Ska faktiskt skriva ett CV och personligt ...

img_9147 (MMS)

Ska faktiskt skriva ett CV och personligt brev och maila till den andra pole studion här i gävle. Skrev och frågade om dom sökte lärlingar/instruktörer och fick svar att det kommer bli aktuellt till sommaren och att jag var välkommen att maila CV och personligt brev. Pole dance instruktör skulle inte vara fy skam... Eller hur?


Nu kan jag sminka mig som folk iaf. Är rik...

img_5026 (MMS)

Nu kan jag sminka mig som folk iaf. Är riktigt trött för tillfället samt har huvudvärk från yttre rymden. Varit koncentrerad och spänd hela dagen. Var på beroendecentrum imorse. Har ju fått lapp från transportstyrelsen om att lämna drogtester i ett halvår igen. JA jag har varit drogfri sen 5 feb 2008 vilket är 4 år snart. Men är man ärlig och kryssar i ja på "har haft/har missbruksproblem" i sin ansökan om körkort så får man punga ut 10 000 spänn. Japp ni läste rätt. 5000 förra gången. Nu är det 2500 kr och jag måste göra om den här skitproceduren om ett år vilket blir ytterligare 2500 kr. Alla tester jag har lämnat innan har varit negativa och läkaren jag träffade idag förstod inte varför jag var tvungen att lämna fler. Ringde transportstyrelseb och frågade VARFÖR och mitt fall föll tydligen under paragraf 12 eller vad i helvete det var så jag var tvungen att lämna i tre omgångar. Läkaren sa att dom oftast brukar nöja sig med två läkarintyg vilket jag redan har lämnat men ICKE. Hade ju fattat om jag hade visat positiva tester eller om misstankar om återfall fanns men nu, nej! Nåja. Fick visa mina armveck och hals för att bevisa att jag inte kör med spik och hammare. Samt lämna blodprov. Pissa kunde jag inte så jag ska tillbaks imorgon. Snacka om att jag har lagt ner pengar på detta jävla körkort. Säkert 40 000 och jag skojar inte ens.


Jag älskar pole dance

img_5496 (MMS)

Jag älskar pole dance


13 feb börjar jag med aerial hoop. Ny stud...

img_8536 (MMS)

13 feb börjar jag med aerial hoop. Ny studio helt själv:P who gives a fuck. Jag kör ja!


glömde att berätta att jag har visat bla d...

img_3072 (MMS)

glömde att berätta att jag har visat bla det här tricket för min hyresvärd idag" hahah. Vad hände liksom?


vaknat. bakat. haft 2 make up facials + dö...

img_1564 (MMS)

vaknat. bakat. haft 2 make up facials + dödat mitt knä.


Dagens sminkning. Har även varit så ivrig ...

img_2609 (MMS)

Dagens sminkning. Har även varit så ivrig idag att jag blåste upp stearin i hela nyllet. Japp det gjorde ont. Japp jag såg ut som en jävla fjällfisk och bara Mathilda fattar humorn i hela grejen. "Men duuuurå" :D Jag är riktigt duktig på där här med hets.


Nu har jag tagit pole examen! Grattis! Tac...

img_4783 (MMS)

Nu har jag tagit pole examen! Grattis! Tack! Satte detta trick dagen till ära. Nästa vecka blir det fri nivå och i feb börjar jag på sån där ring akrobatik. Hahahhaha seriöst vem fan kunde tro att jag skulle bli sån här? När jag låg där över toaletten och spydde som en gris av för mycet subutex, om någon skulle ha sagt till mig då att när du är 23 år kommer du vara en jävel på aktobatik och pole dance. Jag skulle väl helt enkelt fråga vad denne person hade rökt och frågat om denne kunde bjuda mig. Undan för pundan.


Är så jävla inne i skins nu så ni fattar i...

Är så jävla inne i skins nu så ni fattar inte. Är inne på säsong 4 nu och har 4 3 avsnitt kvar. Problemet är bara att det inte finns svensk undertext för resterande avsnitt. Vilken jävla multiidiot slutar att skriva undertexter mitt i en säsong jävel? Kommer bli as svårt att hänga med eftersom dom har brittisk accent och slang som jag inte begriper mig på. Nåja! Tommi får väl bli min tolk. Rättare sagt min dubbeltolk. Han får ju jämt förklara allt som händer och varför i filmer o serier trots att det tydligen är jättetydligt. Men jag är ju en ASSBURGER (asperger) och är lite bakom flötet, helt enkelt. MEN jag är jävligt bra på en hel del massa andra saker.


fjäderslingor och flodhästskit


filmade när tommi skrattade åt ett klipp på en flodhäst
rättare sagt det här klippet:

puss


nya filmer

www.tweenerpie.blogspot.com lever igen också

:)

www.sophie.magnusson.marykay.se

Jag tänkte berätta att vi som fristående h...

img_8740 (MMS)

Jag tänkte berätta att vi som fristående hudvårdskonsulter har chansen att vara med i en tävling. Och det går ut på att man knäpper en före och en efterbild, före utan smink och efter med smink. Den som gör den största skillnaden vinner. Jag kommer inte lägga make upen utan det gör du själv och jag instruerar i hur du ska göra. Jag har smink som vi använder oss av.  Modellen och konsulten har en chans att vinna en varsin goodiebag värd 1700 kr från mary kay. Så, jag undrar om du DU är sugen på att ställa upp? :) Skulle vara jätteroligt. Vi håller till hemma hos mig eftersom jag har fotostudio här :)


Vinnaren

Det är med STOR STOLTHET jag får lov att visa vinnaren i gårdagens SM i pole dance; Ibrahim Tunc från studion jag dansar på! GUD SÅ BRA DU ÄR MÄNNISKA!:D

Knepigt, det här med döden. Ena sekunden l...

img_6241 (MMS)

Knepigt, det här med döden. Ena sekunden lever han, andra sekunden är han död. Kommer aldrig förstå vad meningen med livet är. Nu har ännu en ängel somnat in. Jag hoppas att du äntligen får träffa din mamma igen nu. Vila i frid Cim Gustafsson. Minns när Fredrik dog, jag skrev till dig då och frågade vad som hade hänt honom, och nu är det du som är borta.


Snart ska jag hem från dansen o svulla i m...

img_6979 (MMS)

Snart ska jag hem från dansen o svulla i mig något lchf aktigt och trycka i mig lergigan så jag kan sova. Jag har märkt att jag blir helt jävla hjärndöd av imovane och glömmer typ allt. Och då menar jag allt. Men samtidigt har jag en jävla förkärlek på de pillrena. Skitsamma..


Såhär röd och jävlig blir jag när jag har ...

img_0283 (MMS)

Såhär röd och jävlig blir jag när jag har ångest eller när jag är stressad.. Just nu är jag stressad. Av så pyttelite.


Vann denna highlighter på mötet igår. Allt...

img_0859 (MMS)

Vann denna highlighter på mötet igår. Alltså fyfan vad bra den är!!! Mary Kay är det bästa som finns.


RSS 2.0