precis


talang

åh så underbart så jag ryser! juryn trodde väl att dom skulle få se en massa åmande runt stången och sexig musik och porrdans. FEL! det blev POLE DANCE och ingenting annat!

lunchbox & superman igen


töntsophie


håret

är nu mer brunsvarthårig. så att ni vet.
funderar på en raklugg också. ska jag? nu jävlar svarar ni
...annars kör jag in den där piprensaren i örat och vevar runt!

case closed

tack ni tappra själar som går in och kikar om jag har skrivit något nytt. tyvärr så har jag inte så mycket att berätta, har inte ens några bilder. men ni kan få två gamla. så här blir man på bilder när man inte har lagt sig än och tagit imovane.

det blir lite skruvat, kanske bara jag som ser det.
har hur som helst fått tillbaka dövheten i höger öra. tänker inte ens försöka få bort skiten med revaxör, det fungerar inte i alla fall, så jag kör helt enkelt i pappas envisa spår.. (min pappa är alltså så envis att han beslutade sig för att BÄNDA UT sin egen tand då han inte "orkade" gå till tandläkaren pga tandvärken, karln sätter sig med ett glas whiskey och tar en kökskniv och bänder ut den, så jävla brutalt!) dock ska inte jag köra in en piprensare i örat och veva runt och kraffsa utan jag får helt enkelt gå så här. case closed.
dags för criminal minds.
ps. det kröp en jävla fästing på min arm igår. ds

hjälmkillen


Jag hatar hur jag ser ut på den här bilden...

img_1652 (MMS)

Jag hatar hur jag ser ut på den här bilden (sån jävla concertamin) men det skiter jag i för jag är ju på samma bild som mina idoler. Småstadslivsgrabbarna. De filmerna är bland det roligaste i mitt liv. Får aldrig nog Jannä!!  Vi har alltså varit på deras live uppträdande i hofors. Jag Tommi och hans två kompisar. Kom hem för en stund sedan. Ångesten är uppskruvad till max och jag kvävs när som helst och det piper i öronen. Jag är så trött. Saker går runt i huvudet. Skriken från igår natt "SLYNA!!!" "ÄR DET DOM ELLER JAG??!!", psykosansikte, alla döda i norge, hur sover anders? har han någon som helst ånger? vad tänkte dom på när dom simmade? den stackars killen vid mc donalds som kom cyklandes och sträckte ut handen o visade att han skulle svänga trots att det inte var en människa bakom och sen tappade han sin hjälm och åt själv med byxor för högt upp.  Jag får sån ångest! Vill bara ge han en kram. Får ont i magen. Lergiganhelvetet tar flera timmar innan den hjälper. Helt meningslös mot ångesten egentligen men jag inbillar mig jämt att den ska kicka in snabbare. Dock hjälper den mot sömnen om jag planerar in när jag ska ta den så jag timar in. Önskar att min läkare kunde ge mig ett litet recept benzo. Som jag kunde ta bara ibland. Bara ibland. Vet att det säkert inte skulle funka. Men det känns så förbannat outhärdigt.


Vad som hände i natt var väl kort och gott...

img_8827 (MMS)

Vad som hände i natt var väl kort och gott som så att jag såg genom fönstret hur två personer utanför mig bråkade. Eller ja, det var väl egentligen bara en av dom som bråkade. Den personen kastade den andres cykel i marken tre gånger och vrålade hemskt fula saker. Tog sedan stryptag på den andre och då öppnade jag fönstret och skrek SLUTA ****** FÖR I HELVETE! Personen släppte greppet då och jag kutade ner och öppnade dörren. Sa åt tjejen att komma in och sen gick vi upp till mig och låste. Tänker inte skriva mer än så.  Det hemska är att det var en kille som bråkade med henne. En kille som jag kände när jag gick på högstadiet. Är glad att jag såg det hela. Vem vet vad som hade hänt annars?


Vilken natt alltså. Det är dom man verklig...

img_0929 (MMS)

Vilken natt alltså. Det är dom man verkligen inte tror skulle göra något ont mot någon, som gör det.


jag var tvungen

hahaha

Puss på knävecket!

img_7467 (MMS)

Puss på knävecket!


polevideo från helgen

haha molle är bäst i början, som en riktig kärring med näsan i vädret typ "det var ett utsökt kaffe minsann!"
lite spinny mot slutet..svårt som fan

Dom lever trots allt. Musklerna alltså

img_0755 (MMS)

Dom lever trots allt. Musklerna alltså


Ligger i mitt gamla flickrum hos mamm och ...

img_4402 (MMS)

Ligger i mitt gamla flickrum hos mamm och pappa nu. Vi har haft det mysigt. Jag fick bestämma och det blev kotlett med ärtor o liiite potatis. Har fuskat endel med LCH under sommaren men snart är jag igång igen. Jag och mamma planerar inför att åka till bok och biblioteksmässan i göteborg i september. Vore verkligen kung dä! Jag har lite ångest. Hoppas jag somnar snart. Vill vakna upp och vara med mamma och nöta superman sen vill jag direkt hem och se criminal minds. Åh jag älskar när jag snöar in i Saker. Nu ska jag hålla andan ett tag. Just då känns inte ångesten. Tror jag höll 2 min en gång i vintras när jag mådde som sämst.  Har tagit imovane. Skriver med ett öga öppet för annar ser jag dubbelt. Så gotnatt gott folk!


Rapport från datarummet!

img_5641 (MMS)

Rapport från datarummet!


Det tar sig

img_6549 (MMS)

Det tar sig


Haha min första superman. Ni fattar inte h...

img_4661 (MMS)

Haha min första superman. Ni fattar inte hur jävla ont det gör!! Har grinat av smärta och irritation men jag är envis och ger mig inte förens det blir snyggare.


Molle hade en till knöl i munnen. En skavs...

img_4069 (MMS)

Molle hade en till knöl i munnen. En skavssårsknöl av en tand. Det är exakt samma fel som sist. Vi måste ta bort samma tand som vi gjorde sist fast på andra sidan.  Eftersom en käft oftast är skapt lika så förstår jag att samma sak händer igen. Jävla männoskor och avla sönder katter. Fan mixtra dig själv med en sjögurka och en giraff och känn hur det känns! Dumma jävel. Molle mår i övrigt bra. Det är bara den där tanden som måste opereras bort. Jag hoppas inte att fler tänder kommer skava sedan när den är borta.


YES! Idag dansade jag inför alla, improvis...

img_3635 (MMS)

YES! Idag dansade jag inför alla, improviserat helt själv! Alltså helt själv! Har gruvat mig som fan inför detta men idag rev jag av en dia psalma låt eftersom det var punktema och körde. Kändes så bra!!! Orkade göra plankan längst också. Läraren utmanade mig och hon släppte till och med före mig :) Toppen ni ser på bilden är ny, snygg va? Snart börjar jag nivå 7. Sen nivå 8. Sen är det slut :( ska börja med spinny pole pass i augusti i alla fall. Hoppas det kommer fler nivåer. Pole är livet!!


Mina älskade. Berättar sen om hur det gick...

img_2830 (MMS)

Mina älskade. Berättar sen om hur det gick för Molle hos vetrinären


Ordning och reda

img_8544 (MMS)

Ordning och reda


sopen

gud vad jag är trött i huvud, rygg och ögon just nu. har städat och röjt undan här hemma i lägenheten från 11 - 17 med mamma idag. det blev 2 svarta sopslängar att åka med till tippen, eller "sopen" som jag sa hahaha, fyfan vad fult. kom på mig själv direkt efter jag sa det och började asgarva.
vi har rensat hela köket, gått igenom alla lådor och skåp, vilket världskrig det är under ytan här hemma!
nu ligger allt på sin plats. har flyttat lite skåp och rensat min medicinlåda. mamma fick en chock när hon tittade ner i den först. hittade 10 st burkar med concerta under all bråte. tackarrrr. mitt boendestöd marita var också med och hjälpte till.
det känns så skönt att ha det här gjort!
till li: när jag är hos tex mamma släpper jag saker överallt och går iväg, det kan se ut som ett helvete när jag har varit där och hälsat på, det kan vara jätte stökigt utan att jag bryr mig. det är som att jag släpper kontrollen när jag är utanför mitt hem. det är skönt på något vis. men när jag är hemma igen är det drygt. BORT MED DISKEN, IN MED SKORNA, UNDAN MED ALLT!
nu har jag äntligen fått hem resten av criminal minds säsong 3. spännande sörru!
tommi är hemma igen nu men han är med en kompis och dricker öl så jag har lite ensamtid idag igen, det är skönt med det ibland.
ps. mamma hittade en död halv fågel under mammas täcke i sängen, som pappa alltså hade sovit bredvid i 3 dagar då mamma jobbat utan att ha fattat något, KÄNDE HAN INTE LUKTEN? nä, sover man i bilar om nättea fattar man ingenting! det var såklart kråkan som lagt den där. ds

fy fabian

HAAAAALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅJ FABIAN BENGTSSON VD PÅ SIBA SNART ÄR DET SEMESTÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
ska jag behöva kidnappa den jäveln igen för att få honom att hålla käften? fy fan vad dryg. alltså FYFAN VAD JÄVLA DRYG. drar ut på orden så man hinner fan sätta sig och skita och läsa slitz och komma tillbaks igen. och han är inte ens färdig då.

Plocktvånget

Jo. Det där med läkaren.
Först och främst har vi nog kommit fram till vart en stor del av min ångest kommer ifrån; plocktvånget. Alltså jag lägger ner hela min energi om dagarna till att plocka undan saker som ligger framme. INGET som inte ska vara framme får ligga framme. Jag har inte sett detta som en problem eftersom jag har levt i det så länge. Men nu när Ann tog upp och frågade om hur min vardag såg ut så kom det här fram. Hon vet mycket väl om mina tidigare städmanier och tvångstankar så hon checkade av hur läget såg ut idag. Det har helt klart blivit en stor skillnad, men plocktvånget sitter som fastklistrat. Vi kom även fram till att det är ännu jobbigare med plocket nu när jag bor ihop med Tommi. Jag får både plocka undan hans saker och mina saker. Att jag plockar undan hans saker gång på gång flera gånger om dagen är inte okej, jag har inte förstått det innan, men nu fattar jag väl att det är inte okej egentligen. Sakerna hamnar på ställen som jag till och med glömmer bort ibland. Det är HANS saker, inte mina. Men när jag är inne i det där tvånget så sopar jag undan allt, spelar fan ingen roll vad det är, det SKA BORT SÅ JAG SLIPPER SE SKITEN FÖR FAN. Jag kan inte koncentrera mig om det ligger tidningar på bordet, kläder i soffan, saker på hyllan i hallen, ett glas på bordet, ja det kan vara vad som helst. Jag får panik. När folk är här på besök plockar jag undan efter dom så snabbt jag bara kan, tex ställer skorna på sättet som jag vill, hänger upp jackan om den ligger fel. För jag vet att jag inte är ett bra sällskap om jag inte gör det. För då kommer jag bara sitta och tänka på att allt är fel. Jag blir irriterad och ofokuserad. Det gör ont i hela mig.
När vi tar bort sängöverkastet på kvällarna så måste alla kuddar stå staplade på varandra i ett hörn, och det är ta mig fan 10 kuddar det. Jag klarar inte av att det ligger fullt med kuddar utspridda på golvet. Fy fan i helvete.
Så detta tyckte Ann att jag ska ta upp med min KBT terapeut. Det tycker väl jag också men det kommer bli galet svårt att jobba med. Vet inte ens om jag klarar av att ha ett liv utan plocktvång. Jag har i alla fall nu insett att det är ett problem för mig, att det framkallar enormt med stress, ångest och tar sjukt mycket energi. Dessutom får Tommi lida över det. Ibland vet jag inte om det är jag som är sjuk eller om det är Tommi som är lat. Antagligen är det jag som är sjuk, inser jag nu när jag läser igenom vad jag just skrivit.
Jag berättade om mina utslag som jag får när jag har ångest. Jag blir alldeles rödflammig runt bröstet/hals och får som små utslag, finnar typ. Ann sa att det var allergi, nässelutslag. Endel är så pass känslig för psykiska problem att det sättet sig fysiskt på kroppen. Sjukt. Att allt hänger ihop.
Hon skrev ut en ny 5 mg burk med lergigan åt mig. Tar det ibland när det känns för jobbigt med ångesten, när jag behöver varva ner. Visserligen blir jag sjukt seg av det men visserligen hjälper det också. Dessutom är lergigan en antihistamin, dvs en allergitablett, så det hjälper mot mina utslag. Två flugor i en smäll.
Här har ni min fantastiska kuddstapling
Ibland ramlar det omkull, då blir jag förbannad. Man måste ha viss teknik för att få det att inte rasa.

varför!

..ska piratebay vara nere JUST IDAG?! när jag är ensam hemma och inte har något att göra? när jag precis har snöat in på criminal minds och vill ladda hem övriga avsnitt av säsong 3? när jag är så HÄR trött och sliten och bara vill självdö i soffan?
har varit hos min läkare idag på psyk, berättar mer om det lite senare.

Nu har min älskade körkort! Så underbart! :)

img_2630 (MMS)

Nu har min älskade körkort! Så underbart! :)


Bakifrån!

img_4031 (MMS)

Bakifrån!


Shoulder Mount

Ett stycke shouldermount var det här! Råkade radera den förra filmen så jag gjorde om det idag:)

:)

img_0499 (MMS)

:)


love it

jag tror att jag har hittat min nya idol

Myrornas krig

Här kommer dikterna från min svit "Myrornas krig"




Lugnet inuti


Här inne är jag trygg
Med mammas hjärtslag som soundtrack och jag behöver inte
brinna upp psykiskt över vad dom där ute tänker   och inte tänker   om mig.
Mammas andetag andas mitt liv av varje
inhalering, exhalering och jag överlever
allt, här inne är jag trygg.
Behöver inte välja, bestämma eller
tänka redan tänkta tankar och sedan repetera det som
annars är så jobbigt   det som gör mig k a l l s v e t t i g
Måste inte förklara eller försöka göra mig förstådd för människor som
inte fattar ett   jävla skit ändå!
Här inne sparkar jag så hårt att mamma kan ta tag i min fot genom huden utanpå men
det är tillfredställande och vad förväntar ni er av ett barn som är rastlöst?
Jag vill stanna kvar här inne, både för er och   för min skull.
Om du släpper ut mig nu så   dröjer det 20 år innan allt är okej.

Men här inne är det sidenlena slöjor som speglar mig som slingrar sig som
snuddar mig stillsamt och som sedan seglar vidare men som
alltid stannar kvar, det är bäst med världen inuti
Så låt mig stanna kvar bland dina öronvackra hjärtslag
Bland rytmen över två liv som formar takten till ett
bland den svallande, böljande mjukheten av lugn                         
Av lugnet inuti.

 

Myrsvärmens inflyttningskalas

Nu delar jag kropp med tretusen insekter
:dom trampar gasen i botten på mina nervtrådar
dom fräter kittlades
splittrandes
STICKANDES genom varje ven   
dom gör rätt till fel och sätter allt på spel.
Jag springer, skriker
slänger svettiga armar i luften
klär av mig naken i panik
jag gråter små ögon tom på tårar
men mikroskopiska myrben brusar fortfarande hysteriskt.
Jag KAN INTE sitta still!
”Vad ska vi gö´ kan vi inte gö´ nått snälla mamma?”
jag MÅSTE virvla runt jag MÅSTE ha saker att göra!
annars dödar dom mig   bokstavligt.






 

 

Ur fokus

Jag fyller fyra stormiga år
Det ligger orörda paket på utemöblerna
Alla tuggar fika i takt med pappas trökiga röst som upprepar
samma trökiga ord från stugan   ”Sophie! Kom hit nu”
Jag kutar sicksack mellan släkten i mina
gröna grodfötter
snubblar skrattande i sanden med lyckliga ögon
HAR INTE TID
att sitta snällt
vara still
sitta runt bord med fin duk när jag precis har upptäckt
hur man springer som grodorna gör.
Myrorna kryper i kroppen
det kryllar av dom när fötterna skaver
mot gummit som gnuggar, skrubbar   bränner tårna som sudd.
Jag sliter och drar, kastar SKITGRODFÖTTER i gräset
:vill inte prata med någon ALLS idag!
Men när Gittan sträcker sin hand efter mig
vill följa med ner till sjön och se på när jag badar
börjar kroppen spritta
gräset kittlar och glädjen hittar vägen ut
från myrornas tvångströja.

Bara du mår bra

Syster mår dåligt
Hon flyr ner på sitt rum med arga ögon
dom matchar hennes svarta fluffiga hår.
Hennes hälar trampar i trappen först
sen kommer tårna
stampandet hörs över hela huset.
Jag tycker inte om när syster är ledsen
tycker verkligen inte om när hennes mun vrålar.
Höga ljud rubbar min balans
skrikande röster knuffar bort mig helt
från plattformen som svingar rätt bra ändå.
Är för liten för att förstå
varför
Är för liten för att förstå
hur.
När dörren till hennes rum smäller och när
stereon dunkar ut tonårskänslor
genom springan mellan dörr och golv
hämtar jag mjukisdjur
i alla former, alla färger
Jag kastar alla nallar jag äger
ner för trappen som leder till hennes rum
Tror att allt blir bra när hon får se att
det ligger ett hav av mjuka djur på golvet.
Det är mitt sätt att trösta
Jag är för liten för att förstå
hur
försöker i alla fall.

Mathilda

Vi sprang barfota på daggfuktigt gräs
plockade färskpotatis ur landet
badade vid klipporna
målade stenar i blå färg
plockade vita, lila och rosa lupiner.
Vi fångade grodyngel vid vassen
slog ihjäl en gädda med en paddel.
Vi var rädd för björnar när det var mörkt
rädd att ormar skulle bita oss i rumpan när vi gick på dass.
Vi låg under stickiga filtar   lyssnade på elden som sprakade i spisen.
Vi satt nakna på gräsmattan och åt makaroner ur rosa skålar.

 

Exploderar

Detonerar, exploderar, möblerar ögonen till två svarta hål
som bara GAPAR och orden   dom går från tystnad till
verbalt krig när det bara blixtrar i takt med pulsen.

Håll käften nu Sophie!

Jag tänker låtsasfällor över munnen som ska hindra rösten
från att prata men ljuden   dom hittar vägar och smiter
genom hålen jag aldrig såg.

Nu går det åt helvete.

Röda knogar blir till vita och det forsar av pirrande, rivande< br /> nerver som tävlar om att komma ut som ARGAST
som slag som skrik som hat   utan att jag egentligen vill.

 

Klumpar av klister och var

Klistriga varma klibbklumpar
att koka honung, doppa ner en sked
försöka få bort kladdsmeten
utan vatten och det svider   som att
pressa rakblad i redan öppna sår
se det gapa skrika och läka
utan plåster
Kvalmiga kväljande kvävandningar
att känna skräck och äckelstank
i ovädrat rum med låsta dörrar och vilja fly
utan fönster    
Tryckande från dunkande, bultande
baskaggar med den argaste takten som finns fast
utan instrument och det känns
som nålar i blicken
när dom säger att dom vet vad jag menar, ni vet
:dom utan ångest.

 

När karusellerna vaknar

Fixade inte att stå på egna ben
Jag klippte av mig håret, färgade allt svart
luggen blev rosa och skulle visa att jag hade liv kvar
Tappade kontrollen i lila lägenhet
hade monster bakom väggen
Med bruna fingertoppar formade jag och haschet en värld
utan farliga samhällsfigurer   utan vanföreställningar
Jag var insvept i allt
Tittade till och med på GOLF med pappa en eller kanske
tretton dagar innan julafton.
Jag tyckte att allt gick an
så länge röken var mitt täcke och rummet krympte hjärnan.

Pappas fina volvo kunde inte avslöja
att familjen var ganska trasig
att BUP var stället vi var på väg till
en dag i veckan
En dag i veckan satt mamma, pappa och jag som frågetecken
Ingen visste vad felet var men
pappa sa att mina ögon inte glittrade längre
Mina ögon glittrade i rödmatt ton
:det var en färg som ingen kunde se   förutom flummarna
Vi såg stjärnor i taket
hemliga färger
vår gemenskap!
Vi såg dom som helst ville hänga sig
blandningar som DÖDADE våra vänner
psykoser som förändrade liv
Vi pratade aldrig om det   vi låtsades som ingenting

I kallt rum på BUP med gula galna färger bad vi
läkare, sköterska, kurator, psykolog
om att hitta felet på mig
orsaken till ilskan, myrorna, tankarna, bedövningen
vi bad om en utredning för diagnosen som stämde in
:ADHD

MEN   ingen lyssnade på oss!
Jag blev bara
halvtidssjukskriven
matad med sömnpiller
som blev som lösviktsgodis   som blev till självmordsvapen
Hela havet stormade när jag kröp
hela vägen till toan
hela vägen tillbaka
Jag sov i 24 timmar
Sen var karusellerna igång
Igen.

 

Self Help

Väver egna drömmar i Stesolidtakt
ögonen flyter på ett långsamt glädjehav
Dom säger att jag är här för att bli frisk
men det är ingen sjukdom
:bara ett DUMT jävla val!
Jag finns bara just nu
mina tankar tänker inte längre
har tryckt på verklighetens stoppknapp
jag är patient under knarkarnas tak.
Här finns ingen tillit   bara till medicinskåpet
som älskar oss fyra gånger om dagen.
Vi får inte ge upp, men vi tror att äkta vänskap
är när polarna ger oss gratis amfetamin när vi kommit hem
Tänk om vi kunde se alla felen
kliva in och sätta stopp
säga ”du kan dra åt helvete!”
utan att ångra det sen.
Korridorens andedräkt ligger som ett tung täcke
stinker gammal sko och kaffe när jag
drar fingrarna längst dörrarna som har ramar
som med blå tushpenna formar namnen
på dom som ingen vågar se
:Jenny, Emil, Sophie, Jimmy, Jorma
bara bokstäver som råkade bli ett namn
som råkade glömmas bort   med flit.
Medicinen manipulerar
viskar sidenlena ord: stanna kvar i det här.
Ingen har någonsin bett mig att stanna
så jag gör det   skriver ut mig
river ut verkliga känslor ur kroppen
kliver ut i världen som jag tror är så vacker
under berusning.    
Tänk om jag kunde se alla felen.

 

2c-b

Framstupa med huvudet över bordet
har särade ben och rött sugrör i näsan.
Jag fastnar
famlar förvirrat i tresekunderpsykos
jag vaknar
snortar i mig skiten och slår hjärnan i väggen.
En orkan i mitt huvud förvränger, förtränger
förlänger nuets magi till evigheten
spränger bort det som var
till frätande atomer som försvinner i framtiden
Slitz modeller vibrerar
dom pulserar i blått skimmer
När rummet andas mitt liv
är jag förlorad i fingrarnas rörelser som formar
spår i luften som följer livets vägar till friheten.
Jag är ingenstans
Jag är överallt
Jag är i rymden och pusslar
Flyger genom svarta hål som blir lugnet inuti
Dyker med stjärnor som ramlar ner från himmelen
Jag får önska mig precis vad jag vill hela tiden

Hittar mig själv i tvättkorgen har världens längsta ögonfransar till
glansig plastig hy som säger att jag just var i Afrika.

Första dagen i resten av mitt liv

Fosterställning mot kallt golv i hallen
Tungan sladdar omkull när jag pratar
Har gula tänder
flottigt hår
har glömt bort hur man lever
Mina ögon ser konturer
av mammas röda jacka
Mina öron hör ord
som formar meningen
”Du får inte komma hem till oss om du inte blir ren”
Jag krälar omkring på golvet
simmar bland tusen minnen
mammas fötter.
Som ett vansinnigt farväl
hugger heroinet i mina lår
:det vill inte lämna min kropp
det vill stanna kvar för evigt.
Jag gråter.
Men mitt i allt kaos
fattar jag det största beslutet jag har tagit.
Jag är färdig med drogerna.

Dagen D

Genom hela livet har jag
balanserat på skakig mark
skrikit mig tom på ilska.
Jag har sökt efter svar i vänner
i droger
i kärlek
i shopping.
Jag trodde svaret låg där.
Letade ständigt efter spänning
efter något nytt
jag förstod aldrig varför.
Att Dagen Diagnos kom
förändrade mitt liv
Tre bokstäver förklarade allt, ADD.
Att få facit i handen
är det bästa som har hänt mig.
Nu kan jag äntligen blomstra ut
med rätt hjälp.
Nu kan jag äntligen visa vad som finns
här, inuti.





Civilstånd: Gift

Låg på gräsmassa med nakna fötter i luften
kände inte en käft och var ARTON mil hemifrån.
Jag som hatade att resa bort till okänd plats
men här ville livet att jag
skulle vara
skulle se
skulle skapa
skulle känna.
Pulsen pumpade, retade bort aptiten
kvar fanns orden och jag.
Dom bara trillade, halkade
snubblade
drogs ner i mitt glödande huvud helt hejdlöst
Jag kunde för första gången
hitta ord för det jag inte kunde beskriva
ord för det jag ville säga
dom bara kom, orden.
Jag skrev mitt långfinger snarare lila än röd
och det värkte, FAN vad det värkte!
Och FAN vad dom andra pratade
men jag ringde aldrig till mamma och sa att
”vilka jävla idioter det är här nu får du hämta mig!”
för jag trivdes.
Glöden blev eld och långfingret blev svart
Det gjorde ingenting
För när femtio öron lyssnade
på vad jag hade fått ner på en vecka
i kollegieblock med töntig framsida grät vi   tillsammans.
Orden blev elden som skriver när min mun inte kan tala.


 

Stark saft

Nu händer det, vänder det.
Kommer paniken som
:det brinner i grannhuset, hon har en spik i foten och FAN!
nu har pappa ställt till det igen!
Det finns inte längre några tältsängar att hoppa upp i för att visa att
du är mitt liv
Inga rosa plastskålar kan forma rädslan om att
jag kanske har tappat dig på vägen
Jag vill rädda dig ur den blödande smärtan du känner
Kunna få plats i världen av betong som finns i ditt huvud
men det är för trångt
Minns du lyckan i att hitta vitsippor?
Att se dem skina upp i Gittans skog?
Jag var alltid för rastlös för att plocka klart men du
stod ut med mina myror
Du sa ”Kom Sophie vi gör någonting annat istället
Och vi kanske klättrade i stora träd och drack saft som du tyckte var för stark
Men det spelar ingen roll, för jag borde ha stannat kvar med dig och blommorna
Borde ha uppskattat allt du gjorde
Tanken om att det kanske är försent har etsat sig fast som illaluktande kärringparfym
och det går inte bort förens du
Sluter dina ögon
Tänker tillbaks
Hör sången i ditt huvud
Tre fina fåglar satt i gren, en ramla ner
Och fyller i resten

 

Hjärnbrus

När världen vaknade stod min tid stilla
Jag skyddade ögonen med neddragna persienner
Tryckte på verklighetens stoppknapp
Och glömde allt runt omkring

Jag vaknade alltid upp så där
Från psykoser, mardrömmar och
prinsessmående
Jag vaknade alltid upp så där
På morgonen, i skolbänken, i andras
soffor och under köksfläktar
Jag vaknade alltid upp så där
När röken var slut, kartorna var tomma
och när det bara fanns hjärnbrus kvar
i min skalle
Jag vaknade alltid upp så där
Med fejkat leende, lögner och
blåmärken i mitt hjärta

Ni brukade följa med i karusellen
Brukade följa med i min berg och dalbana
Ni visste att det skulle svänga
Visste att det skulle göra ont
Men ni släppte aldrig taget
Släppte aldrig hoppet

När jag vaknar upp från kaoset
Vaknar upp från mitt förra liv
Ångrar jag inget
Ångrar ingenting

 

Bokstavsbarn

Som en virvelvind.  Skenade genom huset med gul fladdrande klänning skrek
VAD SKA VI GÖRA   och mamma fick aldrig en lugn stund så hon
blev rätt trött på att alltid stå upp som en stålstark supermamma
och när hon för en gångs skull somnade, av stress i sovrummet från
stormande sattyg slutade suset skriket OCH surret i hennes öron.

Men som det rastlösa barn jag var, gick det inte att   klara av
att vara   ensam kvar så jag hällde iskallt vatten i hennes öra.

Jag var överallt, klättrade i bokhyllor kastade nycklar i sjön och
la mig i stora vattenpölar bara för att se om jag kunde flyta
Och det kunde jag.
Med röda galonbyxor går allt
men det gick inte att förklara för de vuxna som femåring

Så jag förklarade för mig själv att lampan minsann höll när jag
kastade mig handlöst från sängkanten och tog tag i skärmen.

På kalas och besök hos andra ville jag alltid åka hem
Myrorna flyttade in i mina vener, trivdes jävligt bra i min kropp men jag hatade dem.
Skakade, sökte med blicken efter något som rörde sig
och den enda som rörde sig för mig var mamma.
”Kan vi inte åka nu?” med oro i rösten och mamma visste att det skulle bli problem så vi åkte.

”Bortskämd, bortskämd bortskämd. UNGEN ÄR BORTSKÄMD.
Sluta gör som hon säger så ska du se att det ordnar sig”

Och tänk att det ordnade sig.
tjugo
år
försent

Nu har vinden saktat ned och mamma har fått lugn.
Med röda galonbyxor går allt


tricket "lunchbox"

ska vrida bak huvudet också men det glömde jag:P

hahahahhahahaa

HAHAH så fruktansvärt jävla kul!! tänker på det här hela tiden och garvar för mig själv. tuuungt;) (och ja dom skådespelar såklart)

the walking dead

igår klev jag in en halv jävla tändsticka i foten, men idag är det en ny dag så här har ni några bilder, äntligen.

uppkörningen

'
...BLEV GODKÄND! :D underbart! nu är det teorin klar sen så!
<3<3<3

angst

igår och idag har jag haft ångest. vet inte varför. som vanligt. det var längesedan sist så det är väl bara så det ska vara, att det kommer och går. på måndag ska jag till min läkare på psykmottagningen, ska prata med henne och testa om jag får byta till ritalin istället för concerta eftersom jag får sån dålig aptit.
just nu är min medicinlista följande:
54 + 18 mg concerta
150 + 150 mg voxra
5 mg inderal
och imovane 7 mg till natten vid behov.
undrar om jag någonsin blir medicinfri? som det känns nu ser jag inget liv framför mig utan centralstimulantia.
nu ska jag lägga mig i sängen och se på the runaways och glömma ångesten med min ängel, imorgon har han uppkörning:)

Dagens fail

hahaha

finjustering

Ni ser väl att det här är mycket snyggare?
än det här?

Jag är så trött idag. Känner mig slö och o...

img_5022 (MMS)

Jag är så trött idag. Känner mig slö och oengagerad. Avbokade boendestödet. Kändes inte rätt helt enkelt och då är det så. Nu är jag hemma hos mamma. Satt en riktigt fin shoulder mount utan att ta sats. Lyckades få med det pp film också så ni får se mina framsteg sen :) Fattar inte vad som har hänt med mig. Har misst två pole pass och har inte tränat alls på 1 och en halv vecka.  När jag kommer hem från västervik sätter jag två av dom svåraste tricken utan problem. På första försöken! Hade förberett mig på en slö och vek kropp när jag tog tag i stången men icke! Starkare och självsäkrare än någonsin förr! Pole dance har räddat mitt liv. Ni fattar inte hur det känns när jag har satt ett nytt trick. Får sån galen kick! Igår när jag klarade "pencil" böjade jag nästan gråta efteråt. Var helt skakis. Var inte beredd på att fixa den. Sprang ner till mamma och var lycklig och berättade.  Molle är dålig igen. Det luktar illa ur munnen på honom och det rinner mer än vanligt i hans ögon. Samma sak som sist. Då hade han en knöl i munnen som fick opereras bort och dom filade även ner en av hans tänder. Stackars Molle. Han är så sönderavlad att han får såna här problem. Hans tänder skaver mot tandköttet så det blir knölar. Vi trodde att det skulle gå över i och med att vi filade ner tanden. Men nu verkar det bli samma karusell igen. Tycker så synd om honom. Han har så svårt att tugga maten. På torsdag åker vi till vetrinären med honom. Är orolig över det. Rädd att dom ska säga att den här gången går det inte att göra något.. Säger han att det komme kosta mycket pengar för vad dom nu ska göra så tar jag den smällen. Ta alla pengar jag har för fan bara katten blir frisk. Spelar ingen roll vilket pris eller om jag så måste sälja min egen kropp eller råna en bank för att ha råd, jag betalar!! Älskade Molle. Jag ska göra mitt bästa. Du och Kråkan har varit och är mina skyddsänglar. För alltid.


:D

img_8250 (MMS)

:D


Jag kan vara den gladaste jäveln i sverige...

img_3386 (MMS)

Jag kan vara den gladaste jäveln i sverige just nu!


dead girl walking

har inte haft någon inspiration till att redigera bilder, jag och finkusin hade ju en till besattfotografering för några veckor sedan, bilderna har legat på datorn bara.. jag ska ta tag och redigera dom någon dag nu i veckan för dom är riktigt bra alltså. här kommer tre smakprov








home sweet home

HEJ
nu är jag hemma igen. tänkte kika in här en snabbis innan jag lägger mig i min underbart sköna säng och glor på babar. ja ni läste rätt. BABAR. jag har laddat hem det första avsnittet och det ska bli riktigt lyckligt att se det. det var min favoritserie när jag var liten, babar och alfred anka. ingenting kan ge mig mer lyckokänslor än det. sitter så mycket minnen, dofter och känslor kvar.

det är skönt att vara hemma igen, det var skönt att vara borta också. har haft en riktig semester. bara slappat, umgåtts med familjen, spelat spel, läst och varit ute i solen vid havet. har inte känt någon stress alls. precis som det ska vara, jämt.


ni får ta del av två bilder i alla fall, fler kommer imorgon, kanske, om ni har tur.





SMS-inlägg

img_7717 (MMS)


I fredags hade jag min privatlektion med d...

img_5510 (MMS)

I fredags hade jag min privatlektion med denna kvinna; Justine McLucas. Jävlar så nervös jag var. Jag var på dansstudion innan Sofia (min danslärare) och Justine hade kommit. Satt och övade på engelskan i huvudet under tiden. Sen kom dom o Sofias snygga bil. Justine gav ett riktigt bra första intryck på mig och det visade sig att hon var grymt snäll, proffsig, duktig på att lära ut och rolig. Hon hade verkligen självdistans och skämtade ofta. Det lättade upp min nervositet enormt. Jag hade svårt att uttrycka mig i engelskan men vi förstod varandra i alla fall. Jag fick mycket med mig efter lektionen kan jag säga. Vi började med en  kort uppvärmning. Sedan fick jag köra lite pole ups. (man drar sig helt enkelt upp på stången och håller så länge man orkar) Hon sa att hon såg att det inte var några större problem för mig att göra dom, så jag fick i läxa att börja köra pole ups från en högre nivå. Alltså jag ska flytta händerna längre upp så att det blir tyngre och sedan ska jag dessutom dra mig upp och ned utan att nudda golvet. Körde några och det där kommer nog göra susen för mina armar och magmuskler :) Fick även tips på hur jag ska träna för att förbättra musklerna som jag använder när jag gör shoulder mount. Visade tricket scorpio ( när man hänger i ett ben ) och där fick jag mycket bra tips. Bland annat att alltid göra en inverted v split innan, sedan övergå till scorpio och avsluta med en handstand. Fick lära mig att göra gemini på rätt sätt också. Vi tränade på min forearm stand ingång från golvet. Jag ska alltså kunna gå upp i den utan att hoppa med benen ( som jag gjorde i videon ) Grymt tungt alltså. Ska börja med att hålla händerna längre in mot stången när jag står pä händer också, ser så mycket snyggare ut och så blir man mer flexbel i benen. Sen var det dags för klättring, där hade hon faktiskt ingenting att anmärka på, hon sa att det såg väldigt fint ut. Att jag klättrar så som man ska klättra. Ska bara tänka på att hålla kvar vänster hand istället för att flytta upp den. Sen fick jag lära mig en trick kombination. Petrer pan in i reverse sun wheel och sedan direkt korsa benen runt stången och klättra upp utan att ha benen i golvet. Riktigt roligt trick! Det tåkiga var att jag var så svettig så det gick inte att göra vissa trick. Tex att knipa fast stången mellan låren var helt omöjligt. Gled ner dirr. Torkade och torkade men icke. Ville ju lära mig ett trick som hon visade! Som avslutning fick jag lära mig tekniken till mitt drömtrick handspring och sedan fick jag bra stretchningstips. Världens bästa pass på 1 timme  vi hann med jätte mycket! Nu ska jag ut och fota med Jonis! Tjarå. (ingen av er fattade väl inte ett skit av allt detta?)


Hola! Dåligt med updates pga semester i vä...

img_2684 (MMS)

Hola! Dåligt med updates pga semester i västervik, eller rättare sagt Loftahammar.  Är på väg hem från en skärgård nu. På bilden ser ni mig och Jonis där vi var. Sjukt snygg är man med kisande ögon. Återkommer senare :) Har det riktigt bra iaf.


RSS 2.0