkning att man kunde få migrän/huvudvärk. Så jag måste fixa något nytt preventivmedel men vad? Har ni något tips? P-piller glömmer jag att ta.. Jag får helt enkelt ta mig ett snack med någon på ungdomsmottagningen.

Ser ni förresten att jag har sorterat in alla mina inlägg i kategorier? Har dessutom påbörjat min lilla länklista, den kommer bli större, måste bara klura ut vad jag ska dela med mig av.



Ni borde bli bättre på att kommentera.


Vitt hår och svåra ögon

Jag håller på att ordna alla mina inlägg i kategorier, har dessutom satt upp en statistikmätare som visar hur många besökare jag har per dag.

Håret blev ordentligt ljust! Skulle nästan vilja påstå att det är helt vitt nu. Förutom yttepyttelite gula toner längst ner mot topparna. Jag börjar ÄNTLIGEN bli nöjd.

Sitter just nu i soffan och slåss med min andra hjärnhalva som inte har tålamod till att läsa några texter inför morgondagens textrespons i skolan. Det GÅR INTE. Jag har försökt att läsa i flera timmar men jag kommer bara några meningar sedan tittar ögonen åt ett annat håll och hittar på andra projekt att syssla med, som tex stirra på en ramlösaflaska, dra borsten genom håret eller måla en tavla som jag inte heller har tålamod till (jag går bara fram och stirrar på färgen, känner på penslarna och går tillbaks till soffan igen och försöker läsa igen). Så går det runt, i cirklar, hela dagen. Vad ska jag säga till skolan imorgon om jag inte lyckas ta mig igenom dom? Det är bara 3 texter jag behöver läsa och Bellas text känner jag att jag VILL läsa men jag har försökt för många gånger nu. Det går inte. Det kanske är bäst att acceptera det. Jag tar ett sista försök innan jag lägger mig. Går det åt helvete så ska jag samla mog till att säga sanningen imorgon: det gick inte.


Diktbomb

Jag bjuder på två dikter från min diktsamling "Myrornas Krig"

Lugnet inuti

Här inne är jag trygg
Med mammas hjärtslag som soundtrack och jag behöver inte
brinna upp psykiskt över vad dom där ute tänker   och inte tänker   om mig.
Mammas andetag andas mitt liv av varje
inhalering, exhalering och jag överlever
allt, här inne är jag trygg.
Behöver inte välja, bestämma eller
tänka redan tänkta tankar och sedan repetera det som
annars är så jobbigt   det som gör mig k a l l s v e t t i g
Måste inte förklara eller försöka göra mig förstådd för människor som
inte fattar ett   jävla skit ändå!
Här inne sparkar jag så hårt att mamma kan ta tag i min fot genom huden utanpå men
det är tillfredställande och vad förväntar ni er av ett barn som är rastlöst?
Jag vill stanna kvar här inne, både för er och   för min skull.
Om du släpper ut mig nu så   dröjer det 20 år innan allt är okej.

Men här inne är det sidenlena slöjor som speglar mig som slingrar sig som
snuddar mig stillsamt och som sedan seglar vidare men som
alltid stannar kvar, det är bäst med världen inuti
Så låt mig stanna kvar bland dina öronvackra hjärtslag
Bland rytmen över två liv som formar takten till ett
bland den svallande, böljande mjukheten av lugn                         
Av lugnet inuti.

Self Help

Väver egna drömmar i Stesolidtakt
ögonen flyter på ett långsamt glädjehav
Dom säger att jag är här för att bli frisk
men det är ingen sjukdom
:bara ett DUMT jävla val!
Jag finns bara just nu
mina tankar tänker inte längre
har tryckt på verklighetens stoppknapp
jag är patient under knarkarnas tak.
Här finns ingen tillit   bara till medicinskåpet
som älskar oss fyra gånger om dagen.
Vi får inte ge upp, men vi tror att äkta vänskap
är när polarna ger oss gratis amfetamin när vi kommit hem
Tänk om vi kunde se alla felen
kliva in och sätta stopp
säga ”du kan dra åt helvete!”
utan att ångra det sen.
Korridorens andedräkt ligger som ett tung täcke
stinker gammal sko och kaffe när jag
drar fingrarna längst dörrarna som har ramar
som med blå tushpenna formar namnen
på dom som ingen vågar se
:Jenny, Emil, Sophie, Jimmy, Jorma
bara bokstäver som råkade bli ett namn
som råkade glömmas bort   med flit.
Medicinen manipulerar
viskar sidenlena ord: stanna kvar i det här.
Ingen har någonsin bett mig att stanna
så jag gör det   skriver ut mig
river ut verkliga känslor ur kroppen
kliver ut i världen som jag tror är så vacker
under berusning.    
Tänk om jag kunde se alla felen.



Håret

Mitt hår visade sig vara jävligt envist, den gula nyansen släpper inte. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: den här gången går det bort!! Det måste vara så! Jag sitter alltså nu med blondering i håret för 5:e eller 6:e gången sen i påskas. Det är tur att jag har vårdat håret med superbra produkter emellanåt.Håller mina tummar i hopp om att håret inte går av eller blir FÖR risigt.

Har noppat och färgat mina ögonbryn idag. Jag och Tommi har även gått till Genzys studio och bokat tid för Tommis andra sittning. Jag småpratade med Heidi som också tatuerar där, och hon ville gärna bygga ut och förbättra min Salad Fingers på magen eftersom jag inte är helt nöjd med den. Goodie! Det får bli när jag har råd.

Måste kika i spegeln nu, undrar om det blir nå vitare hår?

SÄG

Hört från badrummet:
"Det där var en sån där snorkuse som man skulle kunna äta och bli mätt av"

Jag har bloggtorka, vad ska jag skriva om? Vad vill ni veta? Vad vill ni se? Vad vill ni höra?

Jag vill bli något!

Fan jag vill också göra något spektakulärt! Vad som helst, typ:

Bli författare
Prata i radio
Ha en egen cool butik
Bli en fantastisk konstnär som har vernissage var och varannan helg
Öppna ett barnhem i Afrika
Bli en världsberömd seriemördare (eller vänta nu...?)

Nåja, jag målar vidare på min Jimi Hendrixtavla och ser vart livet tar mig.



Alkoholfritt

Gud så skönt det är att vakna upp utan bakfylla! Jag drack faktiskt en alkoholfri drink på krogen istället för att svepa i mig vodka redbull, som jag är säker på att det annars hade blivit. Mia och jag dansade till skön musik och Mathilda Sophie och kära Kristian var där också. När jag träffade Kristian sa han "Men VAD gör du här Sophie? Har du gått vilse?" Och skrattade, han har ju rätt, jag hade kunnat gått vilse för jag är ju där så sällan. Men trevligt hade jag i alla fall.

Lyckan är gjord för talang visas i repris nu. Återkommer senare med bilder från gårdagen.

Fatta att det är Maj nu? Helt sjukt. På onsdag firar jag och Tommi ett år tillsammans <3 Underbara du.

RSS 2.0