Om kaoset

Drygdag imorgon. Måste gå upp klockan fem eftersom jag ska infinna mig på Ford i Falun klockan sju för att få min motorvärmare installerad. Fan vad jag inte längtar efter att köra bil klockan sex. Grusögon och dåshjärna. Efter jag har varit där ska jag på KBT. Ska visa pappret där jag har skrivit dag för dag hur det har gått med hemläxan.

Ilskan och myrorna har lagt sig lite. Dom spolades bort med lergiganen men lite är kvar. När jag är mitt i den där stormen så ser jag mig själv slänga stolar in i väggen, skalla mig själv mot speglar, slita av mig håret, skrika tills rösten brister. Just då har jag inga hämningar. Det är alltså inte något ta-livet-av-mig-snack nu för självmordsbenägen är jag INTE! Jag litar bara inte på mig själv och mina nerver när jag blir så där. Allt går så fort och min hjärna hinner inte tänka för rörelserna tar över. Som epelepsi.

Det här är väl en fas som jag måste gå igenom. Som med allt annat. Inget ont som inte för något gott med sig, som mamma alltid säger. Jag vet att det är så. Allt detta kommer bli bra tillslut och jag kommer växa och bli starkare. Men just nu är jag jävligt oförutsägbar och ångestfylld bara.

Jag orkar inte ens lösa korsord. Ska titta på något program på svtplay i mobilen istället. Godnatt.

Översvämmning

Hela världen upp och ner. Jag är nästan helt övertygad om att det fucking BOR MYROR UNDER HUDEN. Vill slita hela jävla allt i stycken. Det bara vänder och vänder och jag ser svart och låter som en grinig fet kossa. Snart svämmar ångesten över. Spyr upp allt jävla klibb. Två lergigan. Tre lergigan. Fan ta mig själv. Vad är jag irriterad över? Vad är jag så jävla arg över? Varför vänder jag så snabbt? Varför har jag insekter i kroppen? Varför styr utomjordingar min hjärna? Seriöst. Orkar inte mer. För fan!

Stretch

För ca en månad sedan:



Idag:


Ny impuls!



Gud jag måste verkligen gå en krokikurs! Eller jag kanske måste gå en kurs i teckning först så jag lär mig lite bättre? Rita kan jag, men inte på fri hand, jag kan måla av saker men ingenting annat. Krokikurs verkar så jävla kul. Och det är så snyggt när man skissar så där slarvigt med hård blyerts.
Någon läsare som har någon koll på allt sånt här? Hur går jag till väga!:)

Kiss me








Läxor

GUD vad jag är glad över att jag inte vaknar upp bakfull och jävlig. Ush! Hatar verkligen den känslan.

Jag gick upp 08 imorse. Åt frukost i sängen och såg på Dr Phil. Sen gick jag upp och tjuvstartade med nästa veckas hemläxa i KBT´n; det trodde jag aldrig om mig själv. Framsteg! Hela veckan har jag kämpat på kvällarna med hemläxor. Jag vet inte riktigt om jag vill säga vad det är för läxor. Endel saker vill jag hålla för mig själv. Vill vara äcklig och sjuk ifred. Skämdes ihjäl när jag berättade om mina svårigheter får KBT-Jenny. Men hon förstod. Det var väldigt vanligt att människor med Asperger känner och gör precis så som jag.


Fyra liter meducin

Försöker varva ner. Kroppen har varit överhettad ikväll. Allt tack vare att jag tog concertan försent (11.30) Den extra skjutsen jag skulle få vid ca fyra tiden fick jag istället vid sju-åtta och först nu börjar det släppa. Men inte käkspänningarna och resten av spänningarna i huvudet. Jag blir galen alltså! Jävla kroppjävel!

Medan alla andra är ute och super och klär ut sig och dansar ligger jag i sängen och ser på paradise hotel. Jag orkar inte gå ut och träffa folk. Inte just nu.

Ensam hemma

Tomppi är hon sin bror så jag är ensam. Har ritat lite, haft hjärtklappning/blodtrycksfall/varit skakig pga att jag tog mina mediciner för sent, tittat på så mycket bättre (Tomas Di Leva i mitt hjärta), ätit hemmalagad hamburgare med Maxbröd (såjävlagött) och ätit lite godis.








MammaTwiggy är klar

Är glad att jag har min ADD diagnos ibland, blev klar med tavlan fortare än vad jag hade trott:P



(Jag svarar på ditt mail senare ikväll Klara, massor av kramar till dig!)

Ful-låten



Seriöst, den som inte tycker att den här låten är rolig/töntig/ful är nog den tråkigaste människan i världen. Fan så vi skrattade igår, jag Tommi, Mathilda och Fredrik. Vi föreställde oss hur vi skulle spela in en musikvideo till den här låten och få det så jävla B som det bara går. Gud jag får så mycket galna idéer när jag hör den. Vi brainstormade massor av saker igår och idéerna tog aldrig slut. Fula låtjävel haha!

Mammatwiggy

Jag tror att det här ska bli en födelsedagspresentmålning till mamma eftersom hon fyller i november.
Hon var väldigt lik twiggy när hon var ung och därför ska jag göra om mamma till twiggy:)

Orginalbilden på mamma:



Efter många om och men i photoshop börjar hon likna Twiggy



Min twiggymålning:



Det kommer ta tid innan det blir klart, men det är det värt!:)

Upp och ner

Klicka här för att se vad vi lärde oss på dansen igår. Jag är så förvånad över mig själv att jag klarade det!:)
Om två veckor ska vi släppa händerna helt. GUD!


Kramp

Det blev ingen dans idag. Jag orkade verkligen inte. Jag har inte ens ångest över att jag inte åkte och det tyder bara på att jag verkligen inte fixade att åka idag. Ingenting att känna ångest för. Dageb spenderades i soffan med konstant super nintendo spelande. Varvade Donkey Kong. Jag lyfte på arslet typ en gång och det var när vi skulle äta mat. Så vansinnigt trött hela dagen. Mamma trodde att den här ångesten beror på KBT'n. Att det är så mycket som kommer upp. Så många sanningar. Hon tror nog rätt. Mot kvällningen kom Mathilda och Fredrik. Vi grillade körv i öppna spisen och åt strips. Min mage krampade var tionde minut. Gjorde så jävla ont! Det har slutat nu. Hoppas inte att det kommer tillbaka. Nu ska jag se på Lite sällskap i min kära iphone eftersom jag sov som en stock igår. Imorgon hoppas jag på att må lite bättre. Känna lite ork. Godnatt.

Zombie

Somnade halv tio på soffan igår. Sen kom Tommi och satt bredvid mig medan jag låg och halvslumrade. Gick till sängen och tänkte se på Lite sällskap med Filip och Fredrik men jag somnade. Dödstrött! Idag vaknade jag 10 och har alltså sovit i 12 timmar. Känner mig as trött ändå. Får se hur jag gör med dansen idag. Kanske åker hem till mamma och tar det lugnt. Imorgon ska jag i alla fall gå på dansen för då är det nivå två och dans med tofflor.

Mathilda: Chipsen var OLW's sour cream sweet chili. Smakade mest kemiskt tycker jag. Inte så goda alls:(

Fy fan vad trött jag är.

Experimentet Sophie

Funderar över om jag är ett experiment. Att utomjordingar styr över oss och kontrollerar allt kroppsligt; tex mina tankar och känslor. Det känns så. Att någon annan drar i mina trådar. Det vore inte så jävla konstigt egentligen. Jag skulöe inte bli förvånad i alla fall.

Efter hundratals tårar, flammbröst, soffstirrning och ångestklibb tvingade Tommi in mig i duschen. Både mamma, Mathilda och Tommi tyckte att jag skulle försöka göra något annat och distrahera mig. Det tyckte väl jag också. Men jag orkade inte. Så det blev duschen. Hjälpte lite. Ska prova en ny chipssort nu och hoppas på att lergiganen hjälper. Lite i alla fall.

Kalla stjärnor

Igår efter mitt senaste inlägg började jag gråta. Var så jävla trött på ångesten. Tommi tog med mig ut på balkongen och där stod vi mitt i natten invirade i täcken och tittade på stjärnor. När jag får andas in riktgt kall luft känns det lite lättare i bröstet. När vi kom in spelade vi vändtia i sängen. Jag har världens bästa pojkvän. Nu sitter jag i väntrummet på psyk. Min tur när som helst.

Ge mig baciller

Ska det förresten vara så jävla svårt för min kropp att fatta att jag vill bli sjuk? Jag har inte varit sjuk sen 1 och ett halvt år tillbaka och jag önskar mig feber och förkylning så att jag kan ligga i sängen och se på film om dagarna utan att få ångest. Jag vill bli sjuk för fan. Kolappsa nu! kroppfan.

Ditt jävla as

Jag undrar hur ångest kan lämna spår i form av röda flammor på bröstet? Jag undrar verkligen hur det går till och vad det är som händer i min kropp. Känner mig så jävla liten och ensam när det kommer och är som värst. Har lagt mig i sängen nu. Men har för mycket osorterat i huvudet så det tar väl några timmar innan jag har somnat. Det pirrar i kroppen också. Det är ett mycket dåligt tecken. Tar alltid evigheter innan jag somnar när jag känner så. Imorgon är det KBT kl 10. Inatt drömde jag att jag hade en blodsugande utomjording som såg ut som en halv kassler med sex ben på min arm. Jag grinade. Godnatt

Fotograferingen

Äh. Eftersom det tar sån tid för bilderna att åka upp på hemsidan så visar jag er nu. (Tyckte Sofia pratade om att någon skulle göra om hemsidan helt och att det är därför det tar sån tid)

Fotograf: Jag
Modell: Elin Haglund






























Voxra och hår

Jag mår ganska så bra idag förutom att jag störtfryser, men det gör jag ju jämt så det är ingen nyhet. Har satt i mitt löshår, dock är det gulare än vad mitt egna hår är. En omgång till med silvershampoot så blir det nog perfa!





Imorgon börjar jag med medicinen Voxra. Jag tänker ge det ett försök eftersom jag är så fruktansvärt trött på den här ångesten/oron som jag går och bär på. Det känns så tungt! Min KBT-människa pratade med min läkare och det var helt okej att jag började med den så imorgon går första dagen av stapeln. Det är ju en sån medicin som tar veckor/månader innan den ger någon effekt och under den tiden kan man bli väldigt svängig i humöret så jag hoppas att allt går bra och att jag genomlider eventuella bergochdalbanor.

Senare kommer mitt boendestöd, det blir att gå igenom kyl och frys och skriva lista på vad som ska handlas. Sen kommer mamma. Tommi och jag ska bjuda på köttfärssoppa och sen blir det idoltittning!:)


V-Split

Just nu är jag hemma hos mamma. Är så irriterad över att min förbannade helvetesstång bara ligger och samlar damm eftersom jag inte har någonstans att ha den på. Helst av allt vill jag bränna upp alla trätak och kissa morgonurin på resterna. Fatta stanken.

Det nya tricket igår gick as bra, när jag väl förstod att man skulle vända på handen. Innan jag upptäckte det höll jag på att bryta handleden pga för myclet belastning. Så simsalabim när handen vändes. Hela min vikt vilade på handen och jag splittade på benen så rakt jag bara kunde. Fy fan vad jag har blivit stark sen jag började med pole dancen. Kan dra mig upp på stången lätt som en plätt. Och nu när jag har lärt lig lite saker uppe på stången i luften så vill jag ju öva här hemma. Men nejdå. Det går inte Magnus. För alla tak är dumma i huvudet. Hejdå.

Tricket:


Bra

Bra start på dagen!
1. Utsövd
2. Löshåret låg i brevlådan
3. Mathilda kommer snart
4. Tommi sjunger roliga påhittade sånger

Nu ska jag skriva ner dansrutinen för nivå 2 så jag inte glömmer bort den. Idag blir det high heels och klättring och nytt trick: v-split! Jag antar att det är tricket då vi klättrar upp på stången, kniper stången mellan låren och tar tag med ena armen runt stången under rumpan och splittar benen så det ser ut som ett v. Härregud. Hittar tyvärr inget klipp på just det tricket.

Hejdå.

Nytt linne

Jag var tvungen. Sofia hade beställt nya linnen och tryckt studions logga i rosa glitterfärg.

Så här snygga är dom






spykaka

Haft ångest deluxe. För första gången vill jag stanna hemma från dansen. Orkar inte åka dit. Orkar inte träffa folk. Men vet ni vad? Jag åker ändå. Kommer säkert vara väldigt off, men jag är den jag är. Ingen behöver tycka om mig. Jag behöver inte bry mig om vad andra tycker och tänker om mig. Jag kan bara åka dit och göra mitt bästa och skita i alla andra.

Gjorde om en bild på Heidi Klum som jag ska måla vid tillfälle. Känns lite bättre nu.
Tycker ni att jag ska ha den så här stilren eller ska jag lägga till en pratbubbla med texten "FUCK YOU!"?





Och vilken bild tycker ni mest om? (Titta på ansiktet så ser ni skillnad)


Hur fan fungerar rymden?

Som min hjärna?

Inatt är det Tommi som sover och jag som är vaken; klarvaken. Det brukar vara tvärt om. Jag är alldeles spänd i hela kroppen och hjärtat bultar och bröstet stramar och svider. Det är helt omöjligt att somna. Dessutom tänker jag alldeles för mycket, på helt onödiga saker som jag inte alls behöver ta itu med eller grubbla sönder vid läggdags. Det är oftast morgondagens planer som går runt runt i huvudet. Eller mina pole dance rutiner, eller vad det egentligen stod i mina journaler, eller vilket nummer det är till hälsocentralen, eller vad en bikett är, eller vilket år vi kommer få kontakt med utomjordingar, eller hur fan rymden fungerar eller vilken annan onödig sak som helst.

Det har varit en bra dag. Jag och Marita rensade garderoben från sommarkläder och knöligaihoptrycktakläder. Sen gick vi upp på vinden och hämtade mössor och vantar. Sen kom Mathilda. Vi såg på Peter Pan (<3) och jag beställde löshår så nu jävlar gösse kommer mitt hår bli längre! Redan imorgon kanske.

Jag ska även anmäla mig till Gästrike Konst. Egentligen var den sista ansökningsdagen i fredags men jag mailade och frågade om jag fick göra ett undantag och det fick jag. Så jag ska skicka med fem bilder på några av mina målningar och sen är det väl bara att vänta på svaret. Kommer jag med så får jag ställa ut ca 20 tavlor i påsk och få möjlighet till att sälja på plats. Vore kul. Ska inte hoppas på för mycket bara. Frågan är vilka fem målningar jag ska välja ut inför jurybedömmningen.. Återstår att se.

Imorgon blir det upp med tuppen. Skjutsa Tommi till häslocenttalen vid åtta. Vänta på att Mathilda ska höra av sig om hur det gick på ultraljudet (<3) och sedan ska jag vidare till KBT'n och få ännu mer sanningar bekräftade. Det gör så ont. Men det SKA göra ont, annars kan jag aldrig bli bättre. Jenny och jag har endel att ta itu med. Jag ska passa på att fråga henne om medicinen Voxra också. Min läkare Ann gav den som förslag förut och jag ville tänka på saken. Jag har nog tänkt klart nu och vill prova den mot min ångest. Om ingen annan tycker något annat.

Jag glömde ju skriva att Fredrik (my riverdancepartner) kom mot kvällskvisten mef olika körvar, räksallad osv som vi grillade i våra öppna spis. Riktigt gott! Sen spelade vi Med andra ord (i lördags kallade jag det "med utan ord") och Mathilda och jag vann. Världens roligaste spel för övrigt. Sen glodde vi på det okända och (nu gör jag ett tappert försök till att stava) paranormal state.

Imorgon blir det pole nivå 1 och på ons nivå 2 och då ska vi ha high heels. Lycka till Magnus. Hur fan ska jag kunna strutta runt i såna och se sexig ut samtidigt? Måns Möller på styltor? Vi säger dä!

Nu tror jag att imovanen har gjort sitt. Jag är trött. Gör ett försök att sova igen. Tack bloggen för sällskapet men skaffa dig en iphoneapp ditt ruttna kräk!!

Borta

Jaha. Jag har tänkt i flera dagar att jag ska gå ut och fota det där jätte fina trädet som står här utanför med brandröda och gula löv. Nu när jag tittade ut så är alla löven BORTA! Vad fan!

Om en halvtimme kommer Marita hit. Sen kommer älskade Mathilda, vi ska grilla körv i öppna spisen lite senare. Såklart ska jag visa alla sköna bilder som togs på festen i helgen också.

Det var längesedan jag hade så roligt som i lördags.


Bildbomb

























































Alla som inte dansar är korvbagare!


Körrmäbrö

Skulle lätt kunna gå ut och gräva i kastrullerna på balkongen med mina bara händer o äta mat som en jävla grävling men jag håller igen kakhålet för Tommis skull. Han ska inte behöva skämmas för mig inför sina kömpisar;)ALLA SOM INTE DANSAR ÄR KÖRVBAGARE har jag och Fredrikt sjungt i köket i full riverdance med pointade tår. Bildbevis imön. Håll tilö godo! Kööööörven är klaaaoooor!!!

Försöker

Det har varit en kanondag. Hållt igång till fan 100% hela dagen. Jag tog precis en andpaus (för första gången idag) i sovrummet och snabbt stack ett huvud in och sa "vad tråkig du är!!" Ja så kan man också se på det. Jag vet inte, jag har i alla fall ansträngt mig till tusen för att passa in hela dagen. Skitsamma. Om ni bara visste. Jag försöker så mycket så jag får kramp i överkroppen.

På KBT´n

På KBT´n skrev vi ner det här, så att jag inte ska slå mig själv när jag får mina "anfall"

"Saker att göra när jag är arg och får tunnelseende:

-Måla på fri hand
-Baka
-Armhävningar
-Stretcha
-Sitta på händerna"


Ångesten

Åh gud vad klibbigt och kladdigt och varmdåsigt och ångesthettande det är i bröstet på mig. Jag är trött på att andas. Det är bara ansträngande och det spänner för varje gång jag tar ett andetag. Jag vill bara spola kallvatten rakt ner i bröstet, själen och magen. Nu har det varit så här ett bra jävla tag. Jag har theralen hemma och trots att det är en antihistamin så får den mig som en klubbad säl med talfel. Jag blir helt utslagen. Skulle inte komma upp imorgonbitti om jag skulle ta ens en droppe nu. Jag vet att theralen hjälper bra mot ångest, men jag vägrar ta skiten. Jag fattar inte hur jag kunde stå på benen förut när jag knarkade och tog theralen, jag tog det i samband med subutex för att få bort illamåendet och jag kunde svepa flera rör. Tio stycken rör fick jag i mig lätt. Utan problem. Sluddrade nog inte ens.

 Jag hatar den här känslan. Den är så klaustrofobisk. Jag fokuserar på korsordslösning i maniskt läge,  luggklippning, ögonbrynsnoppning och nagellacksborttagning. Det farliga i det hela är att jag snöar fast så jävla hårt. Skulle kunna stå i evigheter och praktiskt taget noppa sönder mina ögonbryn (som förr) men jag lyckas hitta ett stopp på det hela. Jag hinner sluta i tid. Nu får jag inte noppa mer, jag får inte klippa mer så vad ska jag göra? Lösa korsord tills jag är den smartaste jäveln i världen.



Fulbilderna

Jag får ju fan inte glömma dom här underbara bilderna på oss
















Grattis Tommi!

På din 30års dag! Jag älskar dig!


Inre oro och yttre irritationer

Jag är inne i en fas då jag är så jävla trött på hur jag ser ut. Det brukar oftast vara en väldigt farlig period för jag kan få för mig att göra precis vad som helst. Och jag gör det! Snart sker något drastiskt. Kanske rakar av mig håret, piercar septum, kör surface piercing på nyckelbenen, färgar håret knallrött, rakar sidecut, går till en frisör och gör hårförlägning, går till en afrikansk frisör och gör inbakade flätor på ena sidan, klipper en galen frisör, byter stil på kläderna, sminkar mig helt galet eller något annat.

Vad låter bäst? SÄG DÅ!

Jag har kanske redan visat er det här.

2007-jan-20 @ 10:14:16

klockan är nu 10.10, jag har snortat bort hela natten;P nästan iallafall. fick vänta 4 timmar på att få skiten, krångel hit och dit, men tillslut fick jag hålla i påsen med det vita underbara pulvret:)
har varit här hemma, snortade en stadig lina, sedan gick vi till bruket, satt där och chillade hos en polare.. var trevligt, bekantade mig med diffe, jag hatar diffe... jag ska göra sönder han en dag, men den dagen är när jag har knarkat så mycket så jag inte orkar längre, har vi kommit fram till, jag L och A...

sitter just nu hemma, A står i duschen, D sitter i soffan och L har faktiskt lagt sig i sängen och sover nu.. jag kommer nog inte få någon sömn förns nästa natt som kommer för vi ska köra på vaket idag igen.

har varit mycket känslor som har väckts under den här morgonen/natten.. tack A för du får mig att öppna mig och tack L för du alltid finns.. kärlek vänner, kärlek.

2007-jan-20 @ 22:16:58

jag har flöddrat bort mitt minne från hela den här veckan, fick sitta och fråga L i minst en kvart om saker vi har gjort, vilka vi har varit med, vad vi gjorde förra helgen, när vi åt vad och vem som sa vad.
L blev nog lite trött på mig där ett tag, när jag frågade samma saker hela tiden, eftersom jag fortfarande inte kom ihåg efter L har förklarat minst 3 ggr redan:] well. jag är väl så som jag förtjänar.

men dagjäveln har inte varit så jävla bra, eller jo, till och från iofs.
mådde jävligt super imorse, pratade som en väderkvarn och dansade omkring för mig själv och kikade sedan på lägenheten som jag och en vän ska flytta in i, kanske;] men gud så kär jag blev i den.. nåja.

hemma hos mig sedan rasade allt bit för bit, A sa lite dumma saker som jag tog väädligt illa upp mot, jag borrade ner mig i huvan och sa "sluta" minst tre gånger, sen gick det inte längre, jag grät, det kändes som nålar i bröstet. hade jag inte haft de 3 personerna här i det tillfället så hade jag, jag vet inte. för det var en sån stor panikångestattack som var på väg att komma och den hade jag triggat upp på ett eller annat sätt även om A inte hade varit med eller så. men han bad mig om ursäkt, och det var inga personpåhopp, han kurade ihop sig med mig, båda hade abstinens men han torkade mina tårar och lekte med mitt hår.. pussade mig på fingrarna och kinden, tack..

jag och A har varit riktigt allmänt knarkiga mot varandra hela dagen, avtändningen att skylla och abstinensen, det enda som har sagts är typ:
"Sophie, ring och hör med D om han kunde fixa dos"
"Jag har ringt hela dagen, det är inte så lätt"
"MEN DOM KOMMER BARA BLÅSA OSS"
"neeej det är inte D´s fel, det är kranjävlarna som är själva grejjen"
-sen blir vi lite sura mot varandra ett tag. för att sedan ropa på varandra och börja kramas för att det hela antagligen har löst sig. sen blir det samma visa 45 gånger om igen:)

vi pratar alltså bara om knark:] haha

märkte många gånger att jag fick overklighetskänslor, men brydde mig inte så mycket, kunde inte resa mig upp för då svimmade jag. ingen aptit, ja rubbet som vanligt men det är vad man förtjänar.
sen helst plötsligt visste jag inte om jag levde ens en gång. pratade osammanhängande med alla och tappade bort mig i meningar, en äcklig pirrande känsla i magen som jag inte alls tyckte om,
låg i sängen och A höll om mig, kallsvett..ångest..abstinens...kärlek...diffe...dåtid...nutid...sorg...lycka...minnen...framtidsdrömmar...
allting snurrar runt..

2007-jan-18 @ 13:49:37

upp och ner, som en fågel som inte hittar hem, precis så vilsen är jag. den landar på ett ställe för att den tror att kanske är det här jag hör hemma, men innerst inne vet fågeln att det är inte alls där som den hör hemma, så den fortsätter, men alltid är det pauser emellanåt, och det är i pauserna som det blir så jäkla fel hela tiden..

well, vi kommer inte att ses mer va?skitsamma, det enda som betyder något för mig är tommi...

sitter hemma, klockan ringde aldrig imorse så jag har fet ångest över att jag har missat endel i skolan idag, men jag ska ta mig i kragen och sätta mig ner med matten lite senare..
kom precis ut från duschen, det var jävligt skönt med en dusch, men synd att jag blev så attans trött bara..

igår satt vi här hemma, jag, L, H och D... vi flummade på piller och bytte till varandra och ja, typ som godisregn haha. fick något rött piller av H som vi delade på. D käkade också sånt rött piller plus några röda och rosa kapslar, fick även en halv hjärtlugnande av H, och idag får jag moffe:] alla tiders..
H hade en jävligt fin knarkarlåda haha, kanyler, piller o så:P ocharmigt

Så jävla mörkt

Dagbok från 2005. Det känns så mörkt att jag får ångest av att bara läsa.

"2005-12-07 @ 13:19:38

och mamma bara lämnade mig, smällde igen ytter dörren. så har hon aldrig gjort?
jag låg invirad i täcket och grät, siv märkte att något var fel så hon kröp närmare mig.
idag var det ju en sån dag då jag inte orkade gå till skolan, det har vi ju redan pratat om, att om jag känner att jag inte orkar gå, så ska jag inte behöva gå.
jag har pluggat som ett as dom här dagarna, NO, engelska, svenska och medieproduktion.
mer än vad jag ska klara av egentligen...
men, hon lämnade mig, för att slippa mig eller för att hon var tvungen att åka till jobbet som hon är sjukskriven från på heltid? jag vill mest av allt åka hem nu, hem till min etta.
och ta siv med mig i en såndär djurväska. men jag törs inte åka buss.

jaja hejdå

inatt ropade jag på mamma igen, jag vaknade av att jag ropade "mamma, snälla mamma kom, kom hit", men ingen kom och det är ingen dröm, det är något som gör mig så jävla rädd eftersom jag ropar, men jag hinner aldrig veta vad det är, kanske är det siv. minns iallafall att det var något vid sidan av mitt huvud som kanske rörde på sig eller pratade, jag vet inte. livrädd var jag iallafall...andra gången det händer nu."

En fråga

Vad kostar det att göra en hårförlägning? Ungefär? Om man inte vill ha så mycket utan bara nedanför axlarna?
1000,2000,3000,4000,5000???

JAG SKÄMTAR INTE

SNART RYKER FÖNSTRENA! FAN OCKSÅ! Ni skulle bara höra hur dom låter.


Mathildamage v 16+5

Titta min älskade kusins mage! Tänk om hon har två där inne?:)


Stången fastnade inte och festen

Hej på er!

Det blåser så mycket ute att jag nojar över att dom här tarvliga fönstrena ska gå sönder! Ba braka ihop! Så jag funderar lite över hur man beter sig i en sån situation. Om vi föreställer oss att vardagsrumsfönstret skulle krascha.. det skulle ju förmodligen dröja ett bra tag innan någon kom och hjälpte till och satte upp ett nytt? Så vad gör man under tiden? Fryser ihjäl? Tejpar upp ett täcke? Rymmer från lägenheten?
Och tänk då om det skulle vara VINTER och SNÖSTORM? Vad fan gör man? DÖR? Ja det verkar inte bättre.

Nu till något helt annat. Igår dansade vi i gummistövlar på nivå 2. Jag var inte på något strålande humör så jag höll på att få paniångesten när vi tränade på att klättra upp på stången. Skrek "USH FAN VAD IRRITERAD JAG BLIR!!!!" och satte mig på golvet och stirrade ut i ingenting och försökte hindra tårarna från att komma. Det jag blev irriterad på vad att jag var så himla kall i benen och låren att jag inte fick något fäste när jag skulle glida ner sakta från stången. Bara hasade ner! Förra gången gick det jätte bra. Då cyklade jag ner as snyggt (tror jag? det kändes så i alla fall!)

Att köra dansrutinen i gummistövlar var en konst för sig. Väldigt klumpigt. Men samtidigt en rolig utmaning. Det gick minsann att känna sig snygg i ett par gummipjucks. Den nya dansrutinen är sååå snygg! Önskar att ni kunde få se den.

Så här ser mina ben ut efter all klättring (och mina knän är värre, nästan svar för fan)



Nu är det så jävla fullt upp här hemma eftersom Tommi fyller hela 30 år imorgon. På lördag blir det brakfest här och vi försöker styra upp allt genom en lista som mamma hjälpte mig med igår. Tusen tack för det älskade mamma. Hon har skrivit punkter för Torsdag, Fredag och Lördag. Så allt blir gjort och så att jag slipper brinna upp pga ostruktur.

Igår när jag var hos mamma så lyckades jag få världens pangbild på Mollegrisen.





Nu tänkte jag kika in WoW´s nya patch och fundera på vad jag ska ha för kläder på mig på lördag. Eftersom alla grabbar ska ha på sig slips så kanske jag också ska dra till med det?
Eller så bryter jag mot alla andra skitmänniskor och kör mitt alldeles egna Pruppie-race, vad säger ni, kära bloggläsare?;)


Fy fan.

Jag mår riktigt illa, känner mig spyfärdig och är så fruktansvärt ledsen.
Igår läste jag en statusuppdatering på en kompis facebook. Han skrev och var upprörd över att människor på flashback hade uppmanat en kille till att ta sitt liv. Vilket han också gjorde, med sin webcam på för vem som än ville se. Eftersom jag är så känslig så klickade jag mig snabbt bort från det och försökte tänka på annat.
Idag gick jag in på flashbacktråden och läste. Killen som tog livet av sig hade asperger, hette Markus, var 21 år och var bestämd på att hänga sig. I tråden kunde jag läsa att flera (jag vill inte ens kalla dom för människor) peppade honom till att ta livet av sig, skrev saker som att "du vågar inte" osv. Tillslut tog han sitt liv. Hängde sig. Vem som helst kunde se. Alla i flashbacktråden kunde se. Bilderna finns kvar på internet och kommer förmodligen för alltid finnas kvar där ute. Jag gjorde misstaget att råka se bilderna. Jag kommer aldrig glömma vad jag såg. En stackars pojke, med en obehagligt starkt blålila färg i ansiktet, hänga död vid en dörröppning.
Jag grät som ett barn.

Jag hoppas att dom som var med i tråden och som på något vis påverkade honom till att ta sitt liv kommer ha med sig skammen för resten av sina liv.

Vila i frid!

Diagnostavla

Visste inte alls vad jag skulle måla, har aldrig målat så där på fri hand. Så jag började att riva lite i bipacksedlar och i tidningar. Det här blev resultatet.




Nötter

För att känna att jag faktiskt har det jävligt bra och att jag är NÖJD med mig själv så ska jag se på Kungarna av tylösand. Dom känslorna kommer alltid fram då, av någon anledning..............

Seriöst. Kan inte låta bli att titta. Tänk att det finns såna människor på riktigt? PÅ RIKTIGT?! 
OM KOTTAR HADE HJÄRNOR?!


Uppvarvad

Jag är helt uppvarvad inombords. Magen pirrar, bröstet hettar av mani och myrorna kryper i kroppen. Men min hjärna vill bara sova så jag kommer upp till KBT´n imorgon. (Den här gången är det faktiskt imorgon). Idag har jag dammsugit, målat lady gaga tavlan, hälsat på Mia och pysslat med lite andra saker. Ändå är inte kroppen nöjd. Känner för att totalfastna i något. Typ, pilla bort en sticka från foten (finns inget bättre) Det skulle gärna få ta lååång tid också.

Jag har en väldigt öm panna med några småbulor och blåmärken/blålila prickar som jag har sminkat över. Det blir att ta ett snack om det där imorgon med Jenny på KBT´n. Vi ska även prata om vad Asperger egentligen ÄR. När någon frågar mig vad det är för något så vet jag inte vad jag ska svara. Det blir att jag blandar ihop ADD och Asperger. Hoppas jag får klarhet imorgon.

Saknar Molle och Kråkan.

Lady Gaga

Det blev väldigt slarvigt mot slutet pga dåligt tålamod, så ni får ha överseende med det;P Ska förbättra den när jag har ork.



Nu ska jag nog störtskita sen ta Karsten hem till kära Mia.

Myrkrypningar

Igårkväll kom myrkrypningarna smygandes. Istället för att få panik, börja tokgråta och slå/riva mig själv så tog jag två lergigan (vilket är en antihistamin, dvs allergitablett, men som också hjälper mot ångest, oro och sömn) När jag pundade så kunde jag slänga i mig 10 piller utan att känna någonting. Igår tog jag bara två och blev dödstrött. Myrkrypningarna försvann och jag sov bra och djupt för första gången på länge.
Fattar inte hur jag kunde smälla i mig så många förut utan att känna ett skit? Hög tolerans mot allt, var väl förklaringen.

Lapdance & floorwork

Har nyss kommit hem, har varit på dansstudion och (tro det eller ej) fått två lapdance och gett två lapdance. Självklart vart det mot en annan tjej. Eftersom jag fotograferade kläderna åt studion så fick jag en gratis lektion i lapdance & floorwork. Syster, kusiner och andra som läser det här; det känns lite pinsamt att berätta det här, haha! Men det var så sjukt roligt! Det är verkligen bra för psyket, släppa på spärrar och bara ha roligt!
Det är ju inte så att jag ska använda mig av alla rörelser på krogen (jag går ju inte ens på krogen) eller i andra offentliga sammanhang. Egentligen behöver jag inte förklara mig, det var roligt och jag ville testa, punkt slut!

Men det kändes lite underligt att sitta i knät på en tjej jag knappt känner och ta av mig skjortan och samtidigt ha ögonkontakt, herregud!:D

Just nu håller jag på att måla Lady Gaga. Tänkte först skita i allt (jag har fått måla om 3 GÅNGER idag, men mitt sjätte sinne sa åt mig att det är tredje gången gillt) så det blev tredje gången gillt!

Har dock slut på vit färg.

Hejsvejs

Igen

Nu vill jag börja måla igen!!
Förslag på vad jag ska kladda ner?

ush

Fan vilken jobbig dag, rent psykiskt. Det där med KBT är jobbigare än vad jag trodde. Allt blir så svart på vitt när jag sitter där och berättar hur jag reagerar i vissa sitationer och hur jag verkligen BETER mig. Känner mig helt efterbliven och dum i huvudet! Sämsta skiten i världen.
Blir så arg på mig själv, trött på mig själv! Att slå mina knytnävar i ansiktet och på benen känns helt rätt för stunden, men så fel efteråt. Borde inte göra illa mig så där, men det svartnar för ögonen. Hade jag haft en spärr så hade jag gett fan i att göra så, men jag har ingen spärr.

Mathilda och Fredrik följde med mig till valbo (tusen tack) och där hittade jag äntligen ett par skor. Svarta kängor. Den vänstra skon är lite för liten just nu, och det fanns ingen större storlek och eftersom jag är så envis och har så dåligt tålamod så köpte jag dom. Jag får gå ut dom. Dom måste passa! Det slutar väl med att jag får skoskav som vanligt..

En dryg säljare kom och störde oss när vi gick där inne på köpis
SVERIGES DRYGASTE FLIN: Vad ringer du med?
Jag: Telefonen!

Sen gick jag. Hörde kusin Mathilda där i bakgrunden "hon har lite dåligt tålamod"
haha!


Black out



Ser ut som en prickigkorv i ansiktet. Rödprickig runt ögonen och i pannan. Bröt ihop tidigare och slog mig själv i ansiktet, grät, hyperventilerde. Så här kommer jag nog se ut tills imorgon. Brukar få så här när jag spyr, det är nog att blodkärlen går sönder.



Stå på händer

Detta har jag pysslat med idag.





Så här ser foten ut idag



Hejdå

Bara så att ni vet så..

Om en kvart är det repris på Bonde söker fru. Ja men man tackar! Ett perfekt avslut på en otroligt (ska det vara ett t där?) tröttsam (fast rolig) kväll.

Imorgon ska jag övertala mamma om att hitta på något skoj, kanske åka och kolla på gardiner eller något annat lajbans.

Herreguuud vad jag hatar fläktjävarna som finns när man precis kommer in i en svängdörr, eller när man precis ska ut. Vid köpcentrum och sånt där. Man kommer ju glad och kommer ut dödsförbannad. Det känns som att blåset är en orkan och att den förstör hela frillan och DESSUTOM ger blåsten en otroligt jobbig och irriterande känsla i hela kroppen. UTROTA ALLA FLÄKTAR! Eller montera upp en vanlig dörr bredvid och häng en skylt där det står "här får alla med asperger gå, här finns det ingen fläkt". Tack.

Nivå 2

Jag säger bara HELVETE vilket pass! Uppvärmningen var helt sjukt jobbig emellanåt. Det jobbigaste var när vi gick ihop två och två. Då skulle en av oss hoppa upp på den andres rygg och tillsammans skulle vi hjälpas åt för att den andra skulle ta sig runt kroppen och tillbaka på ryggen utan att nudda marken. Kändes väldigt obehagligt med sån närhet och plus att irritation över trötthet och svett var inblandat. Men jag bet ihop och tänkte att "Molle och Kråkan dör om du inte fixar det här". Så jag fixade det. Jag var tvungen.

Sen fick vi träna på att göra alla trick som vi har lärt oss, fast med vänster arm istället för höger och sedan fick vi lära oss ett nytt trick. Sen var det dags för att klättra på stången. Jag tog mig längst upp och sedan gled jag ner med stången mellan låren och stannade på mitten av stången, knep allt jag hade med låren, släppte ena handen och "cyklade" med benen ner, ser så jävla snyggt ut!

På slutet gick vi igenom våran nya dansrutin. I början kommer vi ha en stol som vi sitter på, lutar oss mot och står på.  Lektionen höll på en halvtimme längre idag för att alla skulle få testa på att klättra och hinna dansa igenom den nya rutinen.

Blabla, spyr ni på mitt dansbabbel? Eller är det okej?
Jag är i alla fall helt mörbultad. Har feta blåmärken över hela benen och brännsår mellan låren.

Resultatet av all klättring (och det kommer se värre ut imorgon):


Kommentar svar

Svar till Mathilda och Fredrik angående spöken och kattvaktsveckorna i November:
Ni behöver inte vara oroliga. Dom är inte farliga och är inte ute efter att skrämmas, dom vill bara ha lite uppmärksamhet och visa att dom finns där. Visst, det känns obehagligt många gånger i det här huset men prata högt till dom och säg typ "Jag skulle uppskatta om ni lät oss vara, ni får gärna vara här men ni behöver inte öppna luckor eller gå i hallen om nätterna!". Det brukar jag göra. Då känns det bättre och oftast händer det inte så mycket då heller. Sen är ni ju två stycken som kommer vara här. Tänk jag då, som sover här SJÄLV väldigt ofta. Kan jag så kan fan ni:)


Om idag

10.45 stod jag i receptionen på psyk och anmälde mig i luckan. Men nej, jag stod inte inskriven. Jag hade ingen KBT tid med Jenny idag. Det är IMORGON. Som vanligt ligger jag alltid en dag före i hjärnan. Det var bara att åka hem igen.
Klockan 14.00 var jag tillbaks eftersom jag hade en samtalskontakt med Maria som har hängt med mig från 2007 då jag gick på sub som mest. Hon har sett alla sidor av mig och känner mig bra. Det var skönt att prata av sig, om allt och inget.

Jag stannade även till på apoteket och hämtade ut några burkar med concerta. Passade på att köpa handsprit. Jag har tänkt ut att steg ett i att få mig att tvätta händerna ordentligt är att åtminstone börja med att använda handsprit, för att få in rutinen liksom. Det känns inte lika obehagligt att handpsrita händerna som att blöta dom. Det blir inte lika otäckt när händerna torkar. Känns inte som att hela kroppen ska gå sönder..

Nu fryser jag. Är så jävla trött.. Men jag måste iväg på dansen ikväll. Pole Dance i sneakers ska bli intressant, plus en MYCKET hårdare uppvärmning. Min mage kommer förmodligen dö.

Nu fick jag precis en kommentar här på bloggen av Tilda angående Concerta och Ritalin. Jag har faktiskt fiunderat på att byta till Ritalin, det låter bra att kunna fylla på efter behov om dagarna. Men å andra sidan har jag så dåligt minne så jag vet inte om jag skulle fixa att ha doserna uppdelade om dagarna. Till Tilda, och ni andra som äter Ritalin och har ätit concerta, är det någon skillnad på effekten i sig? Eller känns det ungefär likadant?


Parfym..

Åh snälla, ge mig!:


(http://nordicfeel.se/details.aspx?artnr=2246&brand=GwenStefani&sex=Dam&category=Parfym)

Jag har redan den här (och den luktar helt underbart)




att kämpa

Nyss kommit hem från dansen. Sandra tyckte verkligen att det var roligt. Förstod att det skulle passa henne.

Det är skönt att få prata av sig med Sandra, hon är nog den enda människan som faktiskt VET hur det känns. 

Jag har en fet jävla huvudvärk och nu ska jag faktiskt ta en insomningstablett så jag får SOVA. Sov piss i natt också. Jag ska upp på KBT imorgon bitti så jag behöver min sömn. Det är inte bara att gå på KBT, det handlar om saker som sitter som ett plåster med superlim mot min kropp och med tiden ska det plåstret bort. ADJÖSS! Fan också, jag vet att det kommer bli ett helvete att vänja mig av vid beteenden, rutiner och tvångstankar som jag har idag. Men jag försöker i alla fall! Jag försöker fan ändra på mig. Det kommer ta tid och det kommer göra ont. Men det kommer vara värt det..

Ibland känner jag mig som en liten femåring. Känner mig helt lost i världen.
Ibland känner jag mig som världens bästa och starkaste Sophie som har klarat allt.

Imovane. Godnatt. Hejdå.


dålig sömn



Jag är en trött Sophie idag. Har sovit riktigt skit dåligt dom tre senaste nätterna. Har vaknat hela tiden.. Dessutom är mina 18 mg´s concerta slut så jag har bara ätit 54 mg idag (ligger på 92 i vanliga fall) Så jag är ganska seg pga den låga dosen också. Jag ringde i alla fall psyk och pratade in ett meddelande så jag hoppas att någon läkare skriver ut ny medicin åt mig snarast! Dom brukar vara ganska snabb på det så jag håller tummarna.

Just nu ligger jag på soffan hos mamma och pappa. Tommi har en kompis hemma hos oss och dom ska spela WoW och grisa i någon dag så jag håller mig här så jag slipper se alla sladdar och bli irriterad över en massa plickande ;) hihi.

Imorgon är det dags för dans igen, Nivå 1. Det ska bli såå kul att börja igen OCH att Sandra ska börja! Hur kul som helst. Vi kommer samåka in och det känns gött! På onsdag blir det nivå 2 och varje vecka kommer vi ha skotema, denna vecka är det sneakers, ska nog ta mina lila reebok :)

Annars är det bra med mig. Molle fick mig alldeles dölycklig tidigare idag. Jag och mamma hörde något som prasslade bakom hennes fotölj, så vi tittade. Självklart hade Molle tryckt ner sig i mammas stick-korg. Älskade lillegris.



Hoppas jag får sova i natt. Jag hör pappa snarka trots att han är på övervåningen med stängd dörr.. FAN också! Sugen på något att äta är jag också...


skit rörmokare



(Lägg märke till mitt hemska ärr)

Kära, döva jävla rörmokare.
Nu har du varit här två gånger, mixtrat med elementet i sovrummet och sagt att "NU KOMMER VÄRMEN"!
Men kan du tänka dig; DET KOMMER INGEN VÄRME. Jag vet inte, du kanske är från yttre rymden och känner värme i form av kyla? Något fel är det i alla fall för på det här sättet så kommer det bli ÅRHUNDRADES KALLASTE NATT (NÄTTER) som Rudolf skulle ha sagt!


Subban

Om nätterna drömmer jag om subutex, att jag klipper av Tommis fingrar, att jorden går under och att vi blir räddad av aliens. Men mest drömmer jag om subutex, den där lilla jävla 8 milligramstabletten. Den där avlånga jäveln med skåra, med sneddad kant och med "B8" på. Den där jäveln!



Jag kallade mig en "subba" när jag gick på sub; tyckte att det var sååå fyndigt sagt av mig. Sub: subba liksom. Riffe och jag var subbor tillsammans. Var egentligen skit töntiga och skit lost.
Kan tänka mig tillbaka och känna hur kändes att ha det där i kroppen. Först den bittra smaken när pulvret rann ner från näsan ner i halsen. Sen den där pirrande, omfamnande kärlekskänslan över hela kroppen..

Jag är så jävla glad att jag inte kan gå tillbaks till skiten igen. Jag vill inte.

Sista dagen som aktiv: 5 februari 2008, utskriven från sjukhuset, dagen efter rånet, jag L & D under fläkten i min lägenhet, rohypnol rökning och mobiltelefoner i skafferiet pga nojja för polisavlyssning.

Aldrig mer.


Om våra spöken

Jag hade i alla fall en som var intresserad av mina spöken, nämligen kära Klara, så jag tänkte berätta lite om vad dom brukar ha för sig där hemma i huset.

Mamma och pappas hus är byggt någon gång på 1800 talet (haha vadfan, nej jag vet inte när det är byggt, tänkte försöka få en seriös början men det sket sig)

Det har alltid bara varit jag som har hört och känt spöken i huset (Vi har bott i huset sen 99). Ingen annan! Mamma har berättat att hon brukar känna sig iaktagen i köket men jag har inte hört något mer än det. Tills för någon månad sedan då mamma berättade för mig att pappa hade blivit ganska onykter (som ni vet barn, känslorna kommer fram när man är full) och då hade han berättat för henne, mormor osv att när mamma är borta och jobbar (hon jobbar som personlig assistent och jobbar oftast dygn) så är lådor och skåp alltid öppna i sovrummet när han vaknar. Han berättade att han alltid får gå och stänga och dra igen alla luckor hela tiden. (Saken är den att pappa fnyser åt allt som har med spöken att göra, han tror inte på sånt ett dugg) Jag blev väldigt förvånad när jag fick höra om det där. Men är det inte katterna? tänker väl ni. Nej det kan omöjligt vara katterna då lådorna är riiktigt tröga att få ut och det sitter magneter vid luckorna som gör att man måste ta i ordentligt för att få upp dom. Så, projekt kattskåpsöppnare avslutat; Det ÄR inga katter som drar ut dom.
Jag har försökt prata om det där med pappa några gånger men han låtsas som ingenting.
Igår när jag var i huset och kom ut från duschen så var ett skåp öppet när jag kom ut från duschen (katterna var ute då). Dagen innan det så öppnades vedspisen i köket samt ett hörnskåp medan jag satt i soffan, mamma var på toaletten, Molle drack vatten och Kråkan var ute. Jag var säker på att det var mamma som var i köket och höll på. Efter andra ljudet från köket ropade jag på henne och då var hon i badrummet och borstade tänderna. Vi gick in i köket och där stod luckorna öppna. Det som förvånar mig mest är vedspisluckan. Det är liksom en hake som gör att det håller sig stängt..

Mamma berättade om något som även hon hade upplevt, som jag nästan alltid upplever när jag är där.
Hon hade sovit i mitt gamla rum eftersom pappa snarkar som gud vet vad, och då hade hon hört steg i hallen och någon som andades. Där hör jag ALLTID steg. Det är i hallen utanför mitt gamla rum som alla spöken hänger liksom. Deras chill out! Jag förstår att ni är många nu som vill försöka få en riktig förklaring till detta genom att dra den gamla DÄNGAN "MEN GOLVET KNARRAR JUUUU" eller "KATTERNA!" Nejnejnej. Alla får tro vad dom vill men jag vet vad jag har hört och jag hör väl ta mig fan skillnad på golv som knarrar och katter som går? Jag är fan den ljudkänsligaste människan i stan!
Det är inte bara stegen som gör att jag känner mig stupsäker på att det inte är katterna, eller golvet. Det är ljudet där emellan. Ni vet.. det där ljudet när tyget från byxorna möts mellan stegen? Det där nästan skavande ljudet?

En gång när vi hade främmande av min kusin + familj så skulle dom sova i mitt gamla rum på övervåningen. Jag sov nere på soffan då. Mitt i natten vaknar jag av att det är ett jävla liv där uppe (rummet var alldeles ovanför där jag sov på soffan). Jag antog att någon tex hade kissat på sig eller liknande eftersom jag hörde duschen gå igång och dom gick ut och in i rummet flera gånger alldeles som att dom skulle byta lakan eller så.
Dagen efter frågade jag om det här och dom hade sovit hela natten.

Katterna beter sig väldigt konstigt i huset också. Dom kan sitta helt stilla, tvätta sig eller bara ligga för att sedan få världens ryck och tok springa iväg som om någon skrämt dom. Jag har bott med dessa katter i min lägenhet i två år och dom har aldrig betett sig så när dom har varit tillsammans med mig.

Övervåningen på huset har varit en lägenhet förut med kök i mamma och pappas sovrum. Fick jag gissa så är det nog någon orolig själ som inte kan gå över till andra sidan av någon anledning, och som fortfarande letar efter det där köket.. med tanke på att lådorna och skåpen åker upp..

Dom är inte farliga, det känner jag. Men det kan kännas olustigt när jag är där själv. Natten till igår vaknade jag flera gånger av skit höga ljud, jag vet inte om det var katterna som höll på eller om det var någonting annat. Jag blev hur som helst skit rädd..
Gubben som bodde i huset innan vi flyttade in blev mördad bara någon vecka/månad innan. Dock inte i huset, utan i ett annat hus uppe i byn. Jag tror inte att det har någon betydelse till varför det spökar, men man vet aldrig..

Nu sitter ni nog antingen och gapskrattar åt mig, funderar över om jag har rätt eller om jag har fel, eller så tror ni helt enkelt på mig. Det spelar ingen roll. Alla får tro precis vad dom vill och det är det som är det bästa med det här livet!

(Vad passar väl inte bättre än att se på resident evil i 3D ikväll efter detta inlägg? jag ÄLSKAR zombies!!!!)

Imse vimse..

Något som är riktigt hemskt är att jag har en jävla spindel i bilen. Vet inte alls vart den är, och tanken om att den kan dyka upp när fan som helst skrämmer livet ur mig. Kommer köra av vägen.
Brud rädd för spindel, spindel dyker upp, brud kör av vägen, brud DÖR.

Ja, nu vet ni vad ni eventuellt har att vänta er! Bäst att ta vara på den tiden ni har med mig.


Uppvisningen









Det gick jätte bra igår! Förutom att jag verkligen höll på att lägga en kastspya under uppvisningen. Mådde så fruktansvärt illa så jag var tvungen att åka hem när vi hade dansat klart. Tråkigt, men man ska lyssa på kroppen. Tror att illamåendet hade att göra med att nervositeten släppte plus att det var så mycket ljud och intryck. Ett evigt surr.

Det var tyvärr sjukt svårt att knäppa bilder med tanke på att det enda ljuset som fanns var från ljuslyktorna och att den externa blixten var.. dum i huvudet?. Men jag bidrar med dessa fyra bilder från min uppvisning.

Och lite barnförbjudet är det ju allt, så.. ni får blunda helt enkelt.

varför inte?


TAGGARÅ!!!

Nu är det inte många timmar kvar. Det jag är mest rädd för är väl att jag ska få handsvett och inte kunna få något grepp om stången när jag ska göra trick. Det vore ju jävligt pinsamt om jag bara halkade av skiten liksom:P

Nu är jag klar med plytet. ROCK´N ROLL!





Jag är förresten kattvakt över helgen och våra hus-spöken har öppnat skåp och lådor (för er som är intresserade).


okej...

Så här är det: Tommi har seriöst en fetish för toalettblock! Han ÄLSKAR att stå och glo bland dom i affären och han äälskar att köpa nya. För tillfället så har vi TRE STYCKEN i toan i olika former:






Paranoia

Kära Klara. Ditt brev blev skickat igår. Dock tror jag att det kommer på måndag, men jag skickade med en present, du får trösta dig med det;)

Nu är det snart dags för mig och Tomppi att åka in till valbo och handla ett linne till uppvisningen, samt nitarmband och en ny plattång eftersom min jävel började glappa, fräsa och ryka igår. Och ni känner väl mig; NOJAN TILL KOJAN KOM! Hjärtattack! Trodde att hela lägenheten skulle sprängas i bitar så jag flög mot kontakten och röck ur skiten.




Rock The Pole imorgon!!

Igår kväll var jag och tjejerna som jag ska dansa ihop med på studion och satte ihop vår dansrutin, bestämde intro, slutet, kläder osv. Fan så bra det kommer bli! Vi blir bara tre i våran grupp, alla andra är minst 4. Men det gör ingenting tycker jag. Det blir enklare för oss att synka när vi dansar osv.
Och det är bara våran grupp som kommer göra den här snurren, "JA BYTERUTJA FIREMAN SPIN MOT CROUCH SPIN, DEBLIJUBÄTTRERÄ!"



Imorgon gäller det! Ska bli såå kul!

Tickirigiiid!

Tommi säger att man kan se skymten av två magrutor längst upp på min mage! Fatta grejen! Jag tror att det bara är mina revben men det är det inte, säger han. Så en annan är glad, kan man säga!

RSS 2.0