Doktorsnack om näsor och grisljud

Blir galen! På det här med sväljningen. Att att idiotmat åker upp bak i näsan och fastnar där. Känns sjukt obehagligt och faktiskt klaustrofobisk när jag sväljer och känner att det sitter mat där. Kan va nordnötter, tacos, pasta, vindruvor. Ja ett helt potpurri av mat och frukt. Och jag får inte ut det. Hur mycket jag än sväljer eller grymtar som en gris så går det inte. Bara ibland när jag tar i så vansinning mycket att jag borde få en roll i en grisfilm för mitt höga grisljud. Det är inte lätt att vara jag. Men snälla är det någon som vet vad felet kan vara???

Skivstångar och fan hans moster( vem fattar det uttrycket ens )

Fan hans moster alltså

Har varit på mitt första gruppstyrkepass idag med min syster på hennes jobbs gym. Fick kötta på rejält med skivstångar och hantlar i en timme. Förutom slutet då det blev fantastiska plankan och några till magövningar. Tror fan att jag köper ett gymkort i veckan och börjar med en tjej från dansen som redan kör. Det var bra att jag fick testa detta för nu blev jag ännu mer taggad till att börja.

Har en rolih grej att visa sen. En före och efterbild på min mage alldeles i början av pole dancen och en bild på hur den ser ut nu. Resultat har det då gett:) Dock kan man inte lägga upp bilder på den här skitsidan med en iphone HALLÅ VART ÄR APPEN? Så ni får se på söndag.

Har massvis att säga egentligen men jag vet inte om bloggen är rätt ställe för det. Det är nog mi. Egna hjärna som får ta hand om såna saker.

Leif min stjärna

Min nya favorit är helt klart Leif från 'världens bästa hotell' jösses vilken charmig människa. Sjukt kul i förra avsnittet när han håller två limpor framför bröstet och säger "kolla, hängpattar!" ( jag tror det var limpor iaf ) synd att jag inte hittar klippet på youtube.

Trollet

Alltså jag dör. Mamma har berättat det roligaste någonsin. Hennes jobbarkompis hade berättat om sin kompis som jobbar åt en utvecklingsstörd kille. En väldigt stor och kraftig karl. Han har personlig assistent men klarar sig själv ibland. Så en dag när mammas jobbarkompis kompis (haha drygt) hade sagt hejdå åt killen och gått hem för dagen hade han ringt henne och sagt "kom och titta på trollet!" varpå hon frågade om han hade tagit sina mediciner. "Ja, men kom och kolla på trollet" hade han svarat. Hon trodde att han inte menade allvar men efter mycket om och men och tjatande hade hon åkt dit. Och i hans garderob sitter en livrädd dvärg som han hade plockat med sig från gatan helt random! Hahahahhaah fatta vad kul! Bar med sig en riktig människodvärg och stackarn blev så rädd att han gömde sig i garderoben. Och att han kallade honom för troll gör det hela så sjukt jävla kul!!! Tack mamma! Och tack mammas jobbarkompis. Och tack mammas jobbarkompis kompis!

Knarkvärk

Dagens huvudvärk: otacksamma människor som tar saker för givet.

Dagens knark: Coops nya smoothieblandningar i portionspåsar OCH innan folk börjar gnälla så JA jag äter fortfarande LCHF och JA frukt innehåller fruktsocker som man ska undvika och JA man får unna sig saker ibland.

Hejdå!

Nu åker jag och mamma tåg till min syster i Sthlm och stannar där i en hel vecka! Mycket Noah, mycket korsord och mycket mys! Ska ta med min TRX och träna magmusklerna. Ska tamigfan klara den där piss shoulder mounten om det är så det sista jag gör!
punkt och slut

hörs, hej!


Thailand del 1 & 2

Varsågod!





Haha åsså jag då; "han blir arg! han blir ARG!"

Apati

Så här såg det ut när jag grisade i sängen igår, hann inte ens se vem som åkte ur körslaget eftersom jag somnade.



Så här ser jag ut idag



Är på rätt bra humör idag för ovanlighetens skull. Brukar ofta få höra att jag är "minlös". Har alltid varit så. Är något kul så skrattar jag. Är något inte kul så skrattar jag inte, ler inte. Jag bara är. Har skit svårt att se glad ut när det inte händer något speciellt. Är det en halt vanlig dag så har jag ett avslappnat ansiktsuttryck. Det är så jag är. Har läst att många med Asperger är så.

Senare idag kommer jag lägga upp en 17 minuters lång video från vår Thailandsresa. Förbered er!:)

Seriöst?

Ser det ut som att jag tänker släcka överallt eller? Öh NEJ! Vad är det för påhitt? Som att ta en paus i kedjerökandet för att sedan tända en cgg och bolma vidare.

Nä tacka veta jag korsord, xcider, körslaget och pladask på sängen som en säck i trosor och uppdragen tshirt så att man ser magen fläka ut sig som en riktig karl. En rap på det här så!!

HÖR UPP! JAZZ!

Men hallå är det INGEN som har något tips om JAZZKLÄDER till min pole dance uppvisning???
Vad har man på sig? Jag tänker på mörka män med cigarrer och kostymer och slipsar och svart.

Vad tänker ni på? Sitter ni på någon bra jazzlåt? Michael Buble - Feeling good är ju nr 1 på listan, kan jag säga.

Äcklande

Fan vad jag är glad att jag har lämnat det där skitlivet bakom mig. Misstänker att en av mina förra polare har varit inblandad i ett mordförsök. Att hon ska ha huggit flera gånger med kniv osv. Utifrån det jag har läst i tidningen så antar jag att det är hon. Känns sjukt. Det hände i samma lägenhetshus som jag hängde i, som Kråkan kommer ifrån, dvs; sandvikens pundarhus. Tänk om jag inte hade slutat knarka?

Fick sms av mamma "Tur att du inte var inblandad, har kunnat vara så. Kram är så stolt över dig"


Bollen

Kommer aldrig ihåg vad det här tricket heter, men på dansen kallar vi den "när man kryper ihop som en köttbulle" "den där bollen" "den kuperade" :P Men här har ni en sån och en halvdan split på slutet. (Jag är verkligen inte så vig som det ser ut)


'

Front hook release



Extended butterfly


Tränat

Open v-split (så jävla svårt att få benen rak!!!)





Den där jävla kroppsdödan SHOULDER MOUNT. I nivå 5 ska vi lyckas ta oss upp hela vägen. Om jag fixar det så kan jag väl få en present av någon? Alltså inom 9 veckor ska jag ha satt den.







Och den där jag hatar, stå på händer mot stången



Om henne

Bästa svordommen "You fucking retard rat cunt stupid bitch".

Annars ligge jag i mitt gamla flickrum hos mamma och pappa. Nerbäddad och elementet på högsta värme. Fryser, lyssnar på spöken som går i hallen och dricker loka citron.

Tänkte på en sak idag. Att jag har slutat sakna henne. Helt. Hon är ett avslutat kapitel som jag får ångest av om jag tänker tillbaka på hur vi hade det under dom där åren. Droger och kaos. Så mycket tårar och så mycket förvirring. Men vi hade det också jävligt kul och flippat, ja, flippat är det rätta ordet. Får ångest ändå. Även när jag ser tillbaks på allt roligt. Jag är ett avslutat kapitel för henne också, det har hon bevisat. För ganska längesedan. Jag tänker inte anstränga mig längre. Jag har försökt med mycket under alla dessa år och fått noll i respons. Nu orkar jag inte mer. Så nu när jag inte längre känner saknar så kan jag konstatera att det enda som gjorde att vi passade som två guldpusselbitar var drogerna. Utan dom hade vi inget. Bara en längtan efter mer. Det gör ont att skriva om det här. Det gör det verkligen. Vi har ändå gått igenom heaven and hell tillsammans. Till och med hjälpt varandra att hålla oss vakna för att inte dö. Vi har krigat klart nu.

Butterfly

Nu är vaden paj. Ska prova mig på en "gimini" nu, minsann. Samt caterpillar.. Men det säger väl er ingenting:)


 








Tikei

Vill tipsa om sidan http://www.tikei.se som har sminkprover för 10 kr st. Jag klickade hem ett helt gäng i förrgår och igår kom dom med posten. Foundation, rouge, concealer och ögonskuggor. Allt består av mineraler och är 100% naturliga, allt är även i pulverform. Jag är redan förälskad i allt. Bästa sminket någonsin för fan. Concealern och foundationen framför allt! TOPPEN.

5/5 i betyg.



(Jag har på mig deras concealer, foundation och rouge i det förra inlägget)

En mer seriös blixttest


Sjukt

För övrigt så är den här människan antingen sjuk i huvudet eller från yttre rymden, shit alltså.


Nivå 5

Så här kommer våran uppvärmning bland annat att se ut i nivå 5 ;P


Twiggy2 klar



Dåligt ljus dock. Det är lite rosa färgstänk runt om ni som undrar. Den gröna färgen blev inte jämn så jag kände att jag lära göra något för att dra ögonen bort från det.

Highlighter & primer

Jag tänkte att jag ska börja ge lite sminktips.

Igår fick jag dessa två produkter hem i brevlådan. Har nog aldrig känt mig så nöjd över smink.
Den översta är en highlighter som ger ett diskret och naturtroget intryck men ändå väldigt skimmrande och framhävande. Det blir inte alls som en stor blaffa på huden utan det smälter in hur bra som helst. Jag har denna på kindbenen idag och även som ögonskugga. 

Den understa är en primer från märket smashbox som man alltså använder efter man har haft på återfuktande och innan man lägger på concealer och foundation för att smidigare få på concealer och foundation och utan att det blir ett torrt resultat som alla säkert har varit med om några gånger Den här primern var helt underbar. Huden blev alldeles len och det såg inte ett dugg kakigt ut efter concealer och foundation. Allt blev så naturligt jämfört med innan.

Dom här produkterna är köpta på eleven.se Kan varmt rekommendera dom.   






Så här blev resultatet


Pole party och kbt

Nu har jag anmält mig till att vara med på pole partyt. Det är helt enkelt den 9:e april och då visar varje nivå upp sin koreografi inför publik. Jag sa att jag inte visste om jag ville vara med men Sofia skrev upp mig och jag ska vara med på genomgången dagarna innan uppvisningen och känns det inte bra då så får jag dra mig ur. Känner mig inte så bekväm med rutinen; bla att stå på händer mot stången. Visst jag fixar det men det är jävligt obehagligt för det känns jämt som att jag ska ramla åt sidan. Det andra tricket jag inte gillar är cross knee release. Klarar den med men i rutinen ska vi klättra snurrandes uppp för stången och göra tricket högt upp. Är så rädd att braka rätt ner. Vet att jag inte gör det men känslan gör att jag knappt vågar släppa. Gör jag det på en lägre nivå är det okej. Men stängerna på dansen är så jävla höga. Vi får se hur det blir.

Min grupp fick jazztema förresten. Någon som har något spontant förslag till vad man kan tänkas ha på sig då? Samt låtförslag. TACK.

Var på KBT'n idag. Pratade mycket om mitt grubblande inför vad jag än ska göra. Att det nog är det som ger mig ångest. Att jag tänker så mycket och lindar in mig själv i problem som egentligen inte finns. Pratade också om min tvättahänderfobi.

Jag vill bara ha benzo alltså.

Blixttest




















Twiggy2

Håller på med denna tavla för tillfället. Synd att den gröna färgen inte blev jämn bara.



Har redan fått två beställningar på Charlie Sheen tavlan som jag gjorde här om dagen. Haha!

Trasigt

Fick mina studioblixtar igår. Men om man heter Sophie Magnusson så lider man av otur. En av blixtarna var trasig och en glödlampa likaså. Ringde cyberphoto idag och dom sa att jag skulle skicka tillbaka grejerna så skulle jag få nytt.

Har även ringt till hälsocentralen (äntligen) och bokat en tid för mina jävla svårigheter när jag äter; allt åker upp i näsan! Alltså mellan halsen och näsan åker det alltid upp lite mat och fastnar, så himla obehagligt. Låter som en gris om dagarna för jag försöker få ut det. Vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Schizofreni?
Bokade tid för en annan sak också, men det tar vi vid ett senare tillfälle;P


Fightstore

Igår fotade jag min fina vän Sandra Sparf. Hon står modell för kläderna för Mias butik Fightstore som snart öppnar i Gävle. Har nu redigerat klart alla bilder.
































En stor dag idag

Min älskade kusin åkte in till BB vid två tiden idag och två timmar senare var den här lilla underbara tjejen ute. Helt ofattbart:)



Längtar såå tills imorgon då jag får träffa hela familjen:)




Charlie Sheen

Jag var ju tvungen att måla en tavla av den här stjärnan






Blodigt

Åh gud. Har vaknat upp från den jävligaste drömmen ever. Sängen är helt blöt av svett, klibbar som fan mot ryggen. Drömde att jag blev våldtagen och hela käften blev söndrig och jag blödde så sjukt mycket. Tror tänderna rök. Gissa vilken tid jag vaknade då? 08.08 (Det där fortsätter än. Dagarna ut)

Hoppas att jag får mina studioblixtar idag.

Tips!

Vi börjar med världens roligaste klipp med grotesco. Vem skrattar INTE åt det där? Det värsta är väl att det inte är långt från sanningen.



Riktigt bra dokumentär om några danskar som är i afghanistan.
(http://svtplay.se/t/129797/dox)



Skönaste dubsteplåten på länge. Tog med mig den till dansen i onsdags och dansade till faktiskt.



Skit bra film med Persbrandt som jag tycker att ALLA ska se. Lämnade många tankar hos mig. 




Carlito feat Jacco & Aki Babylon Brinner Remix



Labyrint - Fingrarna i luften



Blev så nostalgisk av System Of A Down (om var mitt favoritband i högstadiet) att jag måste lägga upp en favoritlåt här.


Cracks

Nä. Finns så mycket jag vill skriva men jag får inte ner det. En spärr i huvudet. Eller skam.

Idag har jag ångest. Benzo, tack? Bara lite?
Fan. Känns som att jag kvävs. Av mig själv. Blir så irriterad och frustrerad ibland. Känner mig helt ensam på denna jord. Helt! Ingen fattar ändå och jag kan aldrig förklara. Får inte ut det. Bara tårar, rivmärken och blåmärken i regnbågens alla färger.

Nu ska jag se på Ross Kemp i Afghanistan. Har snöat in på kriget med talibanerna. Har ju varvat donkey kong så huvudet var tvungen att få något nytt att frossa i.

Tja.

Pöbeln och skittidningar

Fattar om ni tycker att jag bara lägger upp tråkiga pole dance inlägg nu för tiden. Men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva om. Det finns inte så mycket som jag går och grubblar på just nu för allt flyter på bra tycker jag. Som ni vet så kan jag bara skriva när jag mår dåligt.

Imorgon har jag äntligen fått tid hos KBT terapeuten. Vi får väl se hur det går. Punkt ett på listan blir att ta itu med min "blötahändernafobi". Pallar inte springa omkring med torrt hushållspapper och köksspray när jag städar. Jag vill kunna ta i blöta svampar, disktrasor osv som vanligt folk. Vill kunna diska utan att bli irriterad, kunna tvätta händerna över huvudtaget. Hatar när jag torkar om händerna. Det finns inget värre.
Jag är så dryg mot mig själv när jag väl är i det läget när händerna torkar att jag tänker psyktankar om att ta i gnissligt porslin eller gnissliga glas som kommer direkt ur diskmaskinen, bara för att förvärra det på något vis. Samma sak efter jag har duschat, tänker på att gå med nytorkade och skrynkliga fötter på trä (bryggor och skit) och ställa sig och få dun fastklistrat över hela kroppen eller bara lägga sig helt dyngsur och bädda ner sig i sängen. MARDRÖM! Jag ryser. Får panik. Steg 1 är väl att få bort dom där tankarna jag får. Sedan börja jobba med resten...

Jag har fan inte ens fått min korsordstidning än. Den ska finnas i butik den 15:e mars, och jag skulle ha fått den någon dag innan för det är väl HELA POÄNGEN MED PRENUMERATION?! Svin! Nu åker jag till enen och köper mig det där jävla lektyret själv. Eldar upp skiten om jag skulle få den med posten imorgon. (Det är inte första gången det här händer bonniersrövtidsskrifter, i december fick jag inte ens någon och as som ni är så svarar ni inte ens på mitt mail)

Har snöat in i ett nytt roligt ord. Eller ja nytt och nytt. Jävligt gammalt ord egentligen: PÖBEL!
Fattar inte riktigt vad det betyder, folksamling?? Jag hade föreställt mig typ en gammal dräng eller något från medeltiden, så jag tvingar Tommi att prata gammelsvenska och trycka in pöbel i skiten så jag får skratta av mig, typ: "Ack denna pöbel, ty jag har..:"

Imorgon ska jag och mamma gå på premiären av "Hur många lingon finns det i världen?". Underbara Glada Hudikteater <3


Shoulder mount

Dansen igår gick bra. Vi fick lägga till en massa trick till rutinen, tex en shoulder mount split. Jävlar i min själ vad ont det gör på skulderbladet av att göra den, jag och min beniga rygg. Trodde att det tricket skulle vara omöjlig men jag lyckades komma upp en bra bit. Så här ser det tricket ut, skillnaden är väl i princip att vi stannar på mitten och gör en split istället för att gå hela vägen upp. Men det kommer väl i nivå 5 förstår jag;)



Shit vad mycket magstyrka det är i det där tricket. Vill komma hööögre upp!!

PussyCat Dolls



Äntligen har jag fattat hur man lägger upp klipp igen.  Här har ni i vilket fall som helst ett klipp från en tjejkväll på studion. Rutinen är inte från våra vanliga pole dance pass utan det där är från PussyCat Dolls passet.

Pisspost

Gud vad jag hatar posten. Får aldrig min korsordstidning ju! Bättre att gå till affären och köpa en än att prenumerera för fan.

Ikväll blir det dans, vi har Wild Animals tema. Slänger väl på mig min tigergrej som jag hade på halloween för något år sedan.

Vi kommer nog träna på det här tricket som vi lärde oss förra veckan


Min livskamrat genom allt <3


Polebilder








Agneta Patrullsol



"men fy faan va soln lyser. det är ju så man börjar löpa."

Såg för övrigt en kopia av henne imorse när jag skjutsade Tommi. Stilen hon har när hon springer iväg efter att hon har ramlat ner för en trappa vad exakt på pricken. Ledlösa armar och lite smått skuttande. Sjukt kul!

Sitter ivrigt och väntar på att filmen "Conviction" ska bli klar så jag kan lägga mig o glåma på den. Big Brother live går på i bakgrunden och jag har nyss käkat bacon och ägg. Vet inte vad jag ska göra av dagen. Städa kanske. Spela Donkey Kong och samla alla jävla bokstäver och pusselbitar. Borde filma mig själv när jag spelar så ni får se mina fantastiska vredesutbrott. Slår kontrolen i huvudet, stänger av tv´n, stänger av ljudet och spelar för att jag blir så irriterad på jingeln som kommer när jag dör, trycker allt vad jag har på A knappen och gör grimager samtidigt, ja listan kan göras lång:)  Tommi skrattade åt mig som fan igår när jag i ren ilska sa "och så hugger han mig, vilken jävla tattare!!!"


Nu har jag vikt ett täcke dubbelt och lagt under lakanet i sängen. Nu slipper jag blåmärken, få ont och domna bort. Sover som en prinsessa. Sjukt mjukt och skönt.

Vet inte vad jag ska skriva om mer. Filmen är klar om 18 minuter. Skyndarå!


One knee release

Lärt mig ett nytt trick i veckan. Japp, det gör överjävligt ont mellan låren. Deskaruveta!!




Sömnproblem

Fan alltså. Har såna jävla problem när jag sover nu för tiden. Eftersom jag har blivit av med mycket vätska och fett på kroppen nu när jag äter LCHF (yes vi äter än) så skär höftbenen in i sängen och gör så att jag domnar bort och får blåmärken. Det gör så jävla ont när jag ligger på sidorna. Måste i princip ligga på rygg annars gör det för nt. Hur normalt är detta? Jag måste köpa en ny madrass till sängen, en mjukare. Jag pallar inte ha det så här mer. Vaknar fan tusen gånger per natt och vänder på mig som en hal fisk.

Var förresten hem till Mia i söndags och mätte hur mycket fett jag har på kroppen, hon har en speciell mätare för det som räknar ut fettprocent. Jag har 14% fett, vilket är atletiskt. Haha.

Ska vi trippa?

..nostalgitrippa alltså.

Har glott igenom en jävla massa gamla bilder. Gud hur jag har sett ut! Är det verkligen jag på bilderna? Som ett avgrundsvrak? Världens snyggaste hår? Svullen och dyngrak? Haha, men kolla själv då!




Hösten 2006



Sommaren 2007 (alltså sådär fet var jag inte, jag hade en pösig jävla tröja)



Skrivarlägret 2008, där någonstans började jag gå ner i vikt.



Februari 2009



Tjackkalas Feb 2007 (dag 2 eller 3 av vakenhet)



HAHA, fy fan. Nyårsafton 2008/2009



En dö jävel, halloween 2008



Var tvungen att göra ett litet avbrott här eftersom jag hittade denna fantastiska bild som jag, Mathilda och Sophie hade så jävla kul åt! Kolla in orangutangarmarna:D (Midsommar 2008)



Det där vet jag inte när det är. 2008 någon gång tror jag.



Hösten 2008



Vintern 2007. Subbade som små grisar, och han påminner så jäävla mycket om Nicky STAAACKHÅÅLM. Sättet, utseende, rubbet!



Peace and love 2008



Alla hjärtans dag 2009



Peace and love 2008



Sommaren 2006



2008, Min födelsedag



HAHAHAHAHAH Tommis 25 årsdag. Ja ni ser ju datumet i hörnet. Aprak och beng.



Plankan själv! Februari 2009



Hösten 2008



Sommaren 2006



Summeringen ser ni ovanför.

Punkt och slut!

Skalpen

Idag tog vi reda på köttfärssoppan som har stått i kylen i ja vad blir det? Nästan två veckor! Tommi spolade ner det i toan. Så fruktansvärt äckligt. Som en kaskadspya.

Smsar just nu med Mathilda. Frågade vad hon gjorde och att det blir "101 sätt att åka ur en game show" ikväll. Fick svaret:
Har rakat Fredriks skalp, nu äter jag piggelin! I know:D jockiboi skiter på sig!

As kul! Fredriks skalp o Jockijäveln bajjar ner sig. Alltså skalp är ett av de roligaste orden jag vet. Fråga inte varför. Och Jockiboi, ni hör ju namnet. Åååååååååååååå SOPA!

Fotograf-Magnus

Yippie!

Kan inte hålla på det längre.
Jag ska bli anställd fotograf på Sofias företag (http://www.poleandfitnesstudio.se)
Man kommer alltså kunna anlita mig för fotosessioner på studion, tex för enskilda bilder (porträtt osv), möhippor, tjejkvällar, gruppfoton osv. Till att börja med är det endast för eleverna på dansen. Har pratat med försäkringskassan och jag får jobba max 5 h i veckan eller max 20 h i månaden och ändå behålla min aktivitetsersättning och bostadstillägg. Ibland har man tur. Det här känns jätte bra.
Har mailat exempelbilder samt prislista osv till Sofia så snart dyker jag upp under fliken "personal" på hemsidan.

Cirkus





Här hemma är det i alla fall ljudrepetationscirkus. Tommi har en polare här och det låter som ett barnprogram som går på snabbspolning på engelska och på repeate hela tiden.


I sömnen

Jag har en liten egenhet för mig i princip varje natt i sömnen. Jag sträcker upp armen rakt upp i luften och vrider och kliar och smaskar som ett djur samtidigt. Sen byter jag arm och fortsätter proceduren. Brukar vakna av att jag gör det. Det är sjukt skönt men sjukt konstigt.

Bb's loser

Den absolut värsta människan jag skulle kunna tänka mig att vara i närheten av just nu är ta mig fan Nicky från Big Brother. Alltså, det skulle bara vara en av oss som skulle överleva. Och det skulle inte vara Nicky. Min huvudvärk i kombination med hans grönjävligt pinsamma engelska och mytomaniska jargonger skulle få mig att flippa sönder. Hello! This is your båååj my name is Nicky STAACKHLLLLLMMM! Fy fan jag kräks i mun.

Tvärtom

Jag är så trött på att min kropp alltid ställer in sig på att jävlas med mig dagar och strax innan dansen. Nervositet, hjärtklappning, stress och tankar som "tänk om" osv repeteras som ett galet jävla dödsmaraton. En gång för alla: JAG ÄLSKAR ATT DANSA! DET ÄR DET JAG BRINNER FÖR! Men kroppen ska ändå få mig till tårar och lura mig till att jag inte fixar det. Att kanske bilen börjar brinna på vägen, att mamma hinner dö, att tjejerna ska skratta åt mig, att jag ska komma försent, säga fel saker vid fel tillfällen.

Så här ligger jag nu i sängen som en jävla säck, som finkusin2 skulle ha sagt. Min själ hör inte hemma i den här skitkroppen. Det är alltid tvärtomspel. I några få enstaka sekunder är själen och kroppen synkade men annars är det krig. Så förbannat less! Jag försöker ignorera, tänka bort alla känslor men det är så fruktansvärt intensivt. Jag blir ledsen över all den tid som går åt till att älta och känna efter. Jag hade kunnat göra bra saker istället. Skapat, utvecklats. Tror inte att jag någonsin kommer träffa någon som förstår vad jag menar.

Fina Klara. Förlåt för mitt avbrott med breven. Har inte haft motivationen till att skriva. Räkna med att vi kommer fortsätta brevväxla. Att jag inte har svarat på länge har ingenting med dig att göra <3 Jag hoppas att du förstår.

Känner mig även irriterad över att jag inte fått mina pengar i tid för diverse fotojobb. 1 och en halv månad försent. Fuck off.

Pole and fitness

Äntligen är hemsidan färdig och bilderna som jag har knäppt ligger uppe:)
http://www.poleandfitnesstudio.se


Det går bättre och bättre




Kattkaos



Vilken hysterisk dröm! Jag skulle bara åka på semester och av någon anledning skulle Malins katt Ronny passa Molle och Kråkan. När jag kom hem var det kalabalik. Dalmatinkatter, rabieskatter, flådda katter, lyssna nu; APKATTER, skabbkatter, tvillingkatter, siameskatter. Alla katter du kan tänka dig fanns på plats utom mina egna. När jag trodde att jag såg Kråkan förvanlades hennes ansikte till en apa. Gud så irriterande! Sjukt fult med en stor kattapskäft.
Sen började det brinna också. Fick fösa in alla äckel i stora påsar, typ som presseningar.


Snickarbrallorna

Det här har jag roat mig med idag medan Tommi har varit borta. Vår vita vägg i vardagsrummet skulle kunna få gifta sig med mig. Lite studioblixtar, softbox och paraplyn på det här så!












RSS 2.0