en bra hårdag


peace love and understanding

bilder från skolan idag. den nedersta bilden tog jag för att visa vart jag brakade in när jag gick upp i brygga över en yogaboll.. jag bara böjde mig bakåt och glömde bort att ta i med händerna, hur jävla smart är jag på en skala? haha, helt från vettet, så jag krashlandade in i väggen och in i vasen. som tur var gick inget sönder, och tommi och jag var ensamma när insidenten hände. mitt skratt hördes nog upp till resturangen.
det går bättre än vad jag trodde att gå upp på mornarna, jag trivs jätte bra i skolan. hemskt bra klass. igår var vi på friluftsdag i högbo, ja ni läste rätt, jag DELTOG. vi gick 4 km. jag och tommi kom fram först av alla på hela skolan, med GOD marginal. det ni! haha. dock kliade mina lår så jävla mycket när vi kom fram att jag rev så mycket utanpå byxorna att jag nu är helt röd och lilaprickig. tänk hur jag skulle ha sett ut om jag kliade direkt på huden? helt trashad. alltså det kliades pga att jag först var kall och blev sedan as varm av den raska promenaden.
idag har vi kört avslappning i skolan. det kommer bli mycket sådant under den här kursen.
av den första mentala avslappningen idag fick jag bara ångest och blev rastlös av. den andra kroppsliga blev riktigt bra. var alldeles kokhet om händerna och jag varvade mellan känslan av att vara tung som bly och lätt som en fjäder, som att jag flög. tommi var till thailand under meditationen och hälsade på rim och rom. häftigt!
imorgon är det grön aktivitet på schemat. som alla torsdagar. då åker vi ut till olika ställen som läraren bestämmer, vi tar med fika och umgås och gör lite övningar eller bara pratar.
vi ska ta med vattenmelon och lingongrova och tommi köpte en termos på ica idag, en sån liten och gullig jävel det var!
justja, vi hade qigong imorse också. lite mesiga rörelser om jag får säga det själv.
som ni kan se så har jag tydligen gått och blivit en natur och mindfullness hippie.
sjukt va?
men imorgon överger jag det tänker och går in i en mer brutal värld. ska fota sophie som karaktären lara croft, ska ev låna fredriks BÖSSA för att vi inte får tag på någon bra pistol.
fatta att ha en hel jävla bössjävel. hahahah
dör.
hej!
förresten, en sista grej, jag mamma pappa och mathilda var ute i skogen igår och plockade kantareller, vi fick med oss MYCKET guld hem.
alltså ser ni hur mycket jag är ute eller? jag som HATAR att vara ute.
och alice, eller vem det nu var som skrev förut till mig.. jag fattar det där med att ogilla solljuset, kan känna samma obehag. man vill liksom inte visa sig i sånt ljus på något vis...

amazing horse

jag citerar mathilda "En galen kväll har åter lidit mot sitt slut. Sophie, Sophie och Tommi kom hit för en bit mat och kortspel. Det blev ett parti Chicago och jag vann, hähä:P Vi har kommit in i en ful ovana att det gärna slinker ner lite gottis när vi har våra spelkvällar och det resulterar ofta i att Fredrik och Tommi flippar:P Speedade på socker så kan både det ena och det andra hända och ikväll så har vi lyssnat på det 10 timmar långa klippet från Youtube - Amazing Horse."

ingen bor i skogen

ni kommer inte närmare min humor än så här det är så kul så jag dör. D-Ö-R

fredriks exklusiva avslut

hahahahaha. kan ni tänka er att vi var där i ca 3-4 timmar och hade fredrik OCH tommi i sån form? som galna djur:D fan att vi inte filmade mer. ush!!!!

underbara mirakel

ett litet mirakel har skett. och nej jag är inte med barn. jag ska bara på POLE ART 2011 I FINLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D: FATTAR NI HUR GLAD JAG ÄR??
så jävla pissglad. mamma pappa jag och tommi blir det. fast mamma och pappa gör något annat medan vi är på tävlningen. blir i finland 21 oktober - 23 :D åååh jag känner mig som tommy i pippi när han ramlar i bäcken och garvar sådär fult.
okejdå, här har ni han:

trick


Tommi och jag tog en sväng ut till pappa i...

img_0323 (MMS)

Tommi och jag tog en sväng ut till pappa idag. Alltså mamma och pappa bor ihop men beroende vem som är hemma så säger jag antingen mamma eller pappa. Nu var pappa hemma. Och Kråkan och Molle mina änglar. Tommi fotade när jag gjorde några trick. Satan vad jag har utvecklats egentligen. MAN BLIR JU RÖRD! Sen åkte vi hem till Mathilda och Fredrik och åt Agagrillsmat, lite godis och Fredrik och Tommi blev helt galna. Sockerkicksflipp. Helt sjukt. Sen spelade vi plump Och Sophie kom mitt i spektaklet.  Vi har hört abbas "take a chanse" stycke skitspeedat ur fredriks käft och tommi har varit allt från en äcklig bonde till en ny partydängaskrivare. Alltså urflippat deluxe. Mathilda filmade hur musikvideon skulle kunna se ut, tommi och fredrik dansar. Åh jag kan aldrig förklara för er hur mycket tok vi håller på med om dagarna.


brass monkey

de nya tricken vi lärde oss igår. eller lärde och lärde. vi fick se dom, var endast en som satte tricket hehe:)
jag kommer ju upp i shoulder mount (den som är först i början) ibland, men igår på dansen lyckades jag icke.
vi fick lära oss exakt den här kombinationen:) från 00 - 0.32

Ja jävlar du. Tänkte ringa o boka begravni...

img_1367 (MMS)

Ja jävlar du. Tänkte ringa o boka begravningstid för min hyresvärd för jag blev så förbannad angeående lokalen i källaren som vi ev skulle få hyra. Ok om vi säger så här  lokalen står tom O ingen jävel vill ha den o ingen får bo där pga brandrisk. Så vi ville hyra det som fotostudio. Men 2000 kr ska karln ha för den. Utöver hyran. Nu pratar vi alltså INGA PENGAR ALLS eller 2000 kr för honom. 2000 utöver vår hyra blir för dyrt så det blir inge. Alltså, han kunde ju sänka priset och få en slant istället för att inye få några alls? Jag BEGRIPER INTE. Min stång hade kunnat bo där med. Men sen lugnade jag mig, försökte riva sönder ikeakataligen på bredden och grinade. Som ett litet barn :)


bryggan

lite skillnad iaf om man jämför med denna som togs för ca 2 veckor sedan

Inser ni hur mycket jag svänger i humöret?...

img_4588 (MMS)

Inser ni hur mycket jag svänger i humöret? Tror det syns rikrigt bra här på bloggen. Igår bÖrjade jag grina för att Tommi rapade. Jag tycker alltså att hans rapar låter exakt likadana hela tiden och det gör mig frustrerad. Det låter monotomt och drygt och jag blir så irriterad av det. Förlåt min kärlek. Jag älskar dig ändå.  Oavsett likadanaraparjämtjämtjämt. Tyckte dock att jag hörde en helt annan sort tidigare idag. Tackarrrr. Ja. Det var grin pga rapar som övergick i brutalgarv åt kanotfreestyle, tommis stugsegway, den där flöjt sången osv, jag har varit grinig på regeringen  (OBS jag kommer aldrig någonsin byta min inställning till det) osvosv. Öh. Vart fan var vi nu då? Jo svängar. Mitt andeteam som jag har med mig hinner inte ens med mina tankar och känslor, sa spådamen jag träffade för två år sedan. Nu ska jag tillbaks dit snart och utveckla min andliga förmåga. Försöka få kontakt med farmor som spåkvinnan sa vaktade över mig. Fina farmor, tack.  Det här blev ju ett knepigt inlägg kan jag tycka. Och knepiga är vi alla kom vi fram till i skolan idag. Alla ör konstiga så sina sätt. Fatta vad unika varenda människa är! Skulle vilja dra igång med mitt rymdstimm igen men inte ikväll. Men senare. Jag har mycket att prata om må ni tro.


Fick panikångest på uppvärmningen. Det var...

img_7381 (MMS)

Fick panikångest på uppvärmningen. Det var bara raka vägen till toan och böla som gällde. Och andas. Tror ingen märkte. Gjorde mina 80 ballerina iaf.


Hälsningar från studion

img_5060 (MMS)

Hälsningar från studion


HAHAHAH

ett till fantastiskt roligt klipp
snälla säg att jag har den bästa humorn i världen???

HAHAHAHHAHAHA KANOTFREESTYLE!!!!!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHHAHAHHA. jag säger bara det. KOLLA SJÄLVA!
detta är alltså en ny SPORT! kolla vid 03.19 .. nahahahahhahahahahahahah jag dör!! PETRA JAG HAR EN KÄNSLA AV ATT DU KOMMER GARVA ÅT DET HÄR! du måste se!!!!!!
kan tänka mig att "tricket" dom gör vid 03.19 är något riktigt svårt inom kanotfreestyle, typ motsvarigheten till "Flag" i pole dance.
tommi igår: "se så dom ror! den i sidled heter säkert "side way sledding"

rip amy

titta sån vacker kusin jag har!

amy winehouse

äntligen blev fotograferingen av. jag sminkade mathilda och sen körde vi en amy winehouseplåtning:)

STUGSEGWAY

skiter vi inte i skogen så åker vi stugsegway. det är är bland det roligaste klippet jag vet!
det är från midsommar och tommi tror visst att han är segwayryttare! lägg märke till när han säger "ppprrrro" vid 10 sek in på filmen, alldeles innan jag börjar garva högre.
åååh fyfan vad kul det ser ut hahahahahaha
ni måste höja volymen nå grönjävligt för att höra

Jippo

Guud vilket jippo när jag Mathilda Jonis och Sparf skulle ut i skogen! Reservdäck kvar på bilen efter punka, bebis i bärsele, stövlar som stinker piss, cd skivor som flyger och rasslar omkring i bilen. Mathilda sa att lodjuren attackerar uppifrån träden. Så jag och Sparf var livrädda och tittade i träden hela tiden. Jonis ville gå hem och en av oss sket i skogen! Fantastiskt roligt. Vi fick ca 20 st svampar. Kantareller och trattkantareller. Kodordet vi hade när vi hittade svamp ska ni få höra i form av heliumsång från namngivningscermonin när Mathilda har lagt in filmen. Avslutade dagen med kantarellmacka. Hårdbröd såklart. Gräddsmörstekta.  Sedan svängde jag in på  konsum och köpte götta och alla stans pundare var visst där. Hade kunnat varit jag för något år sedan. Subutexhäxa. Nu har jag fullt av grabs på price claw och jag har levlat upp till 53 så nu är jag i spacebanan. Ska spela nu! Hörs! Hej!

ballerina

här har ni ballerinan förresten, den vi gör 80 st av på uppvärmningen
nu ska jag till skogs med mathilda och elma. svampplockning alltså

svordommar

sitter och är förbannad över att allt ska vara så satans jävla pungdyrt! garderober för 10 000 kr. är detta ett skämt eller? JAG SKRATTAR NÄR JAG KOMMER HEM! våran garderob är av antikens grekland och brakar när som helst.

alltså, ju mer jag tänker på det här med pengar ju mer irriterad blir jag. jag menar det finns ju tryckerier för sedlar, det vet ju alla, och alla vet att det är svält i afrika och att miljontals liv står på spel, men istället för att vakna till liv där uppe i hjärnkontoret och trycka nya pengar till alla stackars människor, nä då hävdas det att det INTE FINNS NÅGRA PENGAR, istället trycker media på och mjölkar ur vanliga svenssons att betala. ja vart fan hamnar pengarna då? har inte röda korset funnits sen jag vet inte när? hur många människor har inte samlat in pengar till dom? min mamma har betalat 150 kr i månaden dit sedan minst 10 år tillbaka. låt mig se.. det blir alltså 18 tusen spänn, och tänk er då att det är jäävligt många andra som gör samma sak. men vad fan har hänt? har vi någonsin fått höra någon BRA nyhet om hur det går för alla organisationer? NÄ. vi ska bara skänka och skänka och VI GÖR DET. men vi vet inte ens om det går till politikers lyxresor eller till lastbilschaufförerna som ska frakta vattnet som aldrig hinner komma fram eftersom pengarna tar slut.
vad är det som är så svårt? är det så ansträngande att hjälpa till? så jävla ansträngande att dom låter oss betala när det i själva verket är dom som sitter och trycker på makten. och kungen och silvia kan dra åt helvete. vad fan gör dom? vad fan GÖR DOM?! allvarligt, dom är några satans mediafigurer som vi ska anförtro oss åt. vad har dom gjort för nytta? vårt land är kungastyrt, kungaSTYRT, sen när hörde vi knugen bestämma något? byt ord för fan era lurendrejare. hur kan man kalla det kungaSTYRT när det inte ens är det? fast det är väl den jäveln själv som mitt i sin dyslexi bestämde sig för att det skulle heta kungastyrt.
jävla svin är vad regeringen är och alla som gömmer sig bakom dom som vi aldrig någonsin kommer få veta vilka dom är. för tro inte att det är apan reinfeldt eller obama som styr och bestämmer. dom är bara ansikten utåt. för i helvete. TRYCK NYA PENGAR ERA EGOISTISKA JÄVLA HOROR. för det är vad ni är. små luder. små parasiter som försöker äta sig in i varenda människas hjärna. dom hjärntvättar oss. fattar ni inte det? när det kommer till att renovera badhus för 48 jävla miljoner så finns det pengar. men inte till människor som håller på att dö.
och inte till sophie magnusson som vill ha en ny garderob och gå på pole art 2011 i finland heller.
as!

Skolan gick jätte bra! Verkar riktigt roli...

img_4327 (MMS)

Skolan gick jätte bra! Verkar riktigt roligt:) As mysigt klassrum också. Längtar tillbaks. Vi är fem i klassen. Bland annat Göran som är uppåt 40 och dansar disco (!!!) rumba och samba. Hur kul är inte det!! Vi kommer bli åtta st i klassen allt som allt. Det kommer tre eftersläntare på onsdag när det är friluftsdag i storvik. Planen är att vi ska gå runt storvik. Som tur är måste jag iväg med bilen på morgonen till verkstan så jag slipper eländet! Har varit med på max 3 friluftsdagar i hela mitt liv. Och antalet kommer aldrig att öka. Min asperger säger ifrån; mycket folk, skog svett hålla koll på dom man känner, inte veta hur lång tid det tar och exakt vart man ska, trött i benen, grus i skorna, håret krullar sig, äckliga människor som ska flåsa runt mig när jag redan flåsar = panikens panik, kläder som skaver, strumpor som hasar ner, hemskt kallprat, blåser i håret ( vilket är den största anledningen till att jag hatar att vara ute  När det blåser i mitt hår blir jag så vansinnigt irriterad och ofokuserad. Blir den otrevligaste jäveln ni kan tänka er) osv osv osv. När jag var liten ville jag inte heller vara ute. Ush vad jag hatade det. Svettiga och ivriga dagbarn i hälarna. NEJ TACK! Jag la mig hellre i vattendiken och flöt i min ensamhet med galonbyxor på eller tittade på film. Helst Astrid Lindgren såklart. Men imorgon, tro det eller ej, så tog jag intiativet till att plocka svamp med Mathilda och Elma. Vi får se hur det går. Kantareller är så jävla gott ju! Är ledig imorgon från skolan om någon tror att jag ska skolka. Läraren ville inte köra igång riktigt än pga att vi ska vänta in eftersläntarna lite. Och nu jävlar har grannen något grönjävligt på repeate. Fy fan. Är det enda jag säger. Hej


Hejhej :)

img_9071 (MMS)

Hejhej :)


Jäkla kusin. Det började med coin dozer, s...

img_1301 (MMS)

Jäkla kusin. Det började med coin dozer, sedan yatzy, sedan price claw och nu detta!! Horse frenzy! Haha jag dör. Man ska alltså vinna hästlopp och mata och träna hästen med morötter. Sjukt kul. Som på marknad ni vet fast utan gödningen då. Kusin Mathilda har fått in mig i dessa stim. Så vi hörs för nu ska här galopperas utav bara fan! Ps, det är spelappar till iphinen jag snackar om. Ds


Elmas namngivningscermonipresent från mig :)

img_9033 (MMS)

Elmas namngivningscermonipresent från mig :)


Invert

img_0412 (MMS)

Invert


dagens träning


Bollen

img_1435 (MMS)

Bollen


Jag är äntligen nöjd och stolt över min kr...

img_2794 (MMS)

Jag är äntligen nöjd och stolt över min kropp. Ville bara säga det, så här 23 år försent. Men bättre sent än aldrig. Fint folk kommer ju sent sägs det!:P


Dagens trick. Plus samma fast upp och ned....

img_2073 (MMS)

Dagens trick. Plus samma fast upp och ned. Satte båda!:)


Jag pallade göra 80 st ballerina iaf. Allt...

img_2357 (MMS)

Jag pallade göra 80 st ballerina iaf. Alltså man står rakt och hakar fast med knävecket runt stången och böjer sig åt sidan med uppsträckta armar som ska nå golvet. 40 st på varje sida. Dör varje dag efter jag har gjort detta då jag ska sträcka mig efter papper på skithuset. Sjuk träningsvärk på sidorna. Men men! Pallade även med benböj och sitta 90 grader. Benbenben. Dom kommer bli stark dom här dallerjävlarna. Sitter just nu och tittar på när tjejerna gör sidostretch. Jag mår sjukt illa men snart ska vi få lära oss nytt trick så jag ska bita ihop. Undrar vad vi får lära oss för kult!! Åh nivet ungen på youtube "Hej mamma och pappa hoppas ni får DET KULT PÅ RESTURANGEN! "


Känner mig så jävla ur funktion. Det är so...

img_5804 (MMS)

Känner mig så jävla ur funktion. Det är som om något har satts dit i min kropp och gör så att jag mår illa. Kan ju fan inte ens äta. Vänder sig i magen på mig när jag tänker på mat. Åker iväg på dansen med tom mage, ja förutom lite skräpmat som var det enda som gick ner. Jag börjar ORDENTLIGT med LCHF den 22;a. Gjorde en deal med Tommi i juni att börja med det igen när Jonis börjar skolan vilket är på måndag. Nu börjar ju även jag skolan då. Och Tommi! Vi ska gå kursen tillsammans. Det känns verkligen jättebra. På med sportbh, träningshotpants, mjukisar och pole and fitness studio tshirt och mot dansen. Hur ska detta gå...


Hörde att forskarna tror att det finns "vi...

img_6222 (MMS)

Hörde att forskarna tror att det finns "vita hål" i rymden. Precis som svarta, men istället för att suga in saker så släpper de vita hålen ut det, i en annan dimesion. Vad kan tänkas finnas i den dimensionen? Aliens, släkt och hunden laika kanske? Vore kul om man kunde hoppa mellan olika dimensioner. Kliva in och ut lite här och där. Hälsa på zigge, mitt förra liv, farmor och skitjesus. Helst skulle jag vilja hemsöka Anders Breiviks cell och låta han få det riktigt katastrofalt.


Ingen pulla men en rygg!

img_9368 (MMS)

Ingen pulla men en rygg!


Ska jag behöva visa pullan för att få komm...

img_4055 (MMS)

Ska jag behöva visa pullan för att få kommentarer på den här bloggen eller? VILL NI DÄ!! VA?!  Hehe ba skoja. Mår fortfarande illa.  Allt jag har ätit idag är en banan, två honungsmelonsbitar och nu ska jag äta en till banan. Trots detta faktum, att jag inte har imundigat rejäl föda har jag åstakommit något bra. Vad detta må vara får ni se i sinom tid. Nu knakade Tommi fram en rejäl brakare i fotorummet. Vi fnissar som små barn i körkan!  Amen!


Jag mår så jävla illa. Har saker jag måste...

img_2256 (MMS)

Jag mår så jävla illa. Har saker jag måste ta tag i men nu är det soffläge, sudoku och ivägskickning av sambo till affären som gäller, samt saknad av syster + familj. Ibland vill jag bara grina och aldrig sluta för att hon bor så långt bort. Kan inte världsorganisationen vara vänlig och klona mig? Till tja.. 3-4 sophier? Skulle vilja vara hemma, hos petra, hos mamma och i afrika och uppfostra gorillaungar samtidigt liksom. Vet ni hur mycket jag tycker om apor? Nä, men täpp igen kåkhålet då!! Jag älskar aporja!


Jaha.

img_3770 (MMS)

Jaha.


Jag är så jävla energisk när det kommer ti...

img_9948 (MMS)

Jag är så jävla energisk när det kommer till tvspel. Här har ni mig och Anders in action när vi boxas! Jag vann! Två gånger. Tihi


Noah

Bilderna jag tog på Noah.

Har pratat med försäkringskassan. Dom kan ...

img_0428 (MMS)

Har pratat med försäkringskassan. Dom kan i vissa fall betala utbildningar. Min handläggare tyckte att det var ett för stort steg för mig att gå make up kursen eftersom jag har varit hemma så pass länge. Så han prelimenärbokade mig på kursen ni ser på bilden som börjar på måndag. Det fanns bara en plats kvar och jag måste bestämma mig den här veckan. Jag tänker gå kursen. Det verkade inte helt omöjligt att dom betalar make up utbildningen åt mig efter dom 10 veckorna. FK vill väl se att jag verkligen skulle palla av det. Då det blir en stor skillnad på vardagen. Ska prata med min handläggare imorgon. Men ja, på måndag börjar jag på västerberg, igen.


Planerna om make up utbildningen smids vid...

img_6663 (MMS)

Planerna om make up utbildningen smids vidare. Det här ska bli så jävla kul! Idag har jag mamma och Petra handlat i valbo. Hittade en massa roliga saker. Sudokubok, boken "Kraften" En rosa fin sportbh till dansen (underbaaart) 3 par skor (99 kr st) två härliga tröjor från cubus och två t shirts från HM med roliga smiletryck på. Har även fotat Noah i hemmastudion. Såå fina bilder. Nu ligger jag nere på soffan hos mamma, alla har lagt sig men den insnöade jäveln jag väntar på att criminal minds ska börja på femman. Nojar för att Noahs leksaksbil ska börja tjuta igen. Den gjorde det för ett tag sen två ggr. Helt övertygad om att det var spöken. Längtar tills dansen på tors så mina muskler får köra slut på sig själv igen. Har precis hämtat mig från torsdagens och lördagens träningsvärk. Kommer bli perfekt att gå tors och lör. Himla bra grupp på lördagar också. Kände mig bekväm dirr. Fyfan vad Dolph Lundgren är vig också! Inte för att han går på dansen men för att han ligger bredvid mig i aftonbladet och visar stretchningar utan dess like like.


Kärlek

img_9696 (MMS)

Kärlek


Underbara lilla Noah är hemma och hälsar p...

img_2981 (MMS)

Underbara lilla Noah är hemma och hälsar på. Gud så uppspelt han blev när jag kom hem igår. Alldeles till sig och skrattade :) Det var så kul att se, aldrig sett honom så.  Har precis hängt tvätt. Har inte gjort något speciellt idag. Skulle egentligen gå på Guerilla Pole men det var så några anmälda så det blev inställt. Tråkigt tycker jag. Imorgon kl 11.30 - 13.30 har jag ett pole pass. Sedan ska jag hen, duscha och sedan hämta mamma och pappa och dra på kräftskiva hos min morbror. Förra året blev ju succe om ni minns. Galna släkingar har jag gott om i alla fall. På ett positivt sätt. Har funderat och jag är 100 % säker på att jag vill gå en make up utbildning. Fick hem info idag om en utbildning i Sthlm i 10 veckor. Då pluggar man varannan lör-sön 09.00-18.00 vilket skulle vara perfekt. Dock kostar det en hel del.. Det är där skon skaver. Ska kolla upp hur jag ska kunna finansiera det hela. Men min magkänsla vill det här och jag ska göra det. Om inte nu så om något år. Efter utbildningen är man färdig make up artist. Åh. Jag vill. Nu ska jag äta ägg. Försöker med LCHF. Men det är så svårt över sommaren. Är inte så sugen på fett liksom.


pole video: americas & austailas got talent

så jävla skön!!! love it!!!

sopslut2

trött. sjukt trött efter pole passet. nivå 7 är en riktig utmaning för mig. TAR I SÅ JAG.. SKAKER!!

make up

jag har fått någon idé om att gå en make up utbildning, så att jag i framtiden kan köra foto och make up i samma. så, mina kära bloggvänner, har NI något tips om vart? jag skulle helst vilja ha 4-8 veckors utbildning..
nu fattar jag såklart att det inte finns här där jag bor. men lite olika tankar studsar omkring i huvudet. om jag väljer sthlm kanske jag kan få tänkas bo hos kära syster i en månad? ja, det här är ju ingenting som ska ske nu. en idé som kanske växer och blir verklighet en dag?
jag tycker i alla fall att det skulle vara en bra erfarenhet. med tanke på att jag vill jobba med foto och smink.
hahaha alltså, ni ska höra hur min granne skrattar. försök andas inåt med munnen och gör ett ljud samtidigt, typ som att du inte får någon luft, så låter det, AS HÖGT. och det är en man också, så ni kan ju tänka er hur den där basrösten etsar sig fast inunder skalpen.
haha nä jag dör. fyfan vad sjukt att man kan skratta så där alltså

Haha seriöst. Munchies på LCHF. Ni hör ju!

img_7192 (MMS)

Haha seriöst. Munchies på LCHF. Ni hör ju!


gräsligt betéende

jahaaaa sitter och RASSLAR ihop någon form av vettig information till min hemsida som börjar bli färdig. fan, det här känns riktigt bra hörni! sidan alltså, rasslet vettefan hur det blir. kanjuslutahursomhelstdehär! määäänara!
jag årah vettu hehe, inte fan kan ja skriva e!
imorgon ska bilen in på sin första service. KLOCKAN JÄVLA SJU. hoppas han är frisk.
JAAAA VEM FAN HAR INTE FEL PÅ BILEN DA!? ÄRE INTE JAG SÅ ÄRE NÅN ANNAN, Å VEM FAN KAN LAGAN DÅ? INTE ÄR DET JAG Ä!!!
ps. jag har inte råkat ut för någon psykos, är bara lite SKADAD I HUVVÄ!!

grabbar kan!

har glömt att visa en video med ibo som dansar på studion (även filmat på studion) ett stort bevis på att det inte bara är tjejer som kan dansa pole dance. den som inte är imponerad kan ju.. tja.. hänga sig?:)

Tja blogg. Ligger i sängen och tittar på d...

img_1363 (MMS)

Tja blogg. Ligger i sängen och tittar på den lilla sjöjungfrun och Tommi snilleblixtar framför en nerskruvad dator. Så jävla lyckligt. Imorgonbitti 08 ska jag lämna Molle hos vetrinären. Karln ska dra ut en tand.  Haha.   Hämtar han sen vid 14 tiden. Nu är det stängt i hjärnan. Godnatt!


pöss


hoppas på förbättring

i min brygga under nivå 7.

Nu kör vi!!

img_5337 (MMS)

Nu kör vi!!


sista nivå 6

och jag dansade till denna låt.
jag vet att jag har tyckt att uppvärmningarna i tidigare nivåer har varit jobbiga. idag fick vi testa på nivå 7 uppvärmningen, jag tar tillbaks allt jag har sagt innan, för det är INGENTING jämfört med denna. fy satan. 80 st ballerina och bara ben ben benövningar, galna stretchningar, upp i brygga och hålla.. med mer. men det är SÅ SKÖNT efteråt. känner mig satans nöjd!
åker till syrran imorgon. hejdå

Jag behöver eran hjälp. Fast ni skiter väl...

img_6288 (MMS)

Jag behöver eran hjälp. Fast ni skiter väl i det som vanligt men jag gör ett försök. På torsdag har vi följande tema på dansen, vilken låt tycker ni? NIVÅ 6 : MUSIC XPLOSION ! Ta med den musik som uttrycker just DIG ! Kom ihåg att ta med kläder & skor i samma tema !


swing it


RSS 2.0