LCHF dag 2

Frukost: Finncrisp, 1 kokt ägg och ost som pålägg, citronvatten.
Lunch: Wokkött, sås av öttskyn, grädde och champinjoner, broccoli och blomkål.


Efterrätt: Vispar grädde (utan socker så klart) och hallon.
Middag: Coleslawsallad (vitkål, rödlök, majonäs, salt och creme fresh), pannbiff



Så här blev bröder som Tommi bakade



Igår hade jag mycket hjärtklappning och blodtrycksfall. Tok svettades, hade huvudvärk och var allmänt ur fokus.
Idag är det andra bullar, mår riktigt bra. Känner inte av någonting. Har märkt att det är bra att dricka mycket vatten och äta salt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0