Atmosfären

Det blev det där tänket om döden igen vid matbordet tidigare när Tommi kom hem. Grät och åt kycklingchiligratäng samtidigt. Tänkte bAra:
Att vi ska dö för fan!!

Jag vägrar försvinna. Jag gör det inte. Min själ ska leta sig vidare till något eller någon annan.

imorgon ska jag göra något as kreativt och kanske knäppa en bild på hur jag ser ut i mina nya snickarbrallor. Fränt va?

Känner så väl hur hela atmosfären kring mig ändrar på sig. Ena stunden känns det som att jag bor i ett litet skitigt råtthål och att jag är årets sämsta sminkare med foundation med fel nyans och med världens vidrigaste ljudkänslighet. Sen svänger det och allt är fruktansvärt bra. Känner mig som Sophie och är nöjd. Det är oftast känslorna jag har rent fysiskt som måste kännas bra. Har jag en dålig dag så har jag oftast extra känslig hud. Rör och du dör. Typ. Som hår som killas mot nacken och en knuff. Och det jag hatar är att jag aldrig kan veta hur jag kommer att må resten av dagen. Den som visste det kan få en present. Nu blev det yrt.

Avslutar med att Gurkan är bäst, Jalla jalla fyfan, idiot.

Preggoplåtning
























kraschlandning på golvet

Paranoid, hjärtklappning, dålig syn och blodtrycksfall. Bra combo så här en lördagskväll.
Minsta lilla ljud och jag skiter ner mig. Kanske ska unna mig en chokladboll som ligger och skriker "MAGNUS" i frysen (japp, dom måste vara frysta annars är det vidrigt) och spela donkey kong.

Idag har jag i alla fall varit på loppis med mamma och Mathilda, fanns inte mycket att hänga i granen. Mamma köpte i alla fall gamla Allers och Hemmets journal tidningar från 40 talet för 5 kr styck. Fatta vad puckad att sälja iväg sånt på loppis för så lite pengar.

Sen pålade jag lite och tappade greppet och föll med armbågen och höften ner mot marken med all min kroppstyngd. Det gjorde inte ett dugg ont; blev mest rädd. Känner mig som stålkvinnan ibland, ingenting gör ont. Slå mig gul och blå, jag bryr mig inte.

Jag och Mathilda åkte till valbo och gick loss på IKEA, ett skötbord och diverse saker till lillbebben blev det. Träffade dessutom min gamla lärare från Västerberg där, Nica. Fy farao så känslosamt det blev. Underbara människa. Hon hade sin finaste pojke Frans (jag smäälter!!) i sin famn. Han var så himla fin och jag blev så rörd. Jag har ju trots allt följt med på Nicas graviditetsresa och sett magen växa vecka för vecka under textsamtal och djupa diskussioner.

Här är mina fynd från bokrean



Jag och Nica pratade om skrivandet. Att jag inte kan skriva längre, att det känns pinsamt. Som en skam! Hon förstod precis vad jag menade. Jag ska tänka på det nästa gång jag skriver och känner skammen upp över öronen, att jag inte är ensam. Det kanske släpper lite då, på skrivspärren.


Nytt trick

Verkligen inte korrekt så som jag gör men det är en bit på vägen iaf:)












Sovnärfanduvill

Men godkväll!

Älskade bokrea: tack för att du finns brorsan! Idag kom nämnligen 15 böcker på posten åt mig och mamma. Här ska läsas!

Har varit hos Ulla idag (min mormor heter Ulla men jag har aldrig kallat henne för mormor eftersom min kusin Mathildq alltid sa farmor åt henne när vi var små så blev det sjukt komplicerat för mig så jag körde på Ulla. Kallade förresten aldrig min farmor för farmor heller, det blev Elna ist nu när jag tänker efter) nåååja. Där fikade vi och Tommi hjälpte Stickan med diverse tv prylar.

När Ulla började berätta om hennes fonder så kom jag att tänka på när jag och Eddie sålde alla hans fonder (som han verkligen skulle spara egentligen, men det sket väl vi i, i det läget) Vi hade inga pengar och vi var abstinenta som as. Det slutade med att vi köpte dolcontin och blå vallar för pengarna. Sen barikerade vi oss i min lägenhet i okänd tid.

Palla. Men mitt sug efter benzo och sub smyger omkring o ibland blir jag riktigt irriterad av suget. JAG VILL HA.
Men nej! GLÖM DÄ.

Det händer och sker lite allt möjligt här hemma osv. Men lite privatliv måste jag ha. :)

Fredagkväll och jag babblar om böcker och annat skit, ni undrar väl 'är det verkligen en kul fredagskväll?' 'ut o suuuup'
Jag trivs så här. Idag gick vi och la oss åtta av den enkla anledningen att vi var trötta. Klockan bestämmer inte för mig på kvällarna, det gör min kropp. Är jag trött om så 18 så går jag och lägger mig då, punkt slut. Palla att gå ut varje helg o supa o grisa o vara bakis o ångra en massa saker och nej. Det där är över för mig. Jag var fan nästan inneboende på krogarna förut. En total flippad Vimmelbildsfotograf som söp och knarkade som ett svin. Nej jag orkar inte med krogen. Dels för att det påminner mig så mycket om förut. Dels för att jag inte orkar med allt svineri. Någon gång går jag gärna ut o dansar. Det är väl det jag gör när jag går ut. Nej mennseriöst : bästa kvällen är med korsord, tommi + film, god mat, wii spelande. Det räcker bra för mig DÄ!

nu blir det mörk choklad.

Tjillevippen. ( hAr säkeert glömt en massa saker också men men det skiter man väl i)

Air invert

Det här håller vi på att lära oss nu:
http://www.youtube.com/watch?v=aym9Rmn4A14

Grymt mycket styrka i den, gäller att få till ett bra sving.

donkey, bb och magnus

Ja alltså, Big Brother och Donkey Kong kommer ta upp den största delen av mitt liv inom den närmsta framtiden.



Avslutar med ett fantastiskt klipp med världens bästa Magnus 
(ELLER NEJ BLOGG.SE ÄR FORTFARANDE DEN ABSOLUT SÄMSTA BLOGGSIDAN SOM FINNS I HELA JÄVLA VÄRLDEN SÅ DET GÅR SJÄLVKLART INTE ATT LÄGGA UPP FILMKLIPP! FY FAN FY FAN VAD IRRITERAD JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
draåthelvete, USH!

Ingen kommer ju orka att klicka, det vet man ju
http://www.youtube.com/watch?v=b844lxwKLyE&feature=player_embedded#at=13

Myspys



Titta vad fint Tommi ritade på sina fingrar!:D

Dudin..

Fan vad jag hatar folk på facebook som sitter och tigger och gnäller. Typ "någon som kan skjutsa mig till affären?", "vem bjuder på mat idag då?" VARJE JÄVLA DAG. Skaffa körkort som annat folk och fyll kylfan med mat och sluta skäm ut dig ditt jävla mähä. Du har väl två egna ben att gå på och två armar att slaffsa ihop egen mat med om inte annat!!!

ettskeppkommerlastatmedbilder

Vet att jag är svinkass på att skriva här på bloggen. Av någon anledning kan jag bara skriva när jag mår dåligt..

Ni får en bildupdate sålänge.



(Vi hade typ städtema på dansen igår)







Har köpt en ny jacka från dansen också:



Har bytt ut det gröna mot lila i badrummet:



Cepat mig med bästagänget







Alltså, vi är fan bäst! Ja, det är vi fan.

bolltäcken och sånt

Jag orkar nog inte skriva LCHFmatdagbok längre. I början gjorde jag det för att få mig motiverad och komma igång med kosten. Nu har jag kommit igång och jag känner inte att jag behöver ha den längre. Nu blir jag bara stressad av att skriva.
Maten fungerar bra nu, jag äter mer än vad jag gjorde innan så vikten ska förhoppningsvis inte trilla ner mer.

Här är min snygga brännsårshand
(hoppas att det har läkt igen någorlunda tills på onsdag då nästa danspass är)


Justja! Dom ringde från vuxenhabiliteringen igår. Dom var så upprörda över hur jag hade blivit behandlad på psyk att dom ska prata med chefen på hab och han ska i sin tur prata med chefen på psyk. Så nu jävlar ska det bli ordning på det här med min KBT. Jag ska även få låna hem ett bolltäcke! :) Har aldrig varit med om någon myndighet som jobbar på flitigare än dom på hab. Så jävla snälla, och allt sker på en gång!

TACK!

Idag mår jag skit bra. Har sovit djupt och skönt; är riktigt utsövd.


Om igår.

Dra åt helvete vilket pass vi körde igår. Vi är 7 tjejer i min grupp (vi brukar vara ca 14) och det finns 6 stänger, dvs; man får träna på en stång själv och slipper bytas av med någon annan. Man blev så jäävla trött! Vi brukar vanligtvis få lära oss 1 trick per vecka; igår fick vi lära oss 5 trick! Inte dom lättaste heller: göra en v-split upp och ner och direkt övergå till att hänga upp och ner och släppa händerna, glida ner och ställa sig på händerna på golvet och luta framstjärten (haha) mot stången så man får balans och göra en v-split, kroka fast benen i stången igen och glida ner. Det var EN av grejerna. Sjuuukt mycket magträning. Men sjukt kul! Känns jätte roligt att vi har börjat satt ihop trick så att det blir en helhet.
Kör dessutom en riktig koreografi nu till skillnad i nivå 3 då vi fick improvisera. Allt känns så himla bra! (Förutom att jag rev upp två stora brännsår på handen på stången igår, kände hur huden rullades upp när jag snurrade, sved så in åt helvete, drygt att det tar sån tid innan det läker!)

Jag ska, tro det eller ej, springa vårruset med tjejerna från dansen också.
Vem fan trodde det för ngåot år sedan?

Svar: INGEN.

Ja den här håller vi på att lär oss också
http://www.youtube.com/watch?v=WtgyK16sjLE
Det går okej med två armar, men med en... hm.


HAHA BÄÄÄÄÄST

Det här är nog bland det bästa och roligaste jag vet

http://www.youtube.com/watch?v=l1CWXgh9ER4

Korsordsarmén,

Jag har tokfastnat i korsordstidningen. Jag har 3 JÄVLA KORSORD KVAR och sedan kan jag skicka in och vinna den där kaffemaskinen åt Tommi (den här gången SKA jag vinna)
Skulle behöva hjälp av min korsordsarmé nu, dvs; Mathilda, mamma, Petra och Ulla!
(Jag skulle kunna nämna Stickan också men han fuskar bara genom att ringa till sina polare!)

Pole dance nivå 4

Idag sticker jag iväg på ett rivit pass i nivå 4. Har rotat fram lite kläder till burlesquetemat.
Uppvärmningen förra veckan gick faktiskt mer okej än väntat så förhoppningsvis pallar jag av dagens pass också.



















Snygga bruttor har vi på studion må ni tro;D

(Visade lite trick på stången för kusin + familj i helgen, förresten så kunde mitt kusinbarn 7 ÅR klättra upp för hela stången, slå det om ni kan!)

LCHF dag 14

Frukost: 2 finncrisp med kokt ägg på.
Lunch: Tacogratäng
"Mellanmål": Stekt ägg med falukorv
Kvällsmat: Räksallad

LCHF dag 13

Frukost: Jag minns inte (men jag ÅT i alla fall frukost)
Lunch: Tacogratäng
Kvällsmat: Kycklingklubbor med coleslawsallad


ush

Dagens vikt: 58,5; Vad fan är det här? Nu får det vara nog! Vill inte gå ner mer!!!
Får väl börja svulla tills det dryper fett och spyor runt käften på mig.

?



Vikt: 59,2.
Tommi har dessutom gått ner 4 kilo! Från 67 till 63, på 11 dagar! DET NI!
Men det var inte meningen att jag skulle gå ner mer i vikt, det kommer ju se sjuk ut om jag fortsätter att gå ner med tanke på min benstomme. Höftbenen och ryggraden sticker ut en hel del nu.
Får försöka äta mer om dagarna kanske. Och framför allt träna ryggen.

LCHF dag 12

Frukost: Äggröra och bacon
Lunch: Tacogratäng
Kvällsmat: Jag och Tommi delade på en halv caprissiosa. Vi kände att vi ville unna oss det. Men jävlar vad magen började bubbla efter det.


LCHF dag 11

Frukost: Kokt ägg
Lunch: Det blev ingen lunch
Kvällsmat: Skagenröra och oxfilé


Pole Party

Hola!

Här kommer lite bilder från lördagens pole party

















Killar kan dom med!:D

Nostalgi

Det allra bästa programmet jag visste när jag var liten var Alfred Anka:
http://www.youtube.com/watch?v=Uu89G7MHPT8

Sen kom pippi pelikan:
http://www.youtube.com/watch?v=R6h_OQ-STS4

Skogsfamiljerna var inte så dum dom heller
http://www.youtube.com/watch?v=ZhG9DRMjGdE


Drogfri i 3 år!

Idag har jag varit drogfri i tre år. Det känns stort. Firar det hela med att följa med Tommi och se på när han är instruktör på MMA´n, äta mat hos mamma med kusin + familj, åker sedan vidare till Gävle och går på pole partyt med Jessica och ser på när alla duktiga tjejer dansar Avslutar kvällen med att vara fyllechaffis och sover över hos mamma.

LCHF dag 10

Frukost: Jaaa vad tror ni, finn crisp med ost och gefleortens naturell yoghurt, mild.
Lunch: Moussaka med aubergine (stava?) paprika, köttfärs blandat med köttfärsen som blev kvar. GÖTT.
Kvällsmat: Blev ingen. Åt ägg på kvällen ist.

Skulle kunna dö för diverse sötsaker, speciellt en pizza. Skjut mig!

hängde lite










sjukt trött brud.

om ni undrar vad jag har på fötterna så är det ankelskydd, fast det kanske jag har skrivit innan någon gång.

jag blir inte förvånad längre

Människan som vi träffade på psyk hade (självklart) inte tagit reda på någon information alls efter den senaste gången vi var där, vilket hon lovade att göra annars hade mötet idag varit helt meningslöst. Det enda hon hade gjort var att föra vidare förfrågan angående min KBT-behandling till en annan i personalen då hon själv inte hade tid (??!) Den personen i sin tur hade fört vidare det och tillslut hade dom tagit upp mitt "case" i terapigruppen och tagit beslutet att jag inte får fortsatt KBT utan ska fortsätta hemma på egen hand med hjälp av det jag hittils har fått lära mig. DESSUTOM sa dom att min behandling redan var avslutad, att dom hade läst mina journaler och kommit fram till det. Det är ju JÄVLIGT lustigt med tanke på att jag och Jenny (min förra KBT terapeut) hade punktat upp alla mina svårigheter som vi skulle ta itu med, ALLT och ALLA problem stod klart och tydligt i journaler och papper vid sidan om, varav den första punkten blev "färdig". Min behandling var knappast avslutad. Dom avbröt den MITT I. Dom hade alltså tagit den slutsatsen genom att Jenny slutade som terapeut, att dom förmodligen skummat igenom journalerna och fått för sig att utvärderingen som jag fick fylla i om HENNE (Jenny) SOM TERAPEUT, (som var som ett avslut för behandlingen med henne) var ett avslut för hela jävla behandlingshelvetet. Jenny hade lovat mig att jag skulle få fortsätta.

Jag sa att jag tänker ta kontakt med hennes chef om jag inte får beviljad fortsatt KBT, att jag tänker KRÄVA ersättning för privat KBT terapeut om det nu är helt omöjligt för dårarna att jag får fortsätta där.

Det hela slutade i alla fall med att hon skulle ta upp detta IGEN, och höra av sig IGEN om två veckor.
Lovar att hon inte har mer kött på benen då heller.

Är det någon som behöver hjälp så är det fan Sandvikens vuxenpsyk då dom absolut INTE kan sköta sitt jobb.
In med er på 27;an för fan!
PACK!


Porslinshimmelen

Vila i frid Mathildas efterlängtade servis som är i porslinshimmelen nu; Stickan lyckades alltså kasta ALLT på tippen!

tid på psyk

Dagens vikt: 59,4

14.45 komemr Marita (mitt boendestöd) och hämtar mig. Vi har en tid på psyk kl 15 med kuratorn jag träffade sist som inte hade en susning om hur det kommer bli med min KBT-behandling. Hon skulle tills idag ta reda på mer info, samt dubbelkolla att det stämde det jag sa om att det inte finns KBT på vuxenhabiliteringen i gävle. Som om jag av någon anledning skulle ljuga? Kärring.
Vi får väl se vad hon har att säga om det hela idag. Kommer väl få stå på kö i ett år trots att jag redan har gjort det. Det här är åt helvete fel alltså! Man avbryter inte en behandling mitt i!

Tur att Marita är med, hon är duktig på att strida för sin sak, och jag med, så nu jävlar.

nytt stimm

Jag har snöat in på att göra tecknade porträtt i photoshop. Det är grymt svårt och kräver MÅNGA timmar för endast ett porträtt, men gud så pilligt och tillfredställande det är. I förrgår satt jag på eftermiddagen och hade världens jävla gräl med photoshop medan jag höll på att lära mig tekniken till pen tool, sedan blev vi sams igen. Mitt första porträtt, jävligt slarvigt och jävligt ofärdigt men i alla fall ett smakprov:





Älskar att snöa in i saker, ska göra färdigt bilden nu.

HEEEJ HEEJ OCH TACK FÖR IDAG *rösten i pippis sockerdricksträd och skyltfönsterarmen som vinkar*

NI VET?

Om nivå 4

Eftersom blogg.se är ett kukhuvud som vanligt så går det inte att visa youtubeklipp direkt i inläggen, så jag blir tvungen att klistra in länkarna istället, dvs, ingen jävel kommer orka klicka och titta.
Jag gör ett försök i alla fall om det nu är någon som är intresserad av vad jag kommer att lära mig i nivå 4 på pole dancen. Bland annat lite av det här..

http://www.youtube.com/watch?v=siCS1COdHIw

http://www.youtube.com/watch?v=_BmAr7F9MiI&feature=related

Det mesta av detta klipp kommer vi att få lära oss

http://www.youtube.com/watch?v=XlxHJ7eOpK0

GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!

Jag måste även inflika att vi kommer ha tema varje vecka, dvs skor, smink, kläder, hår, huvudbonad, allt i ett. Nästa veckas tema är: BURLESQUE. fatta vad kul! dock har jag varken någon korsett, eller kjol förutom jeanskjol.. hm.


Sista nivå 3

Så har jag även tagit mig igenom nivå 3 i pole dance. Sista passet kördes idag. Vi fick känna på nivå 4:as styrketräning och stretch. Ingen vila mellan plankan, armhävningar och magövningar här inte! Det gick förvånansvärt bra för mig. Kanske LCHF hjälpte till?;)
Nu drar jag upp mig på stången lätt som en plätt när vi klättrar. Orkar hela min tyngd upp för hela stångfan. Braaa Magnus! Scorpio sitter som ett smäck även.
På slutet av lektionen hade Sofia dansuppvisning för dansrutinen i nivå 4 och alla nya trick vi kommer lära oss. Fan så jag längtaaaar!! Det kommer bli mycket övergångar mellan trick, typ från scorpio till handsfree invert direkt. Ta sig till uppochner position när man är en bit upp på stången ist för att stå på golvet. Allt detta innebär MAGMUSKLER MAGMUSKLER MAGMUSKLER dvs, min svaga punkt. Måste hem och träna i pappas datarum :D Nivå 4 börjar för övrigt på onsdag. Adjöss

Lchf dag 9

Frukost: Gefleortens yoghurt naturell.
Lunch: Broccoli, morot/vitkålssallad, äggsås och torsk i ugn.
Kvällsmat: Köttfärssås och creme fresh ellerhurdetstavas

Valrossar

Innan jag störtsomnar så ville jag bara berätta att valrossar är bäst Alltså BÄST! Skönare kräldjur får man leta efter.

LCHF dag 8

Frukost: Kokt ägg och en smoothie med grädde hallon och båbär.
Lunch: Det blev ingen lunch
Kvällsmat: Köttfärssås med vitlök, champinjoner, lök, krossade tomater och grädde. Med gurkstavar till.
Kvällsfika: Finncrisp med en jävla massa västgöta kloster. (Jag har en förkärlek till den osten. När jag hade kört tjackrace och varit vaken i 50 timmar utan att äta så fick jag mackor med sån ost av mamma när jag skulle sova där pga mitt tillstånd. Jag var så trasig och borta från verkligheten. Men osten var ljuvlig trost att spyorna var flera centimeter upp i halsen)

Grädde blåbär och hallondrink

Just nu smäller jag i mig ett glas med en mix av grädde, blåbär och hallon. FAN VAD JÄVLA GOTT.
Helt ovetandes om hur jag såg ut runt käften gick jag till Tommi när han ropade på mig.



Det tyckte han var kul!

LCHF dag 7!

Frukost: Gefleortens yoghurt naturell
Lunch: Rostbiff och tsatziki
Kvällsmat: Tonfisk, majonäs och grönsaker.
Kvällsfika: Egen skagenröra på finncrisp med ägg.

okej det här tog priset!!

Får jag lov att klistra in kusin Mathildas kommentar till mitt "hatljud" inlägg:

Men det värsta då Magnus! Jag och Linda började prata om det här med broddar och hur jävligt det låter. Då berättade hon att när hon tog examen för nån vecka sedan så är var det tjej i hennes klass som hade snowjoggings på sig..och broddar.. I KÖRKAN! Hon tog inte av sig dom heller utan när dom ropade upp hennes namn så gnisslade hon sig fram utan att ta av dom! Hon hade alltså broddarna på sig. På examen. I kyrkan. Ihop med snowjoggings! Och det värsta är att jag var där. Och missade hela spektaklet, måste ha varit upptagen med nå annat:p

Tjoho!

1 vecka med LCHF. Bra Magnus o Kilpe!



Tvärtom då

Den senaste tiden har jag skrivit mycket om saker som jag stör mig på. Kan tänka mig att ni retar er på mig, att jag är för bitter och att ni tycker att jag svär för mycket men JAG ÄR BARA ÄRLIG, JAG ÄR SÅ HÄR ;) (jag hatar såna människor också, såna som alltid har "jag är bara ärlig" som argument, som om det skulle göra det okej att säga vad som helst till vem som helst)

Men gott folk, nu ska ni få höra på lite saker som jag gillar:

*Kuddhörn/hörn på täcken. Vi pratar alltså om påslakan och kuddar med sömmen utåt, så det blir så där utstickande, fattarduu? Här hemma har vi endast två påslakanset med såna ljuvliga sömmar och hörn. Det är som att ta farväl av en kär vän när vi ska bädda rent. Jag drar mig för att bädda rent så länge jag kan. Dessutom finns det bara ETT HÖRN av vardera påslakansett som är pillvänliga. När vi ska bädda rent med dom lakanen så måste jag känna på alla hörn så jag får rätt täcke. För er som inte fattar varför jag gillar hörn och vad jag gör med dom så PILLAR jag på dom. Det är någon autistisk besatthet som jag har haft sen jag var barn. Tröjärmar kan också funka. Har just nu 2 tröjor som är helt trasiga i ärmarna för att jag har pillar och haft mig. Jag blir lugn av att pilla på hörn.
*När saker passar perfekt. Som en pussel. Typ när jag ska sortera saker i en låda och jag märker att tex en bok och ett pennset passar PRECIS ihop med bredden på lådan när dom läggs brevid varandra. Eller att jag ska panta flaskor och att jag inser att ALLA flaskor får plats precis i påsen. En till flaska  skulle inte få plats. Alla flaskor passar perfekt i påsen. Känslan av att få saker att passa in är ganska så oslagbar.
*Att gå till frissan. Jag blir alltid på bättre humör av att få någon form av förändring på mig själv. Håret är helt klart bäst.
*Färger och udda saker, som typ varma orgentaliska skimmrande färger och Leif GW Persson prydnad.
*Lukten av nytvättat.
*När det är rent och fint.

Jag återkommer med mer, nu är jag trött.


Hatljud;

*Det vidriga smaskandet som uppstår när man har en snus under läppen (speciellt dom med GIGANTISKA) och ska slicka upp det som rinner från prillfan ner på tanden och det värsta av allt är när man även pratar samtidigt som man gör det. Man hör liksom slickanden isamband med att läppen inte är som den ska, att det blir motoriskt fel, att käften låten som om man hade tandläkarbedövning, att det låter onormalt när man säger "f" och "s".
Ja, man kan väl säga att snusare blir utvecklingsstörda.


Förlåt ni som snusar, förlåt Tommi, förlåt mamma, förlåt Sofior med fler. Ta inte åt er allt för mycket, det är bara vissa människor som har den dryga förmågan att få till dom där ljuden.

*Som jag tidigare nämnt; BRODDJÄVLAR (inomhus, på icas typ kakel/stengolv). Det värsta av det värstaste är när det är lata bedrövliga människor som har dom på sig, som alltså SLÄPAR fötterna lite extra för att dom är trött i benen.

I Love Pole












RSS 2.0