ståpåhänder


taildrop

.
jag satte den väl någorlunda iaf

mycket

Kära dagbok.
Jag har så mycket att se fram emot. I morgon ska jag och Tommi åka till min kusin i hofors och förbereda lite inför fotograferingen till hans kommande webshop. Han kommer att sälja "gubbkepsar" och jag ska alltså fota alla olika kepsar. Vi ska kika lite miljöer och äta grillat. Hinner jag så ska jag klämma in ett open pole pass.
På onsdag har jag mitt ta igen pass på dansen, trodde det var i morgon men jag är lite dagvild. Dessutom kommer Jackie till mig! Helt fantastiskt. Det är alltså en mycket förträfflig kvinna som jag bodde tillsammans med i uppsala på elevhemmet 2004. Vi har inte träffats sen en herrans massa år tillbaka så vi har myyycket att prata om. Det skönaste med henne är att vi börjar där vi slutade sist <3
På torsdag är det nivå 6 pass i pole dance. På fredag är det packning som gäller och på lördag sticker vi till västervik. Tar ju med mig ps3:an och fear 3 kan jag ju lova. Det kommer säkert komma någon regnig dag. Eller förlåt glömde jag säga att jag ÄNTLIGEN har hämtat ut spelet? Idag? Det har jag gjort i alla fall:) Jag är så RÄDD när jag spelar, jävla nervpirrande spel. Älskart!
Igår drömde jag att Elma dog, i natt drömde jag att min mormor dog. Vem dör i natt? :( Och varför?

margarin vs smör

finkusin la upp en sån jävla bra bild idag så jag måste göra samma sak.
MARGARIN VS SMÖR, VAD VÄLJER NI?
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art7.htm

tail drop

det här tricket fick dom lära sig i torsdags när jag var hemma och var sjuk. ska ta igen det passet imorgon och försöka sätta det. ser jävligt tungt ut? hoppas jag fixar det:)

vadå?

jag kommer nog aldrig lära mig vad underskattad och överskattad egentligen betyder och NÄR man använder det. snälla hjälp mig. ingen har hittils fått mig att förstå..

forearm stand mot stugväggn

tränade på att gå upp i forearm stand mot stugväggen, sen dök en viss tommpi upp:)
jag lyckades även att balansera en stund utan att luta mot väggen, sjukt svårt, SKA NI VETA
blir mer och mer stabil :)

midsommar

här är min sommarstuga. jag och finkusin har växt upp här, på bryggan, på "stranden", på gräsmattan, vid dasset, vid grodstenen, vid blåleran, i vattnet, i lupinbacken, i potatislandet, på flotten, i båten, vid klipporna, i storstugan, i mellanstugan och i lillstugan.
här har ni min mormor, min bilpappa och mormors karl aka alfons åbergs pappa.
kusin och kusins fru.
kusin och kusins man, godisråttan;)
kusin jonis! ja jag har väldigt många kusiner känns det som. men denna kusin åker jag till västervik med på lördag och blir där en vecka, ska bli aaas kul! det blir jag, jonis, mamma, bilpappa, syster petra, anders och lilla noah.
världens bästa mamma <3
alltså hur jävla BADASS är inte det här? mormor, bilpappa, alfons åbergs daddy och HK.
jonis i båt'n
kronblomsön som ligger vid vår stuga. här bodde alltså han och skrev.
sjön
här i lillstugan sov jag, jonis och tommi. mysigt var det.
det var en trevlig midsommar trots att det var ganska dåligt väder, alfons pappa förgyllde ALLT genom att slira omkring och säga "håll käften nu!"
mitt lag vann sjukampen även.

Till Li 2

Postat av: Li

SOPHIE!!
Jag är så ARG på LCHF!
Jag bara känner mig pluffsigare och pluffsigare!
Har visserligen bara hållt på i en vecka, och jag mår sjukt bra i magen vilket jag inte gjorde innan!

Tips?
Kram kram


Jag förstår att du känner dig grinig så här i början. Men bit ihop för snart kommer det att vända. Du ser ju redan nu att det har gett resultat på magen, så fortsätt så kommer humöret stabiliseras och sockersuget försvinna. Jag tycker att LCHF är så jävla bra för att man slipper känna sig så uppblåst, magen är platt och man fiser i princip ALDRIG, just för att du får i dig BRA mat och magen behöver inte jobba så förbannat.
Jag upplevde dock inte att jag kände mig pluffsig i början, men det där är ju olika. Mitt tips är att äta ordentligt, inte snåla på fett, framför allt: ÄT NÄR DU ÄR HUNGRIG, lyssna på din mage. Drick mycket vatten, ät broccoli och ägg. Rör på dig, gå ut och gå etc.
Snart kommer du känna skillnad:) Har du kikat något på vågen?
KRAAAM! Jag tycker att du är as duktig som bara bestämde dig över en dag, skit tufft gjort:)

pappa del 2

nu har jag fått fler detaljer av mamma angående pappas bilsovning.
han hade alltså först lagt sig i baksätet, men frös så förbannat att han valde att starta bilen och lägga sig i framsätet istället. ett vittne säger att han ska ha krypit från baksätet MELLAN säterna och ÖVER växelspaken. liksom slingrat sig fram istället för att öppna dörren och gå ut ur bilen och gå in i bilen fram, nej då. han rasslar sig emellan allt. det ska ha sätt väldigt klumpigt ut.
vittnet berättar även att han låg som en liten krok på sidan, hur nu det ska ha gått till med pappas onda rygg (diskbrock och allt ni kan tänka er)
vittnet väckte även sin fru för att berätta vad han hade sett, detta blev nog en syn dom sent kommer glömma!
amen!

forearm stand

jag klarade det utan att utgå från cross knee release:) nu gäller det bara att spänna magmusklerna och göra det saaakta och snyggt. är iaf ett steg på vägen:)

pappa

det absolut roligaste med hela midsommar var att pappa sov i bilen! trots att han hade plats i storstugan.
han hade helt enkelt missuppfattat det hela i fyllan, lessnat och gått ut till bilen och sovit, UTAN TÄCKE. så han startade bilen och lät den puttra hela natten får att få värme.
sjukt kul!

SMS-inlägg

img_0896 (MMS)


Här har jag legat hela dagen nu. Förutom a...

img_5173 (MMS)

Här har jag legat hela dagen nu. Förutom att jag har gått upp och kissat tre gånger. 38 grader konstant. Börjar äntligen gå ner. Har ätit en jodgubbe och lite vattenmelon. Spyr om jag tänker på något annat än det.  På fredag får jag äntligen hämta min födelsedagspresent som jag fick av Tommi: F.e.a.r 4 limited edition. Längtar!  Ligger och fnular lite på vad jag ska ha med på min hemsida. Portfolio, kontakt, om mig, vad mer? En blogg kanske? Har ni något förslag? Vet ni förresten om jag får ta patent på mitt hemsidenamn även fast jag inte harnågot företag? Vet ni om jag får lägga upp priser för fotografering även fast jag inte har ett företag eller är anställd?  Ps. Jag orkar inte googla. Ds Ni ser ju själva


Är sjuk. Så här lagomt till midsommar. Har...

img_6117 (MMS)

Är sjuk. Så här lagomt till midsommar. Har haft 38 grader hela dagen. Varit tvungen att boka av  två danslektioner, två viktiga boendestödstider, ögonbrynsnoppning + färg (ville ju bli fin till midsommar). Så här ligger jag i min nya Calvin Klein bh (haha wtf liksom) och mår som en apa kanske? Men det är den 22 juni så jag får vara glad över att Jacob börjar med min hemsida idag. Är för övrigt för trött för att läsa, för trött för att se på tv, för orolig i kroppen för att sova. Ligger som i en dvala.


Karlavagnsflumm

Flummar iväg med karlavagnen. Det är världens bästa program för en sån som mig. Vad nu det är förnågot? Jag är mycket. Ju.

Dom ska förresten köra ner en kamera i näsan på mig för att undersöka vidare med mina sväljproblem. Just nu har jag självaste falukorv där bak i mäsan som vägrar komma ut hur mycket jag än svinar runt och fräser. Kanske borde jag kallas galten istälet?

22 besökare idag. Vilka är ni. Kan ni inte göra mig den tjänsten och berätta? Lämna gärna era bloggadresser ocksä.

jag längtar efter ditt mail sofia. Kanske vi kan byta nr? Vi har väl inte kvar samma nr som förut. Gillar att sms:a och så.

ordet pilsner är det pinsammaste ordet jag vet. Då sjukt obehagligt. Värker långt in i hjärnan. Skämd

Aloha

tackarrrr


arbetsterapeut

sitter med nymålade naglar, gul färg blev det idag. självklart kommer färgen gå bort redan efter en dag eftersom jag ska pilla med allt hela tiden.. väntar på att min arbetsterapeut ska komma. det är andra gången jag träffar henne idag. jag hade ju en arbetsterapeut genom hälsocentralen men henne fick jag inte ha kvar när jag fick min asperger diagnos, då blev jag flyttad till vuxenhabiliteringen i gävle i stället. har stått i kö sen december och först nu är det min tur.. hon ska helt enkelt hjälpa till och styra upp så att allt funkar här hemma, smidiga lösningar till mathandling, städning, ekonomi osv.. så att allt blir så enkelt som möjligt..
jag träffade henne första gången tillsammans med mamma för en vecka sedan och hon var as snäll. gillade henne direkt.
senare idag kommer jenny hit. har inte träffat henne på ett år så det ska bli jätte roligt. hon håller förresten på att utbilda sig till arbetsterapeut så jag tycker att hon kan ta och bli min terapeut sen för hon kan mig utan och innan:P
ringde till psyk igår och bad om att få medicinförnyelser.
receptionisten: "då ska vi se här vilka mediciner du står på...... OJ det var en lång lista!!"
inderal, concerta, voxra och imovane är det så jävla mycket det egentligen? eller har jag helt enkelt blivit van med att äta 6 piller varje morgon för att fungera som människa?
KBT terapeuten och jag snurrar bara runt i cirklar när jag är där. han går såna jävla snirkliga vägar förbi det jag pratar om och får det till något helt annat. så många frågor hela tiden. säger jag någonting så menar jag det, jag trodde att en KBT terapeut var lite mer påläst om asperger än så, finns liksom ingen gråzon för mig. säger jag en sak då är det så, inte OM. tillslut tappar jag tråden helt när jag sitter och berättar om någonting, vill bara slänga min kalender i huvudet på honom och aldrig någonsin komma tillbaka igen. blir så grinig.
sist pratade vi om ångest, jag berättade att jag har minskat på medicindosen för att jag ska kunna äta på morgonen/luchen, berättade att jag är inne i en sån period när jag har svårt att äta och jag ändrar medicinen lite hur jag vill eftersom det tar flera månader för att få en tid till en läkare, jag pratade på om ångesten som kommer på morgonen och bla bla bla.. "men, hur skulle DU vilja ha det då?" jag hade inte ens berättat det hela på ett sätt som om jag skulle vilja ha hjälp eller att jag klagar på att jag har ångest och får svårt att äta med medicin osv. jag sa det för att det ÄR så och jag gör det bästa av situationen. jag fixar det själv! det är så svårt att förklara det här för er så att det blir på rätt sätt, har svårt att förklara saker rent allmänt.. som när jag skämde ut mig inför musse och usama i söndags "jag såg en as bra film i förrgår, sucker punch heter den, den handlar om en tjej som åker in på psyk och börjar fantisera ihop saker" dom ba "ja...hm. det lät ju bra?"
hur som helst så är min KBT terapeut jävligt dryg och frågvis och nu orkar jag inte prata om han mer för jag ruttnar ju i huvudet!
typ så här

Till Li

Ok! I dag börjar LCHF!
Varför vänta till måndag?
Det jobbigaste blir att jag är en sån snacksgalning!
Men sånna fincrisps är ok eller?
Finns det någon bra sida som man kan få lite "stöd" ifrån när det kommer till vad som är ok och inte?
Kram li

Svar:
Sjukt bra av dig att börja så där på en gång:) Med den viljan kommer man långt på.
Förstår att det blir jobbigt när du är som du säger, en snacksgalning. Men suget kommer släppa med tiden. Ät nötter, eller vispa grädde och blanda med hallon?
Finncrisps är okej, i måttliga mängder då så klart.
www.kostdoktorn.se är mitt tips till dig:) Gå in dit och kika.
Min kusin Mathilda har skrivit en del om LCHF vad jag kan komma ihåg, gå in och kika på hennes blogg också www.martamathilda.blogg.se
Du kan fråga henne där om du inte finner några svar på bloggen, hon är nämnligen expert på LCHF ;)
Lycka till nu! Hur känns det förresten? Har du börjat?

Sugen på att fotograferas?

Kom igen nu, ta chansen:) Kom hit och bli modell för en dag. Om du känner att du inte är helt hundra på att sminka så kan jag göra det åt dig. Jag kan komma på något roligt tema, älskar ju att exprimentera med olika stilar som ni kan se här på bloggen:)
Släng iväg en kommentar till mig, eller maila [email protected] om ni är intresserade.
Vi kommer fram till ett pris när vi har kommit fram till vad ni vill fota, hur mycket redigering ni vill ha osv:)
Kan självklart fota utomhus också, eller önskad plats. Men då står kunden för bensinkostnaden.
Kom igen nu:) Vem vill inte ha ett vacket sommarporträtt på sig själv? Eller en sminkad snygg profilbild/heltkroppsbild? ;D

yes, det gör ont i svanken


nytt klipp

filmade lite på studion idag.
har fotat musse hasselvall och usama aziz på deras ruffie pass som sofuia hade ordnat på studion, samt lite bilder när musse och usama fick prova chines pole. gryymt duktiga!
här är vi tre, mätta och belåtna efter lite waynes käk

?

men BÖRJA GRINA WINDOWS. så fort jag sätter mig vid en pc och råkar klicka en gång för mycket på ett fönster så ballar skiten ur. skulle aldrig hända på en mac. windows är som en stor jävla jätte bebis. SKA JAG HÄMTA EN NÄSDUK ÅT DIG UNGJÄVEL?

jag vill egentligen inte sätta lösenord på bloggen igen, jag vill ha den öppen som förut, då när jag hade tweenerpie. det är inte det att jag inte vågar stå för vem jag är; det gör jag, till 100%. men jag orkar inte vissa diskussioner. det finns människor som kan halka in på min blogg och läsa om mitt förflutna. det finns människor som skulle må bättre av att inte veta vad som har hänt. å andra sidan så är jag som jag är och jag kan inte göra någonting ogjort. jag är den jag är idag "tack vare" mitt tidigare liv.
idag har jag haft 24 besökare. brukar ha 6 st om dagen.. fan jag är inne i ett dilemma.. vet inte hur jag ska göra.

jag tror att jag är rädd för att bli dömd..
nu: imovane.


white rabbit

sjukt bra remix av orginalet white rabbit med jeffersson airplane.
låten är för övrigt från filmen sucker punch som var äckligt snyggt gjord och bra!
här har ni trailern till den..
se NU!

några trick från igår


feber

Vaknade imorse med feber. Nu har den gått över så det känns skönt. Är dock för trött för att läsa/lösa korsord/redigera bilderna från igår. Hatar att vara i ett sådant mellanläge; är för pigg för att ligga ner och för trött för att sitta uppe. Jag hatar att gå omkring hemma osminkad och riktig sonkig.Ska nog ta en dusch så jag piggnar till..

Lösen ikväll

Tar tillbaks mitt lösenordsskydd ikväll. Det kommer vara samma användarnamn och lösenord som innan. Ni som inte har det och vill fortsätta läsa min blogg kan maila mig på [email protected] så får ni uppgifterna.
VAR INTE BLYGA NU KOM IGEN. Jag vill ha fler läsare till min blogg.

lycka

hejdå vi ses om några dagar! nu ska jag isolera mig så jävla brutalt mycket och bara ägna mig till den här boken. fy fan vad jag är glad. nästan så man fäller en tår för fan

Fulbildsbattle del 2

Titta finkusins bidrag på www.martamathilda.blogg.se
vem är fulast?

Brunnbruden

hade ju helt glömt bort att lägga upp dom här bilderna:) jag och mathilda skyndade oss ut när det störtregnade för att kunna fota till denna session. men när vi kom ut så slutade det.. TYPISKT! vi knäppte några bilder ändå, men vi hoppas på regn igen så att det blir så som vi hade tänkt oss:)

Till Sofia P

Fick du mitt senaste mail? Du behöver inte svara på det men vill veta om det kom fram iaf:)

pole

justdet. köpte ett nytt linne också. som jag såklart råkade glömma kvar på studion.. fan
sorry att trycket inte syns så bra

träning nivå 6


ägg

tänkte på en sak.
det här med ägg. luktar det så jävla illa om dom för att det egentligen ska vara en fågel det där?
alltså att det skulle vara ett LIK vi åt?
klart det stinker vadfan!

fulbildsbattle

hörru finkusin
kan du slå dessa bilder då?

Labyrint gör det igen


Password: gone

Jag har tagit bort mitt lösenordsskydd. Tänkte väl ha det så tills imorgon eller dagen efter. Kul o se om statistiken ökar mkt.

kusinerna

i helgen har vi haft min underbara lilla kusin jonis här. eller lilla och lilla, han är ju stor pöjk nu för tiden!
igår var vi hundvakt åt nisse, min mormors jycke. det gick bra.
varför jag inte uppdaterar så ofta längre är för att jag har snöat in i 24 och sitter alltså inne och nöter det dagarna ut, eller, riktigt så illa är det väl egentligen inte. jag är mycket med finkusin + familj också.
idag har vi varit där hela dagen och hjälpt dom igång med sin imac. glada köpare dom också, kan jag tala om.
min hemsida är på g, från och med den 22 juni kommer han att arbeta på bara den.. känns fantastiskt!
har kommit in i någon jävla jordgubbsperiod och äggperiod. gött är det!
har även installerat wow på datorn, så vi får väl se om jag tar upp lirandet igen.. VEM VET!

jag är med mac

ja alltså... det blev ju såhär va. att jag har dumpat pcskiten rakt av och gått in i mac's underbara värld.
hälsa min imac välkommen! jag har aldrig någonsin varit så nöjd som jag är nu.
underbara datamaskin.
(dessutom blev kusin o fredrik så avundsjuka att dom också köpte en haha!)
här ser ni mig och min hemliga tvilling, som är glad över både det ena och det andra.
självklart är bilderna tagna med macen! jaaajjämän!

roddan my man!

åh ditt sköna jävla svin! jag älskar dig!






Tony Koma spelning dag 2

Här kommer lite bilder.









HAHAHA så jävla Agneta och JOhanna över den här bilden. Sitter där och väntar på att Lasse Stefanz ska börja liksom. Kärringar:D











Sen hade jag ju spanat in en stång.. Var ju så JÄVLA tvungen! Fick tummen upp av en vakt:D



HAHA sjuukt ful bild, ser ut som att benen är as rangliga och snea






















sms

för det första, hur coolt är det inte att min mamma har en iphone? för det andra, hur coolt är det inte att min pappa har en iphone? för det tredje, hur KUL är inte det här?





spelning

som sagt så hade tommi spelning igår i hofors. han är bra duktig han, min käraste.
idag åker vi vidare till knivsta för spelning där.








renaramathailand



alltså det är sjukt varmt, KVAVT om inte annat. rena rama thailand!! renaramakabeln (var tvungen kusin)

jaha det ryktades att det skulle finnas ett rum i källaren som man kunde få hyra för 300 kr i månaden, enligt hyresvärden. GUUUD VAD BRA tänkte jag, då kan jag stånga ihjäl mig! eftersom det är betongtak och allt, BINGO!
tommi fick se rummet för någon dag sen, vi snackar alltså skrubb, EN LITEN VRÅ, ett jävla rassel, med ett tak lika lågt som mitt humör blir av bara tanken, OCH DET ÄR JÄVLIGT LÅGT DÄ! 300 kronor skulle den snåla hyresvärden ha, dessutom ligger rummet bredvid galten, dessutom har den lilla vrån inte ens fönster! dessutom kan jag fan inte ens ha stången där inne för det är alldeles för lågt.

DESSUTOM blev 24 säsong 5 episod 1 klar nu. laddar hem hela jävla säsongen på en dator (tar fan 12 timmar) och jag har ju världens dåligaste tålamod så jag tjuvstartade genom att ladda hem enstaka avsnitt på en annan dator. tar ju ba 10 minuter för ett avsnitt o bli klart menar jag. man är väl för smart!!

grudge





Den här bilden blev så poppis att den till och med blev avmålad av en tjej på bilddagboken. KUL!:)

ärr



jag började att titta på 24 säsong 4 förra torsdagen, blev klar idag. nu väntar jag ivrigt på att säsong 5 ska bli färdig så jag kan sätta tänderna i den. big brother är ju slut nu (rätt person vann btw) så jag måste ha något nytt att snöa in på.

mycket står på schema denna vecka, tommi har två spelningar tors/fre, älskade syster kommer hem och hälsar på, imorgon ska jag och pappa åka in till gävle och fotografera mitt hemska ärr som jag fick från när jag opererade bort födelsemärket (håller på och ansöker om ersättning)  så här ser ärret ut:



brukar redigera bort det på de flesta bilderna. tycker fan inte att det är okej att ärret blev dubbelt så stort som födelsemärket var från början, allra helst när det sitter alldeles vid urringningen.. nåja vi får se vad trygg hansa säger om saken:P

nu ska jag skita hejdå!


f.e.a.r






har nog aldrig varit så nöjd med en plåtning som jag är med denna:)

Besatt

Fick en kommentar angående "besatt"bilderna som jag knäppte på Mathilda igår.
"Får mig att tänka på Last dream of Jesus av Haus Arafna<3"

Videon:



Påminner rätt mycket om våran plåtning, eller hur?:)

fortsättning 2








fortsättning
















Dagens fotografering med finkusin
















panic room




india













white













och jag är en vuxen kvinna, jag har en hjärna, jag är medveten om vad jag gör så det är alltså inget misstag att dessa bilder åker upp. jag bestämmer själv vad jag anser är för mycket, och det här är fan inte för mycket. inte för mig. vad ni tycker skiter jag fullständigt i.
ok? mitt liv, min kropp, mina bilder, mitt internet, min kamera, min bakgrund, mina blixtar, min dator, min blogg, min bilddagbok.


?

för övrigt jävligt trött på att folk tror att dom kan köra med mig hur som helst. hade i princip blivit lovad att fotografera idag, skulle bli kontaktad angående tid osv, jag stannade hemma istället för att följa med pappa till min syster eftersom jag trodde att personen i fråga skulle höra av sig. icke. känns jävligt kefft. hade alltså kunnat följt med pappa och tagit ett tåg hem på söndagen för att hinna träffa killen angående hemsidan.

plus att jag har ställt upp jävligt mycket för många människor tidigare, men vad fan har man fått tillbaks? ett litet krystat tack? fuck you!

alltså verkligen; FUCK YOU!

strölitesockerpåmig

en spliff skulle sitta fint?

visitkort



idag fick jag 250 st visitkort i brevlådan.

Sista nivå 5, nivå 6 nästa!

Och det här är två av alla trick vi kommer lära oss då..





men det är lugnt det här fixar jag väl? haha.

funderar starkt på att åka till helsingfors med tommi den 22 oktober och gå på pole art (det som jag gick på i höstas i stockholm) kan bli rätt dyrt, men det var en sån jävla upplevelse att se den tävlingen förra året så jag måste göra det igen.

fick känna på nivå 6 uppvärmning igår också. snacka om tungt alltså. gjorde 40 st "ballerina", man hakar helt enkelt fast benet mot stången vid knävecket och böjer sig sig ner åt sidan med sträckta händer, vet inte hur jag ska förklara riktigt... det tar som fan på magmusklerna.. innan har vi bara gjort 10 st så det var lite skillnad om man säger så. jag klarade det i alla fall och det är huvudsaken.

vi körde dessutom plankan två långa gånger, massvis med armhävningar, 20 situps från cross knee release, tokmånga andra jobbiga magövningar osv.. kan säga att mitt lila linne var helt blött av svett efteråt. inte helt odiskret heller..

justja, ska visa er hur tricket på bild nr 2 går till. (hur fan ska jag klara det haha, får smygträna hemma)



allasvordommarivärlden

åh GUUUUUD vad arg jag är!!!! får inte ut det förbannade helvetet i örat. grinar för att jag är så arg! dessutom sträckte jag nacken när jag stod böjd över handfatet och sprutade in vatten med den fula röda lilla gummisaken.¨

jag får PANIK!!


en dålig dag

pigg tjej 07 imorse



slocknade som ett ljus (stock har jag aldrig riktigt begripit mig på) igår kl 10. missade hela big brother.

dagen till ära har jag röntgat svalget, vilket visade sig bli en riktig utmaning. jag fick helt enkelt svälja min egen spya, typ. fick dricka kontrast (jag trodde att det skulle vara samma typ av kontrast som jag drack 2008 för magen, men ojojoj vad jag hade fel) du det var det vidrigaste jag någonsin gjort. en vit sörja lika tjock som lera, smakade sött och något annat grönjävligt. kontrasten jag drack förra gången var fantastisk god i jämförelse, men det tog inte slut där. fick dessutom äta en köttbulle. det kändes ju bättre, tänkte jag. såklart hade dom proppat i kontrast i den lilla bollen också, det kan inte ens ha varit kött. det var något torrt avskrap från den undre jorden. jävla lurendrejeri! höll för näsan under hela proceduren. fick kväljningar gång på gång. tänkte nästan strypa läkaren när hon sa åt mig att dricka. jag fick ju inte svälja på en gång heller utan fick ha den underbara geggan i munnen ett tag.
nåja, läkaren kunde inte se några fel alls. så jävla typiskt. mina sväljproblem kommer inte varje gång jag äter, men nästan. självklart blev det inget fel idag.

har dessutom en fet vaxpropp i ena örat så jag är i princip helt döv. har haft i 16 droppar revaxör som fick värka i 40 min, sen sköljde jag med hur mycket vatten som helst. väldigt otäck känsla btw.
den jävla proppen sitter kvar än. jag är fan dövare nu än vad jag var innan.

hej

RSS 2.0