LCHF dag 2
Frukost: Finncrisp, 1 kokt ägg och ost som pålägg, citronvatten.
Lunch: Wokkött, sås av öttskyn, grädde och champinjoner, broccoli och blomkål.
Efterrätt: Vispar grädde (utan socker så klart) och hallon.
Middag: Coleslawsallad (vitkål, rödlök, majonäs, salt och creme fresh), pannbiff
Så här blev bröder som Tommi bakade
Igår hade jag mycket hjärtklappning och blodtrycksfall. Tok svettades, hade huvudvärk och var allmänt ur fokus.
Idag är det andra bullar, mår riktigt bra. Känner inte av någonting. Har märkt att det är bra att dricka mycket vatten och äta salt.
Lunch: Wokkött, sås av öttskyn, grädde och champinjoner, broccoli och blomkål.
Efterrätt: Vispar grädde (utan socker så klart) och hallon.
Middag: Coleslawsallad (vitkål, rödlök, majonäs, salt och creme fresh), pannbiff
Så här blev bröder som Tommi bakade
Igår hade jag mycket hjärtklappning och blodtrycksfall. Tok svettades, hade huvudvärk och var allmänt ur fokus.
Idag är det andra bullar, mår riktigt bra. Känner inte av någonting. Har märkt att det är bra att dricka mycket vatten och äta salt.
Kommentarer
Trackback