Nä. Har varit hemma från skolan igår och i...

img_6347 (MMS)

Nä. Har varit hemma från skolan igår och idag. Är så fruktansvärt jävla astrött på att sitta ute i den brutalt jobbiga skitnaturen och fika med världens oaptit till svintråkiga konversationer om VAD VI HAR GJORT I HELGEN! Det är fan det enda vi gör. Bäljer i oss kaffe (absolut inte jag) och sitter ute och njuuuuuuuuuuuuter (LÄS AVLIDER AV KYLA) Begriper INTE!!!!


Imorgon smällerä. Pole dance uppvisning. Ä...

img_8731 (MMS)

Imorgon smällerä. Pole dance uppvisning. Är lika taggad som Elma på bilden <3


Lyckan är total!

img_4086 (MMS)

Lyckan är total!


Ja jag vet inte. Vi skulle måla nå dagisko...

img_2889 (MMS)

Ja jag vet inte. Vi skulle måla nå dagiskollage av en plats där man trivs bäst. Jag försökte mig på att få ner dansstudion. Slutade med att jag knölade ihop skiten och gjorde detta ist. Ni vet ju att jag är förtjust i valrossar och sjölejon. Läraren var lite skeptisk när hon såg bilden.


Här har ni alltså Machu Picchu. Bland det ...

img_6180 (MMS)

Här har ni alltså Machu Picchu. Bland det coolaste jag vet. Hur bar dom sig åt? Det var ändå på 1400-1500 talet som dom byggde det  så där perfekt utan stål (eller vad det var) och yhjul. Alieans. Pyramider, 911, antikens grekland, och andra knepiga saker intresserar mig så enorm. Har skrivit ut 7 sidor om Machu Picchu nu. Som sagt. Hur många tjejer i min ålder gör sånt här? Känner mig lite utanför i mitt sätt att vara på ibland. Vadfan. Korsord, dokumentärer, sudoku, böcker, konspirationsteorier, överlevnadssaker med Bear Gryllz, tvprogram om olika människostammar långt in djunglar osv. . Love it. Älskar att få ta del av hur andra har det. Åh nu kom min längtan tillbaks om att åka och jobba som volontär i afrika. Lugn kids där borta. Jag kommer komma. Men vet inte när. Ses kommer vi i alla fall att göra, om det då krävs 10 år.


Kära jade split.

img_8356 (MMS)

Kära jade split.


gode gud. den här bilden tog priset. frågo...

img_6122 (MMS)

gode gud. den här bilden tog priset. frågorna är många; vad såg han? vad tänkte han? hur kände han? fick han skit i ögonen? pappa är kungen i skyn. Hahahah.


Har varit en riktig hurtbulle idag. Dansat...

img_4028 (MMS)

Har varit en riktig hurtbulle idag. Dansat och tröna i för fan 5 TIMMAR. Först på studion och sedan hos en danskompis. Tänka sig att jag tog mig iväg äntligen. Vi har pratat om att träna hemma länge. Men jag är som jag är. Lite rädd för nya situationer och helst hemma hos andra. Har tex aldrig sovot över hos någon kompis i hela mitt liv förutom hos min kusin. Mycket AS inblandat där. Jag vill ha allt på mitt sätt, känna dom lukter jag är van vid när jag ska sova. Har svårt att äta hos andra, har svårt för mycket. Så mycket att det rinner över ibland och då gråter jag över hur värdelöst det är att ha det så här och hur underbart livet vore om man kunde vara glad jämt och trivas konstant. Det är väl någon mening med att jag ska vara så komplicerad. Allting har en anledning. Det måste vara så. Jag känner mig så jävla missuppfattad jämt. Okej jag HATAR att vara ute. Inte i den bemärkelsen andra tror; lat och fryssen. Det är så jävla mycket mer än det. Det gör ONT i min kropp när det blåser. Som att riva sin själv. När håret blåser känns det så obehagligt. Fysisl och psykiskt då jag inte kan ha kontroll över vad som händer. Ska hitta världens bästa mössa och ha den året om. Kanske kan stå "Det är för att jag har aspergers syndrom". Blir också missuööfattad gällande det verbala. Oftast låter jag sur enligt andra men jag är det inte. Det är bara så jag är. Monotom. Händer det något riktigt kul då blir jag som i extas. Men nu var det ju dansen vi pratade om. Någon ordning får det väl vara. Vi skrev halva koreografin idag. Kommer bli AS NICE! Åh du kära imovane. Nu har du gjort mig hungrig. Baguett i ugn och sedan sova låter som en bra ide. Som avslutning vill jag säga att det bästa med aspergare är så ärliga. Och dom är människor man kan lita på till 100 %. Vi ser i svart och vitt.  Huvudvärken är här nu. Längtat efter den hela dagen. öööh. Dra åt pipsvängen!


Tommy störtdykarn Magnusson. Ursäkta men v...

img_4159 (MMS)

Tommy störtdykarn Magnusson. Ursäkta men vi gråter av skratt här. Pappa fick en skärmflygning i födelsedagspresent och ja för någon vecla sedan flög han. I priset ingick bilder på vyn uppe från det blå. Kameran hade visst åkt ner så istället blev det 84 bilder på pappa. En hel serie av ansiltsuttryck från hans skärmflygning. Den ena värre än den andra. Tack pappa för att du kan bjuda på dig själv! Ps. Han har inte sån där stor näsa i verkligheten, men de bångstyriga ögonbrynen är verkliga. Ds


Undrar varför det blir så här med mitt öra...

img_6942 (MMS)

Undrar varför det blir så här med mitt öra? Vart kommer vätskan ifrån liksom? Trollgubben kommer tillbaks till oss om en vecka och då ska jag fråga DU TROLLIS VAR ÄR VATTNETS URSPRUNG. Typ så. Kommer BAJ TÄ VÄJ minska mitt boendestöd från 2-4 h i veckan till 2-4 h i månaden. Jag har jobbat bra mycket med mig själv det senaste året. Klarar av det mesta nu. Förutom maten då. Matlistan, inhandlingslistan och kaos i kylen. Sen är det lite mer småsaker bara. Kommer ihåg 2008-2009 då hade jag boendestöd fyra timmar i veckan och i gjorde allt. Städade. Rensade skåp. Skrev matlistor. Åkte till affären och handade. Åkte till valbo och handlade kläder. Osvosvosv. Jag klarar det mesta själv nu. Känns bra. Och det som känns bäst är att jag alltid kan få mer timmar att ha dom här om jag skulle känna att det inte skulle funka.  Justdet. Har köpt två peruker. Impulsdeluxe. En röd med page o lugg. En rosa med lugg och långt hår. Vill någon stå modell? Kommer ni på något bra tema? Har ju lite teaterblod också om det skulle vara så.   Måste bara säga att Babsan är världens bästa människa. Så jävla skön. Alltså den privata babsan. Inte karaktären. Vi snackar lars åke. Jo för det är så här att han brukar ställa sig vid fönstret ibland och vinkar när det åker bilar förbi utifall dom kanske knäpper satellit bilder. Sjukt kul. Hade sagt ambitiöst om hag hade kunnat stava till det. Kunde jag?  Imorgon blir det dansträning hos en av eleverna på studion. Och ni mina underbara läsare. Kom med förslag på låtar som man kan ha på en pole uppvisning. Vi har inte bestämt någon ännu och det är en vecka kvar nu. Så snälla. Låt och gärna förslag på teman till det.  Väldigt rörigt inlägg men jag är ju väldigt rörig jag med.


blod och trollgubbar


blod och trollgubbar

köpte teaterblod idag och testade. tänkte att det här smakar ju ingenting, när jag hade kapseln i käften, men sen kom det en sursalt smak som gav mig kväljningar, det smakade ingenting egentligen, men det var det där sura som var vidrigt..
jaha. fredag kväll. sitter här i bh och har ont i nacken. det var en trollgubbe i våran klass för någon vecka sedan och han kunde minsann se att mitt bäcken var snett, att det var fel på ryggen OCH så satte han handen över mitt högre öra och sa "du har haft känningar i örat va?" jag ba ........ ja ni vet ju mitt helvetesöra som det slår lock för hela tiden TILLEXEMPEL NU! allt hänge ihop sa han, ryggen, nacken, käkarna, huvudvärken och örat. och bäckenet då.
och med trollgubbe så menar jag inte en simsalabimkarl. utan här snackar vi om en hyvens man som har jobbat med idrottsskador och bland annat med SAIK. tyckte att han var en riktig trollgubbe eftersom han kunde veta allt detta utan att jag ens hade öppnat käften. han pysslar mycket med energier och healing. vilket jag gillar.
han tyckte inte att det var bra för mig att göra så tunga saker på pole dancen. jag kanske borde gå till honom och kolla upp allt.. men det sitter i grund och botten från ryggen. får jag bukt med det får jag bukt med allt annat.
MAGISKT VA!
alltså jag måste berätta en sak.
min mormors nya gubbe var ute och gick med sin hund utanför mathildas hus när vi var där och hälsade på, mormor jag mamma och stickan, som han heter.
mathilda kikade lite i smyg på honom. och jycken sätter sig och skiter, sticken GÅR TILL GRILLEN OCH TAR UPP GRILLTÅNGEN OCH SKJUTER BORT HUNDKAKKAN MOT HUSVÄGGEN OCH LÄGGER TILLBAKS TÅNGEN SOM OM INGENTING HADE HÄNT.
alla som inte skrattar är våldtäcksmän.

Jag fotade Sofia och Elin i fredags för de...

img_4182 (MMS)

Jag fotade Sofia och Elin i fredags för denna annons. Tommi och jag hjälptes åt att redigera. Blev finfint. Och gå in på sidan och anmäl er för tusan!:)


Paniken jag fick igår när jag mätte hur hö...

img_0591 (MMS)

Paniken jag fick igår när jag mätte hur högt det var till taket nere i källaren var BRUTAL. Det var 2 meter och 21 cm. Min stång kan sänkas till max 2 meter och 23,5 cm. Det var alltså två och en halv fucking cm som mördade min lycka. Jag grät som en bebis. Hur som helst. Jag mailade poledance.nu och frågade om det fanns något att göra för att få det att fungera. Jag har nu helt enkelt fått specialbeställa en ny överdel till stången som dom kommer kapa ca 10-5 cm. Förstår ni min lättnad? Stången kommer nästa vecka och jag hinner träna innan uppvisningen. Bilden visar vart stången ska stå.  Kommer ha gott om plats. Måste snoka upp lite speglar bara.


!!

Ja en annan är ju glad om man säger..
KÄLLARVÅNINGEN ÄR VÅR NU! Lyckades få ner priset;)
Så ikväll åker stångjäveln och fotostudion ner! Kan man bli så mycket lyckligare?:)

Ni anar inte hur jävla trött jag är på att...

img_6099 (MMS)

Ni anar inte hur jävla trött jag är på att höra alla fördommar om pole dance. Att jag alltid måste försvara och förklara det jag gör. Att jag inte strippar, att jag inte är en jävla bitch med hjärnan i pullan. Fråga vem fan ni vill som känner mig, jag tror snarare att dom skulle kalla mig en riktig nörd som löser korsord istället för en bitch. Jag är så långt ifrån bitch man kan komma. Men vissa tål inte att jag vågar visa mig i träningskläder. Att jag vågar visa tricken jag kan göra och att jag är STOLT över det.  Men när man vågar något är man en bitch. Det är såna tragiska jävla sopor som lever i ett tänk från 1800 talet och som inte kan ta att någon annan vågar göra något eftersom dom själva inte vågar. Självklart måste dom trycka ner andra för att själva kunna må bra. Och kom ihåg; det du tänker om någon annan säger mer om DIG än vad det säger om den andra.


polebomb


SMS-inlägg

img_1787 (MMS)


Som sagt. Inte lika bra spagat:P

img_7778 (MMS)

Som sagt. Inte lika bra spagat:P


Det är för mig helt obegripligt hur man ka...

img_6792 (MMS)

Det är för mig helt obegripligt hur man kan välja att sitta ute och fika på morgonen och frysa när man kan sitta inne och må bra??! Så jävla sjukt. Är på väg till skolan iaf, men kommer väl dö på kuppen.


Jajjemen! Glad Sophie. Satte jade spin men...

img_7530 (MMS)

Jajjemen! Glad Sophie. Satte jade split men inte lika fin spagat som på bilden men ändå :) Och ja i något av det förra inläggen menade jag såklart SPAGAT och inte SPLIT. Nu blir det tvspel! Tjarå


Pole partyt

ok nu är det så här va, jag ska vara med på uppvisningen på pole partyt. som jag sa tidigare så får jag ta med mig 5 kompisar. jag saxar mailet rakt av:

DATUM : LÖRDAG 1 OKTOBER
TID: 19.00
PLATS : POLE AND FITNESS STUDIO , LEDUNGSVÄGEN 14 HEMLINGBY
ÅLDER: MINIMUM 18 ÅR!

Äntligen är det dags för ett avslutnings Pole Party på studion där NI elever nivå 1 - 7 har möjlighet att få ha en dansuppvisning ( minimum 3 dansar per grupp samma nivå som du går) och dansa din dansrutin samt trix och bjuda med dig MAX 5 st vänner eller först till kvarn ! Begränsat med utrymme!

BÅDE TJEJER & KILLAR är välkomna men ni måste anmäla era vänner till denna mail SENAST 18 SEPTEMBER ! I anmälan ska : NAMN / PERSONNR /TELENR / ADRESS samt om ni vill ha alkoholfritt eller alkohol som välkomstdrink!

PRIS / gäst : 100 :- och då ingår ENTRÉ , SHOW samt SKUMPA ! Fakturan på detta kommer automatiskt att gå ut till ER mail och ska vara betald innan partyt för att gästerna ska komma in.

NI som anmäler er att dansa går in KOSTNADSFRITT och ni elever som vill komma men INTE dansa får betala 50 :- / pers. De som dansar under partyt har givetvis första tjing på att ta med besökare!

LEGITIMATION bör medtagas ifall vi vill se för att undvika att minderåriga kommer in ! Medhavd dryck får EJ förtäras av varken dansare eller gäster inom PFS byggnad , OM så händer avvisas du från platsen !

VÄLKOMNA!
SÅ, VILKA SKA MED? Mathilda? Jessie? Sandra? Sophie? Fredrik? Tommi? HUH?!

det är världens jävligaste väder nu för as...

img_3989 (MMS)

det är världens jävligaste väder nu för aspiesophie  alltså det där jävla blåshelvetet. jag är allergisk mot vind. det är så obehagligt att jag dör lite varje gång det blåser. klassen var ut till någon bygdegård idag med läraren på den sista lektionen men jag klarade inte av att gå ut så jag stannade i klassrummet och glodde på tomater och spelade wordfeud. skitväder!! om ni spelar wordfeud, spela med mig! heter SophieMagnus


Dåligt med inlägg nu för tiden. Har haft m...

img_3402 (MMS)

Dåligt med inlägg nu för tiden. Har haft mycket att göra. Glömde till och med bort KBTn i fredags. Min terapeut sa att han tyckte att det var ett friskhetstecken, att jag har släppt på kontrollen lite. Tror det stämmer. Har varit i studion och dansat mån, tors, lör, mån. Ska dit imorgon igen. Hade ett spinnypolepass i måndags. Fy fan vad kul!! Men snurrigt och illamående blev det.


En tafflig split. Gör mig vigare tack?:)

img_9967 (MMS)

En tafflig split. Gör mig vigare tack?:)


Superman!

img_7413 (MMS)

Superman!


Färdigt!!!! Tommi är bäst

img_6095 (MMS)

Färdigt!!!! Tommi är bäst


Det pågår ett projekt här hemma. Att sätta...

img_2853 (MMS)

Det pågår ett projekt här hemma. Att sätta upp denna garderob i sovrummet. Vi har grejat hela dagen. Den förra garderoben sopade vi ut från balkongen och vidare till tippen. Hoppas att den blir färdig ikväll. Men jag har ju turen att ha världens händigaste pojkvän. Han har satt ihop hela skiten helt själv. Trots att man egentligen måste vara två. Nu ska alla lådor osv på plats samt två dörrar till. Blev lite sur för att det inte följde med några handtag men det får vi väl åka och köpa imorgon då. Ska iväg på dans om en timme. Tog ju igen ett pass i måndags. Hoppade in i nivå 1. Min danslärare hjälpte mig med innelårstretchen. Alltså jag trodde inte det var möjlig för mig att komma ner längre men Sofia tryckte på ryggen och jag andades ordentlig och tillslut hade jag bara några centimeter från pannan till golvet. Sjukt skit :)


Var inte på världens bästa humör i skolan ...

img_1230 (MMS)

Var inte på världens bästa humör i skolan idag. Sjönk in i min lilla bubbla ist. Dvs sitta o stirra apatiskt konstant som på bilden.


Här är det andra tricket vi fick lära oss....

img_1421 (MMS)

Här är det andra tricket vi fick lära oss. Grymt svårt. All vikt blev ju på den vänstra skinkan. Bränndes så in åt helvete. Riktigt knepigt trick. Satte den i typ två sek haha. Nu är den stora frågan om jag ska vara med på uppvisningen för hela studion den 1:a oktober. Isåfall får jag ta med 5 kompisar. Hojta till om någon vill med och se ett gäng asduktiga polebrudar :)


Lara

img_2216 (MMS)

Lara


Kolla så snygg hon är! Och Tommi är bäst p...

img_2618 (MMS)

Kolla så snygg hon är! Och Tommi är bäst på redigering <3


SMS-inlägg

img_0651 (MMS)


Jag tänker fan aldrig skriva blogg mer. Jä...

img_3213 (MMS)

Jag tänker fan aldrig skriva blogg mer. Jävla kuk. Hade skrivit as långt så försvann det. JAJA!!!! Här är tricket jag satte idag ADJÖSS


Lara Croft

Litet smakprov.
Sjukt duktig modell är du, Sophie Westlund! TACK!

RSS 2.0