Kommer längre in i bryggan iaf. Snart går ...

img_6969 (MMS)

Kommer längre in i bryggan iaf. Snart går jag ner till bunkern och tränar handspring och jag ska utgå från golvet. Hur många fattade det där? ;)


Vad göra idag förutom Mary Kay möte mellan...

img_2925 (MMS)

Vad göra idag förutom Mary Kay möte mellan 17-21? Har ju en jävla massa tid över nu när skolan är slut. Kan tex vänta på posten... Öh


Sitter här och funderar på hur mitt liv sk...

img_7898 (MMS)

Sitter här och funderar på hur mitt liv skulle sett ut utan pole dance? Hur det hade varit om jag hade dragits ner av alla negativa inställningar och  rynkade ögonbryn och skitit i att klicka hem stången och anmäla mig på Nivå 1 kursen den 5 augusti? Jag hade förmodligen fått dras med en fruktansvärd orolighet i kroppen, en slags frustration. Som förut. Kastade mig in i nya saker och sket i att fullfölja det. Inget intresserade mig. Bara de 10 första sekunderna. Men Pole dance blev min grej. Det här har jag tålamod för. Och jag vill framåt. Jag ska ta mig fan bli bäst en dag. Fördomarna haglar på mig som från automatgevär. Men jag stöter bort och skiter i dom som tror att jag strippar. Dom där jävlarna är skrattretande.


fotosession med mig själv



Det ska ju kännas att man lever


Resultat av städmani. Längesedan jag fick ...

img_6860 (MMS)

Resultat av städmani. Längesedan jag fick ett sånt infall nu. Städade ordentligt igår innan mamma kom. Vi mös och åt lchf mat och jag sov som en prinsessa. Upp klockan åtta för att sedan ta blixtarna och kameran till hofors och jobba. Fotade min kusins produkter till hans nystartade företag "Morfar Olle" som alltså säljer klassiska snygga hattar. Namnet kommer från vår morfar som själv var ett fan av hattar. Det känns kul att jag får vara med och hjälpa till. Blir som en släktgrej av hela företaget. Olle sitter nog där uppe i himmelen och fiskar gäddoroch är stolt. Alla bilder kommer komma upp på morfarollehemsidan senare. Annars har jag bara kutat upp och ner för trapporna här i huset. Tvättat jagvetintehurmånga tvättar. Många iaf. Hängt och strykt. Varvat detta med pole dance och svinstarkcurrykycklinggryta som min mage kreverar av men ni känner väl mig, DET ÄR JU GOTT. KLART JAG ÄTER! Brännhett ska det vara också. Så man nästan skållar sig på tungan. Sjukt va? Har även konstaterat att Mikael Wiehe varit en åkersork i sitt förra liv. Rasslat omkring på en skitig åker. Fattar ni inte hur klockrent det är?


framsteg

Något mystiskt har hänt med min kropp. Någon har trollat. Hur fan skulle jag annars sätta dessa?
vet dock inte om det sista är ett trick men vi säger det :)

haha fattar ni hur trött jag blir?:D

Det enda jag visade var blåmärkerna från tricket igår, som lyckligtvis inte var så stora som jag hade trott..

hur gör djur

haha ser ni hur jag kniper av smärta med läpparna? observera att det är andra gången jag gör det där tricket:P

Ett försök till handspring

img_7778 (MMS)

Ett försök till handspring


Magnus kan minsann hon med!

img_7134 (MMS)

Magnus kan minsann hon med!


Här är tricket. Dock höll vi ihop benen id...

img_8505 (MMS)

Här är tricket. Dock höll vi ihop benen idag. Nästa vecka ska vi splitta. Men hursom så hänger man fortfarande bara i armhålan. Om det gör ont? Tänker inte ens svara på det......


Ush åt helvete med den första delen av den...

img_6862 (MMS)

Ush åt helvete med den första delen av den här dagen. Har skällt ut en rutten försäkringskassegubbe IRL, dundrat ut och smällt igen dörrjäveln samt grinat en timme i bilen. Andra delen av dagen var däremot rätt bra. Hårt pole dance pass på studion med bästa Sabina som instruktör. Och jag satte dagens trick; sidoklättring och teddy. Den där teddy , man hänger alltså enbart i armhålan. Svårt att förklara men återkommer med bild. Imorgon åker Tommi till brorssssan och mamma kommer hem till mig och ser på idol och äter LCHF mat ty jag har börjat äta det igen pga vattenarmar och pluffsmage. Sista skoldagen imorgon också. Min förra lärare på skrivarlinjen tyckte att jag skulle komma och slamma lite på skolan någon dag. Alltså poetry slam. Såklart ska jag det. Men det får bli någon gammal text isåfall eftersom skrivandet har stått still sen jag slutade kursen. Godnatt.


Har väl inte haft världens bästa dag. Hata...

img_7952 (MMS)

Har väl inte haft världens bästa dag. Hatar oplanerade förändringar. Far åt helvete. Skoljäveln kan då konsten att alltid hitta på en massa tråkigt skit. Tur att det är slut på fredag för det enda vi har gjort är att sitta och prata en för en i ring om vad vi har gjort i helgen och om vi tex varit på museum så går hela dagen efter det åt till att en och en prata om hur vi upplevde det och om det var bra. Det är typ det enda. Förlåt. Får ju inte glömma dom fantastiska SKOGSUTFLYKTERNA som man stinker som en jävla sopa av efteråt eftersom vi sitter runt en lägereld som små barn och får fika och så sjunger lärarens man med gittar som nå mora träsk blandat med lasse berghagen. Amen förfan nu ska jag se the walking dead säsong 2 avsnitt 2 och pula i mig imovane. Hehe nerå. Pantrars vrål är fan hemskt alltså. Skulle dö om jag såg en ute i det vilda.


Stretchar och övar på le balans.

img_9327 (MMS)

Stretchar och övar på le balans.


Bilden tog jag på flyget till finland. Änd...

img_6840 (MMS)

Bilden tog jag på flyget till finland. Ändrade färgerna i en app efteråt bara. Det har varit en jättebra helg. Alldeles lagomt att vara borta över två nätter. Hittade lite kläder på gina och hm i helsingfors som jag köpte. Bla ett par as fräna svarta typ skinnbrallor med gulddragkedjor som fickor. Dom sitter litelite för tight i midjan men inte så mycket att bråka om. Har ju haft ett rejält stopp med LCHF över sommaren/höstkanten här så jag har samlat på mig en jävla massa onödig vätska. Syns skitbra i ansiktet och på armarna och magen. Hallå mina magmuskler vart är ni? Pole Art tävlingen gav mig så mycket motivation och inspiration. Ska börja hårdträna nu. På allvar. Stretcha som fan hemma och köra styrka plus trickträning mer än vad jag redan gör. Testade för förstagången att byta från gemini till scorpio och sedan från scorpio till gemini utan att hålla i med händerna. Och det gick!! Lite läskigt var det såklart. Man tror att msn ska dunsa ner på golvet men på något sätt håller man sig kvar ändå. Har försökt med detta innan men stängerna och jag har varit så kalla så det har varit omöjligt att få grepp. Bäst är när man är lite småkladdig av svett. Då sitter man som klistrad på stångjäveln och det tycker vi om! I torsdags på dansen lärde vi oss två nya snurrar. Satte båda. Just nu är jag hos Fredrik och Mathilda med Tommi. Grabbarna är nere och bastar men jag hatar att basta så jag sitter uppe och väntar på att Filip och Fredrik ska börja. Har en sjuklig huvudvärk. Blev ju inte direkt bättre av att jag grinade innan vi åkte hit. Ikväll när jag kommer hem ska jag mysa framför Skins säsong 2. Köpte i finland. Underbara serie ! Ursäkta men vad är det för jävla b kopia på skins som även heter skins som går på tv 11? Helvete vilka jävla sopor som gjort skiten. Nåja. Hatten av för pole art och speciellt killarna. I love you


Pole Art 2011 Showcase

Så jääävla cooolt!! Håller ni inte med??
Mer kreativa människor än dessa får man leta efter:P

Pole Art 2011 Tjejerna

Här har ni favoriten bland tjejerna:
Gillade den här tjejen också. Stort plus för att hon bröt av med lite dubstep. Dock hade hon kunnat göra så mycket mer med snörerna. Hon gjorde det lite lätt för sig.
En till duktig tjej. SJUKT COOLT att hon släpper ena handen vid 1.06 in i filmen.
Den här tjejen har varit i gävle och haft workshop med några av tjejerna på dansen. Svinbra:)
Vinnaren har inte kommit upp på youtube ännu så jag får vänta med att visa henne:)

Pole Art 2011 - Killarna

OJojoj. Fy fan vad bra det var. Det här var killarnas år enligt mig.
Dom har ju inte varit med och tävlat tidigare, men i år var det dags.
Denna fantastiska man vann! Han började med pole dance för ETT ÅR SEDAN. Men har pysslat mycket med cirkus innan så det förklarar varför han är så duktig;) Han bodde även på vårt hotell så Tommi gratulerade honom imorse.
Här har vi en annan grymt duktig polekille. Gillar verkligen hans kreativitet! Han kom tvåa i tävlingen.
Den här killens uppträdande blev jag riktigt rörd av. Fick en tår i ögat mot slutet.

Nu kommer vi till min favorit. ÄLSKAR HONOM! Så sjukt snyggt när han går i luften. Låten är så jävla bra också så han vinner mycket på den.
Det var killarna det!
Återkommer med tjejerna sedan. I alla fall dom jag tyckte om bäst.

Nu sticker vi till finland o glor på pole ...

img_4786 (MMS)

Nu sticker vi till finland o glor på pole art  Är i bilen på väg till arlanda :) Självklart är björnopardmössan med. Pussheeej.


Ännufler


Fotade Linn igår


shoulder

inte nog med att jag satte shoulder mount flera gånger idag; jag kunde hålla kvar ett bra tag!:D
snart står det inte på förens jag fixar brass monkeyn.

ny svart bakgrund till fotostudion:)


Tommi <3

Stort grattis till min älskade sambo och pojkvän som fyller år idag!:)

The nobodies

Justja här är låten vi dansade till på pole uppvisningen:)

www.sophiefoto.se (Det kommer bli några ju...

img_2650 (MMS)

www.sophiefoto.se (Det kommer bli några justeringar men i sin helhet är den klar)


Dagens trick

img_0296 (MMS)

Dagens trick


Denna skola ska jag söka till och förhoppn...

img_7951 (MMS)

Denna skola ska jag söka till och förhoppningsvis börjar jag 21 januari. Utbildningen är på helger och jag blir färdig i maj. Kommer bo hos syrran i sthlm isåfall. Hoppas nu bara att försäkringskassan hjälper till med kostnaden. Det är väl bara det det hänger på. I veckan kommer mina mary kay produkter också. Så det skulle vara jättekul om Du vill boka in en kväll med mig så jag får bli lite varm i kläderna, öva och komma igång:) Jag kommer att visa lite produkter och du kommer få göra en lättare ansiktsbehandling och lite annat smått och gott! Det låter väl kul?:) Bjud gärna med 1-3 vänner! Allting är helt gratis och utan krav. Jag vill bara få chansen att öva och visa fantastiska produkter:)


Det händer både det ena och det andra i mi...

img_6042 (MMS)

Det händer både det ena och det andra i mitt liv nu.  Har tex gjort en tomte i lera. Och är dessutom hudvårdskonsult numer ;) Sover själv i spökhuset hos mamma o pappa inatt och imorgon. Katterna har jag som sällskap såklart. Och GASTARNA haha. Sjukt roligt ord. Närå men jag är ju en tuff tjej så jag fixar det här.


Happ. Ligger nerbäddad i sängen. Snor. Hos...

img_2786 (MMS)

Happ. Ligger nerbäddad i sängen. Snor. Hosta. Feber på g. Det enda jag är sugen på är sibylla kokkorv. Fyfan så jävla gott. Åh..


Luftringsakrobatik

Igår startade den sista pole kursen. Efter den är slut (om 8 v) så får man gå en fri pole dance träning. Dvs man kör ett pass och väljer själv vilka trick man vill lära sig och får hjälp av instruktör. MEN. Dessutom kommer det starta kurs i luftringsakrobatik och det kommer jag ABSOLUT hoppa på. Det påminner väldigt mycket om tricken i pole dance.
Dags att bli en cirkusapa.


Tommi står modell

Jag har införskaffat mig världens bästa mösshalsduk. Tycker ni inte? Barnavdelningar is the shit!

Har nyss tryckt i mig asgod linssoppa
Fick äntligen tummen ur röven igår och lagade den. Syrran bjöd på den förut och det var bland det godaste jag har ätit. Det är rödlök, röda linser, myyycket basilika, vitlök, krossade tomater, buljong och vatten i. Enkelt och gott!

Justja dansen! Det gick så jävla bra i lördags. Kände mig SÅ nöjd när vi var klara. Det blev dock inga filmer eller bilder eftersom det var för mörkt. Synd.

Köpte en blå 6 m lång ljusslinga på rusta igår som jag har nere i stångrummet. Så jävla snyggt! Nu behöver jag bara ordentliga speglar.

15:e fyller Tommi år och 21:a åker vi till Finland och ser på pole art. Jag döööör av längtan


RSS 2.0